Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز روز افزایش جهشی موارد ابتلا به ویروس کرونا و مرگ ناشی از آن در استان هرمزگان بود و این استان عملا در وضعیت قرمز قرار گرفته و حال باید منتظر ماند و دید تصمیم ستاد مبارزه با کرونا چه خواهد بود. ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۱ استانها هرمزگان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در استان هرمزگان از اواخر فروردین ماه شروع شد و به صورت تصاعدی افزایش یافت و علیرغم تذکرات و هشدارهای مختلف اهالی رسانه استان هرمزگان به مدیریت بحران کنترل کرونا اما راهکار عملی برای پیشگیری از شیوع ویروس اتخاذ نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با افزایش اختیارات فرمانداران هرمزگان، محدودیت‌های کرونایی در جاسک تشدید می‌شودروند صعودی افزایش مبتلایان کرونا در هرمزگان / اخطار فرماندار جاسک به مجتمع‌های تجاری‌گزارش| روند صعودی مبتلایان به ویروس کرونا در استان هرمزگان همچنان ادامه دارد

این تعلل و عدم توجه به اینکه ممکن است افزایش موارد ابتلا موجب خستگی و فرسودگی کادر درمان و نهایتا افزایش افسار گسیخته موارد ابتلا خواهد شد به جایی ختم شد که روزانه رکورد موارد ابتلا در استان شکسته شد.

دکتر حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان امشب در گفت و گو با بخش خبری شبکه خلیج فارس از ابتلا 333 مورد جدید و جان باختن 9 نفر در اثر ویروس کرونا خبر داد.

این رکورد و افزایش بی سابقه موارد ابتلا هرمزگان را به عنوان یکی از کانون‌های اصلی شیوع ویروس کرونا تبدیل کرده و نیاز است مسئولان استانی هر چه سریعتر با تشکیل جلسه فوق العاده و بررسی راهکارهای مناسب از جمله اعمال محدودیت‌ها تعطیلی مراکز پر تردد نسبت به حفظ جان مردم استان تدبیر لازم را بیندیشند.

رسانه‌های استان از جمله خبرگزاری تسنیم بارها با تهیه گزارشات مختلف افزایش موارد کرونا در استان را امری خطرناک قلمداد کرده بودند و به مسئولان هشدار داده شده بود که علاج واقعه‌ پیش از وقوع باید کرد حال اما تعلل و درنگ دیگر جایز نیست و هر چه سریعتر برای صیانت از جان انسان‌ها بایستی در تفکرات مسئولتن تغییرات جدی ایجاد شود.

افزایش بی سابقه موارد ابتلا بی شک نتیجه عادی جلوه دادن بیماری کرونا در استان بوده است، همین امر سبب شد مردم به امور عادی از جمله برگزاری مراسمات عروسی و اجتماعات اقدام کنند و نتیجتا موجب ایجاد وضعیت فعلی ‌شد.

وضعیت جایی خطرناک تر میشود که 163 نفر از کادر درمان استان نیز تا هفته گذشته به این بیماری مبتلا شده‌اند و یک پرستار نیز بر اثر این ویروس جان خود را از دست داده‌ است و حال با افزایش موارد ابتلا بی شک زحمت بیشتری بر کادر درمان تحمیل و نهایتا موجب می‌شود کادر درمان بیشتری به این بیماری مبتلا و خدمات دهی به سایر بیماران کندتر شود.

در حال حاضر مردم و رسانه‌ها منتظر اقدام عملی استاندار و اعضای ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا هستند تا ببینید آیا این وضعیت خطرناک از سوی آنان با برنامه منسجم برطرف می‌شود یا همچنان باید شاهد افزایش موارد ابتلا و جان باختگان بر اثر این ویروس باشیم.

به گزارش تسنیم، در 24 ساعت گذشته 9 نفر جان خود را از دست داده‌اند که زنی91 ساله با سابقه HTN- IHD، زنی 83 ساله با سابقه HTN دیابت، مردی 38 ساله بدون بیماری زمینه‌ای، زنی 60 ساله که در منزل فوت کرده است با سابقه آسم و فشارخون بالا در بندرعباس، مردی 59 ساله با سابقه دیابت در میناب ،مردی 74 و 80 ساله با سابقه فشارخون بالا در رودان، مرد 34 ساله بدون بیماری زمینه‌ای در بندرلنگه و خانمی باردار با  25 سال سن اعزامی از عسلویه به پارسیان و بدون بیماری زمینه‌ای فوت شدگان کرونایی هرمزگان هستند.

انتهای پیام/864/ ع

R7555/P/S6,58/CT7 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا افزایش موارد ابتلا کرونا در استان استان هرمزگان ساله با سابقه ویروس کرونا کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۴۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟

به گزارش همشهری آنلاین، جهان پس از پشت سر گذاشتن چهارمین سال همه‌گیری جهانی کروناویروس جدید عامل بیماری کووید اکنون با شیوع بی‌سابقه سویه جدید H۵N۱ آنفلوانزای پرندگان در میان گاوهای شیری در آمریکا روبرو شده که یادآور آسیب‌پذیری انسان‌ها در برابر تهدیدات ویروسی جدید است.

جرمی فارار، دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت (WHO) هفته گذشته گفت که خطر سرایت این سویه جدید به انسان «نگرانی بزرگی» است. آنفلوانزای پرندگان به ندرت انسان را مبتلا می کند اما میزان کشندگی بالایی دارد. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، میزان مرگ و میر ناشی از آنفلوانزای پرندگان در میان انسان‌ها از سال ۲۰۰۳ به ۵۲ درصد رسیده است.

علت نگرانی دانشمدان چیست؟

این واقعیت که ویروس آنفلوانزای پرندگان در حیوانات پستانداری مانند گاو پیدا شده است، نشان می دهد که این ویروس جهش یافته است و این وضعیت آن را یک قدم به آلوده کردن انسان نزدیکتر می کند.

ویروس آنفلوانزای پرندگان یا آنفلوانزای مرغی چند دهه است که به عنوان عامل حتمالی ایجاد همه‌گیری جهانی یا عالمگیری آینده مطرح بوده است، اما همانطور که از نام آن پیداست، تا به حال عمدتاً پرندگان را تحت تأثیر قرار داده است.

پل دیگارد، استاد ویروس شناسی و متخصص آنفلوانزا در دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند می‌گوید: «این اخبار تائیدکننده توانایی ویروس آنفلوانزا برای غافلگیر کردن ما است. ما از لحاظ تاریخی احتمال ابتلای گاوها به آنفلوانزای نوع A را بسیار پایین می‌شمردیم. وضعیت کنونی ارزیابی تهدید را تا حدی بالا می‌برد. (ویروس H۵N۱ آنفلوانزای پرندگان یک ویروس آنفلوانزای نوع A است).

شیوع سویه جدید چقدر گسترده است؟

جیمز وود، رئیس بخش دامپزشکی در دانشگاه کمبریج گفت: «من معتقدم که شیوع عفونت بسیار بیشتر از تعداد دامپروری‌های گزارش شده خواهد بود.»

وود توضیح داد که تشخیص RNA ویروسی در شیر نشان می‌دهد که این بیماری بسیار گسترده‌تر از آنچه قبلا تصور می‌شد است.

نتایج بررسی که پنجشنبه گذشته در آمریکا منتشر شد، نشان داد که از هر پنج نمونه شیر خرده فروشی یک نمونه حاوی قطعات ویروسی است.

آیا نوشیدن این شیر بی خطر است؟

شناسایی ذرات ویروسی در شیرهای خواروبارفروشی‌ها به این معنی نیست که نوشیدن آن خطرناک است. پاستوریزه کردن شیر ویروس آنفلونزا را از بین می‌برد و مقامات بهداشتی می‌گویند هیچ مدرکی مبنی بر اینکه ذرات RNA شناسایی شده در شیر قادر به آلوده کردن کسی باشد، وجود ندارد.

سازمان‌های دولتی بهداشتی در آمریکا می‌گویند شیر عرضه شده در فروشگاه‌ها در این کشور بی‌خطر است

این سازمان‌ها همچنین می‌گویند پاستوریزاسیون «احتمالا» ویروس آنفلوانزای پرندگان را در شیر غیرفعال می کند، آنها در عین حال اذعان می‌کنند که «قبلاً هیچ مطالعه ای در مورد اثرات پاستوریزاسیون بر روی ویروس‌های آنفلوانزای فوق حاد ماکیان (مانند H۵N۱) در شیر گاو انجام نشده است.»

خطر سویه جدید برای انسان چیست؟

تا کنون، خطر برای انسان‌ها محدود بوده است، اما چیزهای زیادی در مورد این سویه نمی دانیم، زیرا بسیار جدید است.

حداقل یک مورد ابتلای انسانی به این سویه جدید ویروسی در آمریکا گزارش شده است، اما هیچ مدرکی مبنی بر انتقال انسان به انسان این ویروس که شاخص اصلی تهدید همه‌گیری جهانی است، وجود ندارد.

کارشناسان می‌گویند هیچ شاهدی وجود ندارد که این ویروس جدید از آمریکای شمالی به سایر کشورهای جهان رسیده باشد.

آیا واکسن آنفلوانزای پرندگان داریم؟

واکسن‌هایی وجود دارند که می‌توانند علیه ویروس‌های آنفلوانزای پرندگان موثر باشند، اما هنوز مشخص نیست که تاثیربخشی آنها در مقابل یک سویه خاص از این ویروس‌ها چقدر است و شرکت‌ها با چه سرعتی می‌توانند تولید آنها را افزایش دهند.

یک شرکت سازنده واکسن آنفلوانزای پرندگان می‌گوید واکسنش احتمالا می‌تواند در انسان‌ها در برابر این سویه جدید به عنوان عامل یک بیماری مشترک میان انسان و حیوان محافظت ایجاد کند.

سازمان دارویی اروپا نیز یک واکسن آنفلوانزای پاندمیک ساخت شرکت آسترازنکا را با استفاده از سویه H۵N۱ تایید کرده است.

کد خبر 847941 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم بیماری - آنفلوآنزا بیماری - آنفلوآنزای مرغی

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال