Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران از افزایش مراجعات و بستری‌های کرونایی در تهران خبر داد و در عین حال گفت: از امروز (شنبه) برنامه فاز آزمایشی طرح ترافیک اجرا خواهد شد اما این موضوع حتماً مورد تحلیل قرار خواهد گرفت و اگر استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی مشکلاتی در زمینه گسترش بیماری به وجود آورد، طبیعتاً با تصویب ستاد ملی کرونا، ممکن است درباره بازنگری آن تصمیماتی جدیدی اتخاذ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی درباره وضعیت کرونا در تهران، گفت: پاسخ به این که آیا در حال حاضر در مرحله استمرار پیک اول کرونا قرار داریم و در تموجات موج اول حرکت می‌کنیم یا این که در مرحله شکل‌گیری پیک دوم بیماری هستیم، نیازمند یک بررسی تحلیلی همه‌گیرشناسی است که باید فرصتی به ما داده شود تا بتوانیم وضعیت را تحلیل کنیم.

وی افزود: در تهران میزان مراجعین درمانی ما رو به افزایش است و تقریباً نسبت به ۲۴ ساعت گذشته میزان مراجعین سرپایی ما در حوزه درمان ۷.۹ درصد افزایش داشته است. درباره این که چه تعداد از کسانی که به حوزه بهداشت و درمان ما مراجعه می‌کنند، بستری می‌شوند، یک عدد ۳.۵ درصد در تهران داشتیم اما امروز عدد ما ۱۰.۱ درصد است؛ یعنی از مجموع مراجعین کرونایی به بخش بهداشت و درمان ۱۰.۱ بستری شده‌اند که نشان‌دهنده ضرورت توجه به مسائل پیشگیرانه در برابر بیماری است.

زالی ادامه داد: در دو بیمارستان ارجاعی تهران که امروز صبح آمار آن را مورد تحلیل قرار دادیم، افرادی بستری شدند که در ۱۰ روز گذشته در تماس با بیماری بوده‌اند و افرادی هستند که سفر کرده‌اند و عامل اصلی ابتلای آن‌ها سفر بوده است. یکی از مطالعات ما در یکی از بیمارستان‌های ارجاعی تهران نشان می‌دهد که ۶۰ درصد افراد بستری‌شده سابقه مسافرت به استان‌ها را داشته‌اند که نشان می‌دهد بخشی از موج جدیدی که در تهران به وقوع پیوسته، به دنبال سفرهایی بوده که اتفاق افتاده و این در حالی است که ما همواره تأکید می‌کنیم که این سفرها جداً می‌تواند خطرآفرین باشد و روند کنترل بیماری را در تهران تحت‌الشعاع قرار دهد. طبیعتاً خرداد، ماهی پرتعطیلی بوده و ممکن است با سفر دچار مشکلات چالش‌برانگیز فراوانی در حوزه درمان شویم.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران درباره وضعیت اجرای طرح ترافیک از شنبه، گفت: در تهران یک بررسی مدل‌سازی انجام دادیم و به این نتیجه رسیدیم که حتی اگر ۵۰۰۰ نفر از کسانی که از مترو یا اتووس استفاده می‌کنند، از ماسک استفاده نکنند، همین تعداد کافی است تا منجر به گسترش بیماری شوند. بنابراین ۱۰ درصدی که از ماسک استفاده نمی‌کنند، بسیاری حائز اهمیت هستند و این ۱۰ درصد طبق آمار ما بین ۷۰ تا ۸۰ هزار فردی می‌شوند که می‌توانند به‌شدت الگوی بیماری را در ناوگان حمل و نقل تهران به هم بریزند و نگران‌کننده باشند.

زالی گفت: همان‌طور که وزیر بهداشت اعلام کردند، شنبه برنامه فاز آزمایشی طرح ترافیک اجرا خواهد شد و این موضوع حتماً مورد تحلیل قرار خواهد گرفت و اگر خدایی‌ناکرده، ناوگان عمومی تغییراتی شگرفی در بیماری ایجاد کرده یا مشکلاتی در زمینه گسترش بیماری به وجود آورد، طبیعتاً با تصویب ستاد ملی کرونا، ممکن است درباره بازنگری آن تصمیماتی جدیدی اتخاذ شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس علیرضا زالی تهران طرح ترافيك طرح ترافیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۴۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل در پایتخت

همزمان با هفتم اردیبهشت ماه که به‌عنوان روز "ایمنی حمل و نقل" نامگذاری شده، رویداد ویژه "ایمنی و حمل و نقل" به‌صورت یکپارچه در مناطق ۲۲گانه شهر تهران برگزار می‌شود. - اخبار اجتماعی -

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، براساس دستورالعمل ابلاغی از سوی شهرداری تهران، اهداف اصلی این رویداد که به‌صورت هماهنگ و یکپارچه در مناطق مختلف پایتخت برگزار می‌شود، ترغیب شهروندان به استفاده از حمل و نقل همگانی، رعایت ایمنی در سفرهای درون‌شهری، مشارکت سازمان‌های مرتبط و نهادهای مردمی و نیز توجه ویژه به موتورسیکلت‌سواران، عابرین پیاده و... اعلام شده است.

شهریار افندی‌زاده؛ مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در این باره گفت: این رویداد، اقدامی نمادین است تا با عزم و اراده مشترک، توجه افکار عمومی را به موضوع ایمنی و رعایت مقررات مربوط به حمل و نقل شهری معطوف کنیم.

وی تاکید کرد: راهبرد ایمنی، نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و نهادهای متولی و البته همراهی شهروندان است، بنابراین تمام دستگاه‌های مرتبط از جمله پلیس راهور، شهرداری‌ها، شرکت‌های سازنده خودرو، آموزش و پرورش، مسئولان اجرایی و سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها، حتی رسانه‌ها نیاز است در کنار هم برای مقابله با تلفات ناشی از حوادث ترافیکی چاره‌اندیشی کنند.

مشکل واگن‌های وارداتی چینی سرانجام حل شد

به گفته مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، رویداد "ایمنی حمل و نقل" درنظر دارد توجه شهروندان تهرانی به‌خصوص اقشار در معرض خطر تصادفات مانند کودکان، افراد مسن، دوچرخه‌سواران، موتورسواران و...، همچنین مدیران شهری، متولیان حوزه حمل و نقل و ایمنی، کاربران و فعالان فضای مجازی و سازمان‌های مردم‌‎نهاد را به موضوع مهم رعایت مقررات ایمنی در خیابان‌ها و معابر پایتخت جلب کند.

افندی‌زاده با اشاره به اینکه این برنامه از چهارم اردیبهشت ماه آغاز و تا دهم اردیبهشت ماه 1403 ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: تمرکز بر برنامه‌های آموزشی، ایمنی تردد در خیابان ویژه دانش‌آموزان، اجرای برنامه‌های مشارکتی با سازمان‌های مردم‌نهاد و تولید و انتشار محتوای رسانه‌ای از جمله: اکران پوستر رویداد در ساختمان‌های شهرداری‌های مناطق، نواحی، پارک‌های آموزش ترافیک، همچنین روی انواع سازه‌های تبلیغاتی، پرتابل، بیلبورد، استرابورد و عرشه پل یا نمایش در تلویزیون‌های شهری و تولید و انتشار اخبار از رویدادهای مربوط، از جمله فعالیت‌هایی است که طی یک هفته انجام می‌گیرد.

به گزارش تسنیم، مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران ضمن بازدید از اقدام‌های انجام شده و تعدادی از طرح‌های ترافیکی منطقه 6 گفت: با توجه به موقعیت مرکزی و عملکرد فرا منطقه‌ای و همچنین تمرکز مراکز مهم آموزشی، اداری، تجاری، فرهنگی و تفریحی، این منطقه یکی از پر رفت و آمدترین مناطق پایتخت به شمار می‌آید و از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران افزود: آغاز عملیات اجرایی ساخت پایانه حمل و نقل عمومی، راه‌اندازی 3 جایگاه سوخت کوچک مقیاس، نصب سازه های ترافیکی (دروازه‌ای و صلیبی)، 200 پنل دیوار صوتی در بزرگراه کردستان، اجرای بیش از 34 کیلومتر گاردریل و 5 کیلومتر حفاظ طولی میانی، 147 متر حفاظ بتنی طولی، نصب 488 تابلو ترافیکی، احداث ایستگاه های بی. آر.تی، مطالعات شبکه و تغییر جهات، انجام اصلاح هندسی با رویکرد ایمن‌سازی، از اهم پروژه های منطقه 6 در حوزه حمل و نقل است.

افندی‌زاده با اشاره به وجود بزرگترین پایانه مرکزی شهر در این منطقه گفت: از مهمترین پروژه‌هایی که می‌بایست در این منطقه اجرا شود، می‌توان از یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی، ضرورت شناسایی و ساماندهی ترافیکی در نقاط توزیع و جذب سفر و همچنین نظم بخشی منطقه‌ای و شهری با اجرای پروژه پارک حاشیه‌ای نام برد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تاکید به سیاست‌ها و برنامه‌های مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل و ترافیک، به منظور توسعه حمل و نقل پاک در این منطقه، از شهرداری منطقه 6 خواست تا گزارشی از مکان‌یابی ایستگاه‌های شارژ خودرو برقی، مکان‌یابی مسیرهای قابل توسعه در استفاده از دوچرخه و اسکوتر در معابر و شریان‌های پرتردد تهیه و برای بررسی بیشتر در کمیته‌های کارشناسی به سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران ارسال کند.

افندی‌زاده با عنایت به وجود خوابگاه دانشجویان در محدوده خیابان کارگر شمالی و دانشگاه تهران در محدوده میدان انقلاب اسلامی و همچنین وجود بوستان لاله، خواستار ارسال نیازمندی‌های این منطقه برای احداث پارکینگ عمومی و طبقاتی شد تا ضمن مطالعات جامع و بررسی آن اقدام‌های بعدی انجام گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیشترین تصادفات تهران در این مناطق رخ می‌دهد
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • احتمال کاهش محدوده طرح ترافیک
  • بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی است/ احتمال کاهش محدوده طرح
  • جزئیات تغییرات طرح ترافیک جدید در پایتخت/ طرح «زوج و فرد» حذف می شود؟
  • حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت؟
  • زوج و فرد از طرح ترافیک پایتخت حذف شد
  • حذف زوج و فرد در طرح جدید ترافیک پایتخت
  • رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل در پایتخت