Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیشتر افراد از جوش‌هایی که بر روی صورتشان وجود دارد بیزارند. دلایل زیادی برای تشکیل آکنه و جوش بر روی صورت وجود دارد که برخی از این دلایل شامل ژنتیک، فاکتور‌های محیطی و عدم تعادل هورمون‌هاست. با اینحال اکثریت افراد نمی‌دانند چگونه می‌توان آکنه را به طور موثر درمان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع، استفاده از ماسک‌های طبیعی و خانگی بهترین روش برای درمان آکنه است.

این ماسک‌ها از مواد طبیعی تشکیل شده اند و آماده سازی آن‌ها بسیار آسان است. در ادامه مقاله با برخی از این ماسک‌ها آشنا می‌شویم:

ماسک دارچین و عسل:

اگرچه بیشتر افراد از عسل به خاطر چسبناک بودنش استفاده نمی‌کنند، اما این ماده خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و می‌تواند میکروب‌ها و باکتری‌های ایجاد کننده آکنه را از بین ببرد. دارچین نیز یک ضد میکروب طبیعی محسوب می‌شود و از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کند.

زمانی که این دو ماده با هم ترکیب می‌شوند به درمان موثر آکنه کمک زیادی خواهند کرد.

ابتدا صورت خود را بشویید و خشک کنید. دو قاشق غذاخوری از عسل و یک قاشق چایخوری از دارچین را ترکیب کنید. سپس آن را روی صورت قرار دهید. اجازه دهید این ماسک به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی صورت بماند. سپس با آب بشویید.

ماسک سفیده تخم مرغ:

سفیده تخم مرغ به کاهش آکنه کمک می‌کند و جای زخم را نیز از بین می‌برد. همانطور که می‌دانید سفیده تخم مرغ حاوی پروتئین و ویتامین است و به بازسازی پوست کمک خواهد کرد. دو یا سه عدد تخم مرغ بردارید و سفیده آن را جدا کنید. آن را خوب هم بزنید. سپس ترکیب را به مدت یک دقیقه روی پوست خود قرار دهید و با آب بشویید.

ماسک شیر/ماست و عسل:

در حالیکه محصولات لبنی معمولا به عنوان ایجاد کننده آکنه شناخته می‌شوند، اما شیر یا ماست می‌تواند باعث درمان آن شود. شیر، پوست را نرم می‌کند و قرمزی آن را برطرف خواهد کرد. همانطور که قبلا هم گفتیم، عسل خاصیت آنتی باکتریایی دارد و باعث کشته شده باکتری‌های موجود بر روی پوست می‌شود.

یک قاشق غذاخوری از شیر یا ماست طبیعی را با یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید. این ترکیب را روی پوست بمالید و اجازه دهید خشک شود. بعد از ۱۵ دقیقه صورت خود را بشویید.

ماسک جوی دوسر:

جوی دوسر از سال‌های دور برای درمان انواع مختلفی از بیماری‌های پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد، زیرا با کاهش التهاب و قرمزی آن باعث نرمی پوست می‌شود. اضافه کردن عسل باعث می‌شود خاصیت آنتی باکتریایی ماسک نیز تامین گردد.

جوی دوسر را بر اساس دستور روی بسته بندی آماده کنید و دو قاشق غذاخوری عسل به آن بیفزایید. آن را روی پوست قرار دهید و بگذارید۲۰ الی ۳۰ دقیقه به همین حالت باقی بماند سپس با آب بشویید.

ماسک عسل و آووکادو:

آووکادو سرشار از ویتامین و مواد معدنی است و می‌تواند برای پوست مفید باشد. ابتدا صورت خود را بشویید و پاک کنید. آووکادو را به صورت خمیر در بیاورید.

سپس یک قاشق غذاخوری عسل را به آن بیفزایید. ترکیب آماده شده را روی پوست قرار دهید و بگذارید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی صورت بماند. سپس با آب بشویید و خشک کنید.

منبع: مجله سلامت

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ماسک طبیعی ماسک صورت بهترین ماسک صورت ماسک خانگی قاشق غذاخوری آب بشویید قرار دهید روی پوست روی صورت تخم مرغ یک قاشق ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۴۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است

ایسنا/خراسان جنوبی ‌مالاریا یک بیماری خطرناک است و اگر دیر تشخیص داده شود خطرآفرین خواهد بود.

محمد ابراهیم عبدالرزاق نژاد، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: مالاریا یک بیماری عفونی خطرناکی است که با علائم لرز، تب، تعریق، بدن درد، بی حالی، سردرد و... در افراد بیمار بروز می‌کند که از خصوصیات  این بیماری دوره‌ای بودن این علائم است و در صورتی که دیر تشخیص داده شود می‌تواند برای فرد خطر آفرین باشد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر تمامی مراحل تشخیص و درمان بیماری رایگان در مراکز فوق انجام می‌شود، بیان کرد: این بیماری ازطریق گزش پشه‌های آلوده به انسان منتقل می‌شود و افرادی که دارای علائم فوق است و خصوصا اگر سابقه مسافرت به کانون‌های مالاریای کشور شامل مناطق جنوبی و جنوب شرق کشور را داشتند و یا سابقه مسافرت به کشورهای خارجی را داشتند، می‌بایست برای بررسی از نظر بیماری مالاریا به مراکز بهداشتی، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های بهداشتی مراجعه کند.

عبدالرزاق نژاد گفت: خوشبختانه با اجرای موفق برنامه‌های مراقبت بیماری مالاریا، این بیماری در کشور در مرحله پیش حذف قرار گرفته است، هرچند که در یکی دو سال اخیر به دلایل متعدد افزایش موارد وارده بیماری از کشورهای همسایه شرقی، موارد بروز بیماری در سطح کشور افزایشی بوده است ولی با تشدید برنامه‌های مراقبت توسط مراکز بهداشتی و همکاری سایر ادارات مرتبط، حذف این بیماری در کشور هدف گذاری شده است.

رییس مرکزبهداشت خراسان جنوبی اظهار کرد: درسال گذشته 4 بیمار مثبت مالاریا در افرادی که سابقه مسافرت به استان سیستان و بلوچستان داشتند شناسایی شده که خوشبختانه همه موارد با پیگیری اکتیو مراقبین سلامت بطورکامل درمان و بهبودی کسب کردند.

وی افزود: در حال حاضر مراقبت این بیماری شامل آموزش، بیماریابی، درمان و....به منظور پیشگیری از شیوع و بروز آن در شهرستان، در سطح مراکز خدمات جامع سلامت تشدید یافته است.

عبدالرزاق نژاد بیان کرد: برای مبارزه با این بیماری باید با افزایش آگاهی مردم، بیماریابی فعال خصوصا در بیماران دارای علائم ذکر شده، درمان به موقع و کامل بیماران، خشکاندن آب‌های راکد بلا استفاده، دفن بهداشتی فاضلاب و جلوگیری از رها سازی فاضلاب در معابر و... انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • موثرترین و بهترین روتین پوستی روز و شب کدام اند؟
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی
  • لیست مرکز کاشت دندان در تهران
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • بررسی نقش روتین پوستی در سلامت پوست
  • ۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید؛ مضرات حمام طولانی چیست؟