Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- ابزار واقعیت افزوده جدید گوگل به کاربران تلفن‌های همراه اندرویدی این امکان را می‌دهد که بتوانند اصل فاصله‌گذاری اجتماعی را راحت‌تر رعایت کنند. ابزار واقعیت افزوده جدید گوگل به کاربران تلفن‌های همراه اندرویدی این امکان را می‌دهد که بتوانند اصل فاصله‌گذاری اجتماعی را راحت‌تر رعایت کنند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، گوگل به‌تازگی ابزار واقعیت افزوده جدیدی را عرضه کرده است که کاربران با استفاده از آن می‌توانند به هنگام خروج از خانه در دوران شیوع کرونا، اصل فاصله‌گذاری اجتماعی را راحت‌تر رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
این پروژه آزمایشی که سودار (Sodar) نام دارد، از طریق تلفن همراه شما دایره‌هایی در فاصله دوم‌تری تان ترسیم می‌کند. هدف از ارائه این ابزار این است که از طریق آن بتوانید فاصله دوم‌تری تا افراد را به‌راحتی تخمین بزنید و با کاهش قوانین سرسخت قرنطینه بتوانید به روال عادی زندگی‌تان بازگردید.
     
سودار نرم‌افزار مستقلی نیست و برای استفاده از آن نیاز به نصب نرم‌افزار خاصی ندارید و تنها باید به وب‌سایت آن مراجعه کنید. این ابزار هم‌اکنون روی مرورگر کروم دستگاه‌های اندروید کار می‌کند و البته برخی از دستگاه‌های اندرویدی ممکن است از این ابزار پشتیبانی نکنند.
 
اگر شما تاکنون یکی از پروژه‌های واقعیت افزوده گوگل را از طریق دستگاهتان مشاهده کردید، این احتمال وجود دارد که تلفن همراه شما از ابزار سودار پشتیبانی کند و بتوانید اصل فاصله‌گذاری اجتماعی را راحت‌تر رعایت کنید.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: واقعیت افزوده گوگل فاصله گذاری اجتماعی ابزار واقعیت افزوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۴۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل چمنی ظهر دوشنبه در نشست با مدیرکل شیلات اردبیل اظهار کرد: علیرغم اینکه مراحل جذب رشته های جدید سخت تر شده است اما تمام سعی خود را می کنیم تا این رشته را نیز به لیست رشته های تحصیلی دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با جذب رشته های تخصصی از قبیل پرورش زنبور عسل موافقت های لازم انجام شده وبه منظور درخشش استان اردبیل در حوزه شیلات و در راستای توسعه استان اقدامات جذب این رشته تحصیلی برای این دانشگاه در آینده نزدیک انجام خواهد شد.

رییس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: همکاران توانمندی در حوزه دانش بنیان و پژوهش در عرصه بین‌المللی داریم و در زمینه پرورش جلبک و زالو می توانیم از قابلیت اساتید و از ظرفیت آزمایشگاهی و امکانات پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی استفاده کنیم.

چمنی با بیان اینکه با همکاری مجموعه شیلات استان می توان گام های موثری در راستای ایجاد اشتغال پایدار برداشت، تصریح کرد: دغدغه اصلی دانشگاه محقق اردبیلی تعامل با دستگاه های اجرایی است که امیدواریم در آینده شاهد تعامل و همفکری بیشتر دانشگاهیان با مدیران دستگاه های اجرایی باشیم.

وی بیان کرد: این ارتباط هرچه قوی تر باشد به نفع دانشگاه و دستگاه های اجرایی بوده و زمینه های پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.

چمنی تاکید کرد: ظرفیت و توانمندی های دانشگاه محقق اردبیلی نسبت به سال های قبل پیشرفت چشمگیری داشته و در زمینه های کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و علوم دامی می توان با اداره کل شیلات همکاری کنیم.

کد خبر 6098270

دیگر خبرها

  • کشف جدید باستان‌شناسان: نگو حجر، بگو شجر!
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • فیلم/ آجرلو: اقای فرزین دلار تلگرامی واقعیت دارد
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی