Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رستم صادقی دیشب در نشست بررسی آخرین اقدامات در مقابله با آفت پروانه دُم قهوه‌ای در جنگل‌های فندقلوی شهرستان اهر اظهار کرد: یکی از محورهای بررسی و نظارتی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی در جنگل‌های ارسباران، موضوع آفت پروانه دُم قهوه‌ای است.

وی افزود: سال‌هاست ما با همراهی کارشناسان این اداره‌کل و بخش خصوصی پایش‌های مختلفی را در جنگل‌های ارسباران انجام می‌دهد تا دچار طغیان و خسارت ناشی از اپیدمی این آفت نشود از طرفی هم از سال گذشته کمیته فنی گیاه پزشکی در آذربایجان شرقی تشکیل یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی گفت: در بازدیدهایی که انجام یافت متوجه شدیم که میزان آلودگی و درگیری جنگل‌های شرق روستاهای افیل و بهل شهرستان اهر بسیار بالاست و حالت طغیانی دارد.

صادقی ادامه داد: شرایط فعلی به گونه‌ای است که امکان کنترل آفت پروانه دُم قهوه‌ای وجود ندارد و هرگاه که جمعیت آفت پروانه دُم قهوه‌ای افزایش می‌یابد به جنگل‌ها و هر منطقه‌ای که در آن شایع باشد خسارت وارد می‌کند و وقتی جمعیتش کمتر باشد خسارت آن‌چنانی بر جای نمی‌گذارد.

وی تصریح کرد: سال گذشته طبق قول و قراری که با مدیرکل و معاونین اداره‌کل منابع طبیعی استان اردبیل گذاشتیم و قرار شد تا مبارزه با آفت پروانه دُم قهوه‌ای را از پاییز شروع کنیم که این مبارزه به اردیبهشت‌ماه هم طول کشید و چون دیدیم از لانه خارج شده‌اند با نظر کارشناسان اقدام به محلول پاشی کردیم.

معاون اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی گفت: متأسفانه به دلیل سپری شدن زمان مبارزه با آفت پروانه دُم قهوه‌ای، نتوانستیم از محلول‌پاشی هوایی در جنگل فندقلوی شهرستان اهر استفاده کنیم.

صادقی از بسیج تمامی امکانات و تجهیزات اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی برای مقابله با آفت پروانه دم قهوه‌ای در مناطق جنگلی شهرستان اهر از پاییز سال‌جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: مبارزه با آفت پروانه دُم قهوه‌ای تنها دو روش محلول‌پاشی و جمع‌آوری لانه‌ها آن هم در شرایط خاص خود امکان‌پذیر است.

کد خبر 4942107

منبع: مهر

کلیدواژه: منابع طبیعی پروژه آبخیزداری شهرستان اهر ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد شیوع کرونا گرگان سالروز ارتحال امام خمینی قزوین آتش سوزی ایلام امام خمینی ره بیرجند سانحه تصادف ستاد مقابله با کرونا شهرستان اهر محلول پاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۶۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای تحقیقات جهاد کشاورزی اظهار کرد: نتایج پژوهش ها و تحقیقات در حوزه کشاورزی بایستی به سرعت در بخش اجرایی استفاده و به کارگیری شود.

وی افزود: بایستی فاصله بین تحقیقات و اجرا کم شود تا نتایج پژوهشی سریعتر به مزارع کشاورزی انتقال یابد.

وی اظهار داشت: تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد چرا که تحقیقات کشاورزی بدون در نظر گرفتن مسایل مهم استان نمی تواند منجر به توسعه پایدار بخش کشاورزی شود.

عطایی یادآور شد: نتایج طرح های تحقیقاتی بخش کشاورزی برای بهره برداران بیان شود تا کشاورزان استان بتوانند دانش نوین و به روز بهره مند شوند.

گفتنی است؛ در این نشست ریوس برنامه های اصلی و عملیاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در سال جاری در حوزه های روابط عمومی، پشتیبانی، آموزشی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پژوهشی و فناوری بیان شد.

مشارکت بخش خصوصی و مردم در راستای تحقق شعار سال، فعال سازی ظرفیت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ارتقای فعالیتها در حوزه کشاورزی دانش بنیا، ارتقای کیفی واحدهای فناور، توسعه دستاوردهای فناورانه در زیست بوم کشاورزی، ارتقای دانش فنی و فناورلنه بهره برداران، استفاده از ظرفیت کشاورزان خبره در انتقال دانش به سایرین، کشاورزی هوشمند، ارتقای دانش فنی در حوزه سازگاری با کم آبی و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و.. مهمترین اهداف این برنامه های عملیاتی است.

کد خبر 6093437

دیگر خبرها

  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • پهپاد کشاورزی ایرانی مورد توجه بازدیدکنندگان خارجی ایران اکسپو
  • سمپاشی دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با پهپاد کشاورزی ایران ساخت
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان