Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@02:20:04 GMT

سمپاشی مزارع غلات مشهد به وسیله پهپاد

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۸۸۶۳۴

سمپاشی مزارع غلات مشهد به وسیله پهپاد

امید طهماسبی‌زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه یکی از روش‌های نوین در سمپاشی استفاده از این تکنولوژی است افزود: به دلیل کنترل هوشمند پهپاد، سمپاشی دقیق و یکنواخت انجام می‌شود که این امر باعث افزایش بهره‌وری در عملکرد سمپاشی و جلوگیری از اتلاف سم ناشی از خطای انسانی در بکارگیری ابزار و محدودیت‌های وسایل و ماشین آلات می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پهپاد به دلیل حرکت پروازی باعث جلوگیری از خسارت و کاهش عملکرد محصول شده و قابلیت بکارگیری برای سم‌پاشی در نقاط سخت گذر را دارد و از بروز بیماری‌های تنفسی و مسمومیت کشاورزان نیز می‌کاهد.

مدیر جهاد کشاورزی مشهد با بیان اینکه میزان مصرف محلول سم با پهپاد ۱۰ لیتر در هکتار است گفت: این میزان در سمپاشی با دستگاه توربولاینر به ۲۰۰ لیتر در هکتار و در سایر روش‌های سمپاشی حتی به ۴۰۰ لیتر در هکتار نیز می‌رسد.

وی افزود: تاکنون مبارزه با آفت سن گندم و جو در مشهد در ۵۰ هزار هکتار از اراضی انجام شده است.

طهماسبی زاده ادامه داد: سن غلات از مهمترین آفات گندم و جو است که با تغذیه از گندم و جو موجب خسارت کمی و کیفی بسیار در محصول نهایی می‌شود.

آفت سن گندم موجب از بین رفتن خاصیت گندم و جو در تولید و مصرف نان می‌شود که به خاطر اهمیت تولید این محصولات استفاده از فناوری در سمپاشی از جایگاه مهمی برخوردار است.

هم اکنون ۹۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی و باغی شهرستان مشهد تحت حفاظت و حیطه مسوولیتی جهاد کشاورزی قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی گندم مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی گندم مشهد وزارت جهاد کشاورزی گندم مشهد گندم و جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۸۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ صالح محمدی با اشاره به اهمیت رعایت تقویم زراعی برنج در افزایش کیفیت محصول و کاهش خسارت‌ها افزود: تا کنون شالیکاران گیلانی ۱۶۷ هزار هکتار از مزارع خود را با آب‌های سنتی و سطحی شخم زده اند که باید کشاورزان باید هرچه سریعتر مزارع خود را برای کشت برنج آماده کنند. 
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین با اشاره به اینکه تا کنون ۱۵۶ هزار هکتار از شالیزار‌های گیلان خزانه گیری شده گفت: ضدعفونی و جوانه دار کردن بذر، آماده سازی و خزانه گیری برنج، ایجاد زهکش در زمان وزش باد و بارندگی، هوادهی و کنترل دمای خزانه برنج به ویژه در ساعات گرم روز‌های آفتابی از مهمترین اقداماتی است که کشاورزان باید توجه داشته باشند. 
وی اضافه کرد: تعریض و ترمیم مرز کرت‌ها، لایروبی آب بندان‌ها، ترمیم کانال‌های آبرسان و سردهنه‌ها باید در اولویت قرار گیرد. 
گیلان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار و ۳۰۰ هزار شالیکار دارد.

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • کشت گندم و جو در چهار هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع رخ
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس