Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@08:31:21 GMT

کرونا هنوز تمام نشده است؛ مراقب باشید

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۸۹۰۲۴

کرونا هنوز تمام نشده است؛ مراقب باشید

ایسنا/قزوین مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: مردم فکر می‌کنند کرونا تمام‌شده و مسائل بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، همین امر سبب افزایش آمار مبتلایان در استان قزوین شده است، درحالی‌که کرونا هنوز تمام نشده است.

محمدحسن ارداقیان، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: درحالی‌که قزوین شیب نزولی ابتلا به کرونا را طی می‌کرد طی هفته گذشته آمار مبتلایان به کرونا در استان قزوین، افزایش پیداکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مردم فکر می‌کنند کرونا تمام‌شده است و دیگر مانند گذشته مسائل بهداشتی را رعایت نمی‌کنند همین امر باعث شده که میزان ابتلا افزایش یابد، درحالی‌که کرونا تمام نشده و تا پایان این اپیدمی باید مسائل بهداشتی رعایت شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین اظهار کرد: در استان قزوین بیماران مبتلا به کرونا با همان علائم سابق مانند تب و مشکلات تنفسی مراجعه می‌کنند، اما در برخی موارد این بیماری بر روی کلیه و قلب بیمار نیز تأثیر گذاشته است.

وی یادآور شد: آمار فوت مبتلایان در استان قزوین کاهش داشت به‌طوری‌که هرچند روز یک‌بار فوتی داشتیم، هم‌چنین نیاز به مراقبت‌های ویژه و بیماری شدید با کاهش روبه‌رو بود، اما روند دوباره افزایشی شده؛ در صورت ادامه‌دار بودن روند مسئولان شهرستان مجبور می‌شوند که محدودیت‌های لازم را اعمال کنند.

ارداقیان خاطرنشان کرد: مردم دیگر کرونا را جدی نمی‌گیرند درحالی‌که همچنان موضوع جدی است و تمام نشده است، در حال حاضر بیماران در بیمارستان بوعلی و ولایت پذیرش می‌شوند و اگر افزایش چشمگیری نداشته باشیم بیماران را در یک بیمارستان متمرکز می‌کنیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر رستوران‌ها با رعایت پروتکل بهداشتی بازگشایی شدند، اما همچنان تالارهای برگزاری مراسم عروسی بازگشایی نشده و بازگشایی آن منوط به تصمیم ستاد مقابله با کرونای استان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی قزوین استان قزوین تمام نشده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۹۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • مراقب وزش باد خیلی شدید در تهران باشید + جزئیات
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند