Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد تاراسی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  با بیان اینکه کنترل آفت‌ها و بیماریهای گیاهی برای تامین امنیت غذایی بسیار مهم است، افزود: گاهی اوقات خسارت ناشی از برخی آفت ها، از بین رفتن ۱۰۰ درصد محصول مزارع است.  

وی با بیان اینکه در سال زراعی جاری مبارزه با سه آفت عمده سن گندم، علف های هرز و ملخ در مناطق مختلف استان در دستور کار است، اظهار داشت: در سطح ۳۰ هزار هکتار از اراضی گندم استان کنترل  آفت "سن مادر" انجام شد و تا کنون نیز مهار "سن پوره" در ۱۰ هزار هکتار از مزارع عملیاتی شده و قرار است در روزهای آینده به میزان ۱۰۰ هزار هکتار برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تاراسی ادامه داد: مبارزه با آفت علف های هرز نیز تا کنون در سطح ۳۰ هزار هکتار از مزارع استان انجام شده است.  

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه در مهار ملخ صحرایی در منطقه طارم نیز نسبت به استان های همجوار عملکرد بهتری داشتیم، گفت: از اواسط اسفند سال گذشته با فعال کردن ۱۴ اکیپ شامل ۵۰ کارشناس برای برای بررسی و کانون یابی ملخ صحرایی در طارم قدم مناسبی برای مهار این آفت برداشته شد.  

وی ادامه داد: عملیات کانون یابی ملخ صحرایی در سطح ۵۲ هزار از اراضی طارم انجام شده و تا کنون نیز در ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار، اقدام به کنترل شیمایی این آفت کرده ایم.  

تاراسی خاطرنشان کرد: در مجموع در سال جاری به واسطه تامین اعتبار به موقع، عملیات مفابله با آفت ها، تا کنون موفقیت آمیز بوده است.  

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: در صورت بارندگی های تکمیلی در خرداد جاری، انتظار می رود میزان تولید گندم در این استان به حدود ۵۰۰ میلیون تن برسد.  

وی افزود: در سال زراعی جاری  حدود ۳۰۸ هزار هکتار میزان سهم استان برای کشت گندم ابلاغ شده بود که ۱۰۰ درصد آن تحقق پیدا کرد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی گندم زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی گندم زنجان وزارت جهاد کشاورزی گندم زنجان هزار هکتار تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۲۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • عملیات کنترل آفت در ۵۰۰ هکتار از تاغزارهای شاهرود آغاز شد
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • دوره آموزشی آفات مکنده در یزد