Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری د. پ. آ. آلمان امروز (شنبه) گزارش داد: «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان اقدامات انجام شده برای کاستن از عواقب بحران کرونا را به عنوان آمیزه ای از بسته تحریک اقتصادی کلاسیک و بسته ای از آینده توصیف کرد که برای سالهای طولانی ادامه خواهد داشت. به گفته وی این بسته محرک طی سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ وارد عمل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیاستمدار حزب دموکرات مسیحی آلمان (CDU) در پیام هفتگی خود که امروز منتشر شد تاکید کرد که بسته بلند مدت ۵۰ میلیارد یورویی برای شرایط کنونی بسیار ضروری است زیرا تغییرات آب و هوایی و دیجیتالی شدن اساساً نحوه انجام کار را تغییر می دهند.

وی از افزایش پشتیبانی از انرژی های تجدید پذیر و نوسازی ساختار و تغییر در فعالیت های اقتصادی را به عنوان راهبردهای مهم در این بسته حمایتی ذکر و تاکید کرد که تلاشها در زمینه دیجیتالی شدن نیز شدت می یابد.

صدراعظم آلمان یادآور شد: این اقدامات فقط به این دلیل امکان پذیر است که اقتصاد در سالهای اخیر بسیار خوب مدیریت شده است، اما این همچنین به معنای این است که ما در چند سال آینده دوباره به بودجه مکمل نیاز خواهیم داشت.

این در حالی است که با موضع گیری سیاستمداران، فعالان اقتصادی و اتحادیه های کارگری علیه بسته محرک اقتصادی دولت «آنگلا مرکل» برای مقابله با بحران ناشی از کرونا، جدال بر سر تصویب و اجرای این طرح بالا گرفته است.

براین اساس بحث اصلی بر سر نحوه تخصیص میلیاردها یورو، چند روز پیش از نشست مهم سران دولت ائتلافی در این زمینه است. از جمله موضوعات بحث برانگیز در این میان اختصاص کمک هزینه کودکان، تصمیم شهرداری ها برای بخشودگی بدهی های قدیمی، میزان تخفیف های بیمه خودرو و کاهش مالیات برای شرکت ها است.

همچنین در مورد اینکه سقف این بسته محرک به چه میزان باید باشد، اختلاف نظر وجود دارد. پیش از این «مارک زودر» رهبر حزب سوسیال مسیحی آلمان (CSU) خواستار پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد یورو شده است تا از این طریق بدهی های دولت فدرال سنگین نشود. با این حال قرار است روز سه شنبه مقامات دولت ائتلافی برای تصمیم گیری گردهم آیند.

در حالی که پیش بینی ها از رکود شدید اقتصادی در آلمان به دلیل بحران کرونا حکایت دارد، دولت آلمان می کوشد با تزریق کمک های مالی به چرخه اقتصاد این کشور، از شدت این رکود بکاهد.

برچسب‌ها آنگلا مرکل ویروس کرونا آلمان پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آنگلا مرکل ویروس کرونا آلمان آنگلا مرکل ویروس کرونا آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۳۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟

نرخ بیکاری آلمان در ماه آوریل بدون تغییر به ۵.۹ درصد رسید.

به گزارش ایسنا، آژانس کار آلمان در گزارش خود اعلام کرد که نرخ بیکاری این کشور طی ماه آوریل در شرایط فصلی تعدیل شده به ۵.۹ درصد رسید که مشابه ماه مارس و مطابق با انتظارات است.

تعداد بیکاران به ۲ میلیون و ۷۵۰ نفر رسید که نسبت به ماه قبل ۲۰ هزار نفر کاهش داشت اما نسبت به سال قبل ۱۶۴ هزار نفر افزایش داشت. در شرایط فصلی تعدیل شده، این رقم ماهانه ۱۰ هزار نفر کاهش یافت.

بیکاری که هم به معنی بیکاری و هم افراد تحت تاثیر سیاست‌های بازار کار یا ناتوانی کوتاه‌مدت در کار است، با ۱۱ هزار نفر در سطح فصلی تعدیل شده به سه میلیون ۵۷۲ هزار نفر کاهش یافت و به نرخ ۷.۶ درصد رسید.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • تهیه بسته های اقتصاد دریاپایه در مازندران
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • ۷ موجود زنده‌ای که می‌توانند سیارۀ ما را نجات دهند
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات