Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، گفت: این معاونت و جهاد کشاورزی در ۶ سال گذشته کاری‌های علمی و فناورانه خوبی داشته‌اند که واردات در حوزه محصولات مرتبط با امنیت غذایی عدد قابل توجهی را شامل می‌شود و این واردات هم در حوزه‌های فناورانه مانند واکسن‌های دام و طیور و پروبیوتیک‌ها و هم در حوزه‌های غیر فناورانه همچون ذرت مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نشستی بین سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی با حضور جمعی از معاونان و مسؤولان هر دو دستگاه برگزار شد. 

دی ماه سال ۹۸ بود که رئیس جمهوری ابلاغیه‌ای را به تمام دستگاه‌های دولتی برای استفاده از ظرفیت علمی و فناورانه کشور و توان متخصصان صادر کرد تا رفع نیازهای داخل از این مسیر انجام شود، از همان زمان جهاد کشاورزی و معاونت علمی و فناوری همکاری‌های مشترک خود برای تحقق این هدف آغاز کردند.

توسعه اقتصاد دانش بنیان؛ اولویت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در این نشست گفت: معاونت علمی و فناوری و جهاد کشاورزی در ۶ سال گذشته کاری‌های علمی و فناورانه خوبی داشته‌اند. توسعه اقتصاد دانش بنیان در حوزه کشاورزی یکی از اولویت‌های اصلی در معاونت علمی و فناوری است.

ستاری ادامه داد: از ۲ سال پیش پروژه‌های مرتبط با امنیت غذایی به عنوان مبحثی مهم در معاونت علمی آغاز شد. واردات در حوزه محصولات مرتبط با امنیت غذایی عدد قابل توجهی را شامل می‌شود این واردات هم در حوزه‌های فناورانه مانند واکسن‌های دام و طیور و پروبیوتیک‌ها و هم در حوزه‌های غیر فناورانه همچون ذرت مشاهده می‌شود.

وی با اشاره به ایجاد کارگروه‌های تخصصی در مدیریت جدید وزارت کشاورزی گفت: البته اقدامات تاثیرگذار خوبی در این حوزه انجام شده و بر اساس میزان واردات محصولات برنامه‌های جدیدی در حال آماده سازی است تا امنیت غذایی با استفاده از تولیدات ایران ساخت تامین شود. در این صورت خودکفایی و استقلال کشور را در این حوزه شاهد خواهیم بود. در صورت برزو بحران‌ها نیز می‌توانیم مقابله خوبی با این بحران‌ها داشته باشیم.

ستاری همچنین گفت: برنامه‌های مفصلی تدوین شده و محصولات به زودی از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور به بازار وارد می‌شود که می‌توان به محصولاتی در حوزه واکسن‌های دام و طیور و اشاره کرد.

همکاری‌ها با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال گسترش است

همچنین کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی نیز در این نشست بیان کرد: بخش کشاورزی دارای مسائل زیادی است که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افق خوبی پیش روی این حوزه قرار دارد. هوشمندسازی یکی از مباحث مهم در این حوزه است که با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها توسعه می‌یابد.

وی ادامه داد: برنامه کاملی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه یکپارچه‌سازی اطلاعات و هوشمندسازی داریم و برای خرید کودهای شیمیایی و زیستی آماده انعقاد قرارداد با شرکت‌های فناور و فعال در این حوزه هستیم. استفاده از سرشاخه‌های نیشکر نیز یکی از برنامه‌های خوبی است که وجود دارد تا با استفاده از این سرشاخه‌ها در بخش کشاورزی واردات کاهش یابد.

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان سورنا ستاری وزارت کشاورزی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در حوزه جهاد کشاورزی رئیس جمهوری امنیت غذایی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۴۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی درباره فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.   نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد، ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.   وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.   اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبر‌های خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان