Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایوب میرزایی نویسنده در گفت و گو با خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره انتشار کتابش گفت:اولین رمانم با عنوان «آقای مکرتیچیانس در جبر جغرافیایی» در انتشارات نامه مهر منتشر شد. «مکرتیچیانس»  نام شخصیت اصلی رمان و داستان آن در واقع یک رئالیسم اجتماعی است این کتاب را درباره نبود بهداشت روانی آدم‌ها نوشت و این مسئله می‌تواند از گذشته فرد در او وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او افزود: اتفاقات رمان «آقای مکرتیچیانس در جبر جغرافیایی» در سه دوره زمانی رخ می‌دهد. برخی اتفاقات رمان در زمان حال رخ می‌دهد و  شخصیت آن یک کارمند آژانش هواپیمایی است که به دلیل نداشتن بهداشت روانی، یک توریست را به قتل می‌رساند. دوره بعدی ۲۰ سال قبل از زمان حال را روایت می‌کند و نشان می‌دهد این کارمند آژانس هواپیما در چه شرایط سختی کار می‌کرده است.

این نویسنده ادامه داد: فضای متافیکشنی در رمان «آقای مکرتیچیانس در جبر جغرافیایی» وجود دارد که بیشتر به دلیل نبود بهداشت روانی رخ می‌دهد؛ یک آقایی در ذهن کارمند آژانس هواپیمایی وجود دارد که او را وادار می‌کند توریستی را که به آژانس مسافرتی مراجعه کرده است به قتل برساند این آقا همان روح خبیث کارمند آژانس هواپیمایی است در واقع داستان رمان تقابل میان زشتی و زیبایی را بیان می‌کند.

او بیان کرد: هم اکنون رمان دیگری را با عنوان «سحرخیزان شهرآرا» در دست نگارش دارم این کتاب تفاوت جغرافیایی ایران را با کشور‌های دیگر نشان می‌دهد، چون خودم متولد سنندج و از کرد‌های ایران هستم به تحولات منطقه کردنشین ایران پرداختم.هم اکنون در حال نگارش این رمان هستم و هنوز ناشر آن مشخص نیست.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتشار کتاب رمان اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۴۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نویسنده اسیر فلسطینی برنده جایزه ادبی بوکر شد

رمان «نقاب، رنگ آسمان» اثر باسم خندقجی نویسنده اسیر فلسطینی رای هیأت داوران جایزه بوکر عربی که در ابوظبی مستقر است را از آن خود کرد.

برادر خندقجی این جایزه را از طرف او دریافت کرد و در فضایی آمیخته از شادی و غم اشک ریخت و اشاره کرد که «نقابی به رنگ آسمان» نسبت به ۱۳۳ رمان دیگر بهتر بوده است.

این رمان توسط هیأت داوران به عنوان بهترین رمان عربی منتشر شده در دوره بین جولای ۲۰۲۲ تا ژوئن ۲۰۲۳ شناخته شد.

نقاب موجود در عنوان رمان اشاره‌ای به «هویت آبی» است که نور، باستان‌شناس ساکن اردوگاهی در رام‌الله، در جیب یک کت قدیمی که صاحب آن اسرائیلی است، می‌یابد و بنابراین سفر روایی رمان آغاز می‌شود.

هیأت داوران این رمان را «چند لایه، با شخصیت سازی، آزمایش،  بازیابی تاریخ و حافظه مکان‌ها» توصیف کردند.

باسم خندقجی ۲۰ سال اسیر بوده و سه بار توسط اشغالگران به اتهام شرکت در عملیاتی که منجر به کشته شدن ۳ اسرائیلی شد به حبس ابد محکوم شده است.

خندقجی که در سال آخر تحصیل در دانشکده روزنامه‌نگاری و ارتباطات دستگیر شده بود، علاوه بر مجموعه‌های شعر، چندین رمان از داخل زندان نیز منتشر کرد.

خندقجی از زمان زندانی شدنش در سال ۲۰۰۴ مجموعه‌های شعری از جمله آیین‌های اولین بار (۲۰۱۰) و شعر نفس‌های یک شب (۲۰۱۳) را سروده است؛ همچنین سه رمان: نرگس تنهایی (۲۰۱۷)، کسوف بدرالدین (۲۰۱۹) و نفس‌های یک زن فریب خورده (۲۰۲۰).

منبع: عربی ۲۱

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • نویسنده اسیر فلسطینی برنده جایزه ادبی بوکر شد
  • جایزه بوکر عربی ۲۰۲۴ به اسیر فلسطینی رسید
  • حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود
  • کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند
  • قلعه خواجه لرزید
  • «مگره و مردان محترم» در کتابفروشی‌ها دیده شدند
  • جذب ۵ قاضی و ۲۴ کارمند در دادگستری فلاورجان
  • سازمان ملل: اسرائیل مدرکی ارائه نکرد و پرونده یکی از کارکنان آنروا بسته شد
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را به علت حمایت از مظلومان غزه اخراج کرد