Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

«بدر الزیادی» عضو کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق،‌ امروز (شنبه)، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری رسمی این کشور «واع» تأکید کرد که توافق راهبردی عراق با آمریکا به سمت «خروج نیروهای رزمی» پیش خواهد رفت.

اخبار بین الملل- منظور از توافق راهبردی، توافق سال ۲۰۰۹ عراق و آمریکاست که منجر به همکاری‌های امنیتی دو کشور و خروج نیروهای آمریکایی از عراق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق در این خصوص گفت: «رویکرد عراق در این توافق، کار نیروهای خارجی را تنها حمایت لجستیکی و آموزش تعیین خواهد کرد. اکنون امور در مقایسه با مرحله‌ اولیه توافق، فرق کرده است؛ از این رو وظایف نیروهای خارجی تنها محدود به آموزش، حمایت لجستیکی و خروج نیروهای رزمی محدود خواهد شد».

بدر الزیادی همچنین گفت: «اولویت حفظ حاکمیت عراق است و همچنین اینکه تصمیمات نیروهای ائتلاف باید با اطلاع دولت عراق باشد، پیشتر نیروهای ائتلاف طرح‌ریزی می‌کردند و طرح را اجرا می‌کردند و پس از آن، مسئله را اعلام می‌کردند، اما امروز دیگر امور تغییر کرده؛ این عراق است که اکنون باید تصمیم‌گیرنده باشد».

الزیادی همچنین توضیح داد: «پس از آنکه پارلمان، اخراج نیروهای خارجی از عراق را تصویب کرد، نخست‌وزیر "مصطفی الکاظمی" به پارلمان اطلاع داد که برای اصلاع این توافق چند جلسه با این نیروها و دولت آمریکا برگزار خواهد کرد».

وی خاطر نشان کرد که کمیته اولیه برای این اقدام تشکیل شده و پس از آن کمیته‌ای عالی میان دو طرف تشکیل خواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق در ادامه تأکید کرد که این کمیسیون و پارلمان [عراق] در پیگیری اقدامات کمیته‌های یادشده نقش بسزایی خواهند داشت و در جریان تمام جزئیات کمیته‌های عراقی قرار خواهند گرفت».

الزیادی همچنین گفت: «بموجب اصلاح توافق یادشده،‌ بایستی تمام حریم‌ عراق اعم از هوایی، زمینی و دریایی تحت امر عراق باشد،‌ این مسئله باعث پاسداری از حاکمیت عراق خواهد شد».

بدر الزیادی افزود که «محمد رضا» رئیس کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق برای اجرای توافق در کمیته عالی حضور خواهد داشت.

به گفته عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق، این توافق شامل بندهای بسیاری است که بسیاری از آنها در راستای خدمت به منافع عراق اصلاح خواهند شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آمریکا پارلمان عراق آمریکا توافق راهبردی کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق خروج نیروهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۴۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا

شبکه آمریکایی با انتشار گزارشی ۲ ادعای پنتاگون در مورد حمله انتحاری داعش در خارج از فرودگاه کابل در جریان خروج نیروهای این کشور از افغانستان در اوت ۲۰۲۱ را رد و حقایق جدیدی را در این رابطه مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، رسانه نزدیک به دموکرات‌ها با استناد به شواهد ویدئویی جدید گزارش کرده «شمار زیادی از افراد در فرودگاه کابل نه بر اثر حمله انتحاری که در نتیجه تیراندازی سربازان آمریکایی جان باخته‌اند».

طبق ویدئوی ضبط شده، تعداد تیراندازی‌های صورت گرفته از جانب سربازان آمریکایی بیشتر از آن چیزی بوده که پنتاگون اعتراف کرده است.

ده‌ها نیروی نظامی آمریکا که در صحنه حضور داشته‌اند، تیراندازی در آن موقعیت را بسیار گسترده خوانده و گفته‌اند تیراندازی از سوی یک یا ۲ نفر انجام نگرفت بلکه تعداد زیادی از سربازان شروع به شلیک کردند.

در این حادثه که ۱۳ سرباز ارتش آمریکا و حدود ۱۷۰ افغان که به شدت به دنبال کمک برای فرار از تسلط طالبان بر کابل بودند، کشته شدند.

به مدت ۲ سال، پنتاگون اصرار داشت که تلفات، ناشی از یک انفجار بوده و نیروهایی که گزارش داده‌اند زیر آتش قرار گرفته‌اندT تحت تاثیر هرج‌ومرج پس از حادثه و اثرات ضربه‌های ناشی از انفجار بوده‌اند اما ده‌ها پرسنل ارتش آمریکا که در صحنه حضور داشتند تیراندازی را به تفصیل برای سی‌ان‌ان شرح داده‌اند.

یکی از این سربازان به سی‌ان‌ان گفت اولین انفجار بزرگ را از جایی که تفنگداران دریایی آمریکا ایستاده بودند، شنیده است و «نزدیک محل انفجار، یک یا ۲ نفره نبود و حجم وسیعی از تیراندازی بود».

یک پزشک افغان گفت که شخصاً گلوله را از تن مجروحان خارج کرده و با کارکنان بیمارستانش ده‌ها افغان را که بر اثر جراحات گلوله جان باختند، شمارش کرده است.

آثار تیراندازی در فرودگاه کابل

در مجموع، شواهد جدید اعتبار ۲ تحقیق نظامی ایالات متحده را به چالش می کشد و سؤالات جدی را برای پنتاگون ایجاد می کند، زیرا همچنان شواهد فزاینده‌ای را مبنی بر کشته شدن غیرنظامیان به ضرب گلوله رد می‌کند.

پنتاگون اصرار دارد که همه کشته‌ها و جراحات ناشی از انفجار بمب بوده اگرچه اذعان کرده است که تیراندازی از سوی نیروهای آمریکایی و بریتانیایی صورت گرفته است، اما می‌گوید که این تیراندازی محدود به سه انفجار بوده که تقریباً همزمان بوده است - یکی از ۲۵ تا ۳۰ تیر اخطار سربازان بریتانیایی و ۲ تیراندازی از سوی نیروهای آمریکایی با هدف مقابله با مظنونان، که به کسی برخورد نکرد!

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • ببینید | موشک‌ ها و پهپادهای ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی امنیت و دفاع در عراق
  • جزئیات توافق مهم امنیتی ایران و عراق
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق (+جزئیات)
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • توافق الاعرجی با احمدیان درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق + جزئیات