Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@20:29:19 GMT

فشار روانی "مرد غریبه" علت جرم مادر کود‌ک‌آزار!

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۴۷۴۳

فشار روانی 'مرد غریبه' علت جرم مادر کود‌ک‌آزار!

سرهنگ جواد جهانشیری درباره جزئیات بازداشت زنی که اقدام به کودک‌آزاری و انتشار تصاویر آن در اینستاگرام کرده بود، اظهار کرد: با رصد و پایش فضای سایبری و باتوجه به حجم بالای گزارشات مردمی واصله به سایت رسمی پلیس فتا مبنی بر پیگیری زودهنگام و برخورد با مسبب ایجاد تصاویر دلخراش و فیلمهای کوتاه از کودک‌آزاری مادر جوان نسبت به فرزند خردسالش در اینستاگرام، رسیدگی به این موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان سایبری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی افزود: کارشناسان پلیس فتا استان خراسان رضوی با بررسی موضوع و تحقیقات فنی موفق به شناسایی عامل کودک‌آزاری در فضای سایبر شدند و پس از شناسایی متهم و هماهنگی با مراجع قضائی، وی را به همراه ادله دیجیتالی مربوطه به  پلیس فتا انتقال دادند.

این مقام انتظامی ادامه داد: در تحقیقات صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس، متهم که خانمی جوان بود درباره علت و انگیزه ارتکاب جرم کودک‌آزاری مدعی شد که تحت تأثیر و فشار روانی توسط فردی که با وی در فضای سایبر آشنا شده قرار گرفته و این فرد غریبه از وی خواسته با ارسال تصاویری از فرزند خردسالش، او را در جمع‌آوری دنبال‌کننده در فضای مجازی همراهی کند تا از این طریق بتوانند  آمار بازدیدکنندگان و دنبال‌شوندگان را در شبکه اجتماعی اینستاگرام افزایش دهند.

وی خاطرنشان کرد: تحقیقات نهایی کارشناسان و ادله دیجیتالی مکشوفه از وی، دلالت بر صحت گفته‌های متهم دستگیر شده بود که در نهایت با دستور قضائی، حکم بازداشت زن جوان برای بررسی سلامت روانی و پزشکی وی صادر شد.

این مقام مسئول با اشاره به ماده 746 قانون رسیدگی به جرایم رایانه‌ای خاطرنشان کرد:‌ احصاء و رؤیت انتشار هرگونه کلیپ در فضای مجازی با عناوین کودک‌آزاری، همسرآزاری، دگرآزاری، حیوان‌آزاری و سایر موارد که سبب تشویش اذهان عمومی و جریحه‌دار شدن افکار عمومی شود مشمول قانون رسیدگی به جرایم رایانه‌ای شده و با مجرم برخورد قانونی مناسب صورت می‌گیرد البته شایان ذکر است بازنشر فیلم و تصاویر منتشر شده نیز مشمول پیگرد قانونی خواهد بود.

 جهانشیری با اعلام مساعد بودن اوضاع بالینی کودک آسیب‌دیده تصریح کرد: برابر تعاملات برون‌سازمانی، نتایج بررسی‌ها و یافته‌های فنی و انتظامی این پلیس به منظور اقدامات لازم و قانونی، در اختیار سایر نهادها و سازمانهای ذی‌ربط نظیر سازمان بهزیستی قرار گرفته است.

رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی با تأکید بر نظارت مستمر والدین بر فعالیتهای مجازی و وب‌گردی فرزندان خود، به هموطنان توصیه کرد: برای حفظ کیان خانواده و اصالت فرهنگ ایرانی ـ اسلامی، فضای سایبری را با اهمیت تلقی کنند و از هرگونه انتشار مطلب یا تصاویری که با فرهنگ ایرانی ـ اسلامی سنخیت داشته پرهیز و نسبت به ارتقاء دانش و آگاهی خود از آسیبها و تهدیدات سایبری مخصوصاً شبکه‌های اجتماعی تلاش کنند.

این مقام انتظامی از کاربران فضای مجازی خواست درصورت مشاهده موارد مشکوک، آن را از طریق سایت پلیس فتا به نشانى www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی ثبت کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پلیس فتا کودک آزاری خراسان رضوی فضای مجازی اینستاگرام پارسی خبر کودک آزاری پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۴۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری

بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی پلیس ،  رئیس پلیس فتای استان اصفهان با اشاره به اجرای طرح حمایتی دولت در پرداخت وام فرزندآوری گفت: برخی از افراد سودجو و کلاهبردار با ارسال پیامک و انجام تبلیغات مختلف در شبکه‌های اجتماعی، شهروندان را به سمت درگاه‌های جعلی پرداخت هدایت می‌کنند و قصد کلاهبرداری از آنان را دارند.

سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی افزود: افراد سودجو همواره از هر فرصتی برای کلاهبرداری و سوءاستفاده از کاربران استفاده می‌کنند و یکی از این فرصت‌ها، سوءاستفاده از ارائه تسهیلات و وام‌های بانکی است، در همین راستا نیز این احتمال وجود دارد که مجرمان سایبری تحت عنوان ثبت‌نام وام فرزندآوری یا دریافت خارج از نوبت این وام اقدام به درج تبلیغ در فضای مجازی کنند.

او گفت: مجرمان سایبری با روش‌های مختلف مانند ارسال لینک‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی با عناوینی همچون «برای ثبت‌نام وام فرزندآوری بر روی لینک زیر کلیک کنید» متقاضیان را به صفحات فیشینگ هدایت و اقدام به سرقت از حساب بانکی آنها می‌کنند.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان ادامه داد: هموطنان توجه داشته باشند که سایت ve.cbi.ir به عنوان تنها سامانه رسمی تسهیلات قرض الحسنه فرزند فعال است و از مراجعه به لینک‌های ارائه شده در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند.

مرتضوی خاطرنشان کرد: پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان است و کاربران می‌توانند در صورت مواجه شدن با هرگونه موارد مشکوک در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش گزارش‌های مردمی یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با ما در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • آزار زنان در مراسم ترحیم؛ متهم به مادرمرده هم رحم نکرد | مرد موطلایی از طعمه‌ها فیلم سیاه می‌گرفت
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • هشدار پلیس درباره فروش سوالات کنکور
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • کلاهبرداری سایبری با ترفند وام فرزندآوری در اصفهان
  • پرداخت وام فرزند آوری ترفند کلاهبرداران سایبری
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری
  • بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی کلنگ‌زنی می‌شود