Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سعید کشمیری روز شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به تقدیر وزیر بهداشت از تلاش‌های مدافعان سلامت در استان بوشهر افزود: در این تماس‌ها آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان بوشهر به اطلاع وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسانده شد.

وی اضافه کرد: پس از گفت وگو با وزیر و تبادل‌نظر، پیشنهادهای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز به شکل مکتوب برای ستاد ملی مبارزه با کرونا ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: وزیر بهداشت نیز با استقبال از پیشنهادهای این دانشگاه نسبت‌به افزایش آمار مبتلایان جدید ‏در استان‌های جنوبی ابراز نگرانی کرد. ‏

کشمیری با اشاره به عادی گرفته شدن کرونا در جامعه بیان کرد: افزایش آمار مبتلایان به ‏کرونا در استان بوشهر طی روزهای گذشته و ابتلای تعدادی از  کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت آغاز ‏روزهای سخت برای همکاران بهداست و درمان در خط مقدم مبارزه با کرونا است. ‏

وی با اشاره به ۵۸۴ مبتلای جدید کرونا در چهار روز گذشته در استان بوشهر عنوان کرد: برای کنترل این بیماری باید دور همی‌های دوستانه، خانوادگی، جشن‌ها، مراسم ختم و حضور غیرضروری در جامعه را مدیریت کنیم. ‏

ثبت اولین مورد فوت مادر باردار مبتلا به کرونا در بوشهر 

کشمیری همچنین از ثبت اولین فوتی مادر باردار مبتلا به کرونا در استان بوشهر خبر داد و گفت: این مورد فوتی مربوط به مادر ۲۵ ساله اهل شهرستان عسلویه است که ۲ روز پیش در یکی از بیمارستان‌های ‏استان هرمزگان اتفاق افتاد.

وی با تسلیت به خانواده این مادر باردار، عنوان کرد: پرونده فوتی به دقت در ‏کمیته مرگ‌ومیر مادران باردار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بررسی می‌شود. ‏

کشمیری تاکید کرد: برای کنترل کرونا همه باید خود را ملزم به استفاده از ‏ماسک کنند، دست‌ها را به‌هیچ‌وجه به‌صورت خود نزنند، فاصله ۲ متری را در هر شرایطی از افراد دیگر بویژه هنگام صحبت کردن ‏حفظ کرده، سفر نروند، در تجمع‌ها شرکت نکنند و در یک‌کلام کرونا را جدی بگیرند. ‏

برچسب‌ها کرونا بوشهر بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا بوشهر بهداشت و سلامت کرونا بوشهر بهداشت و سلامت استان بوشهر وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۵۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل ۴۰۰ پرستار، ۴۹۰ نیروی حوزه سلامت خانواده، ۲۰۹ کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهدی مصری در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، گفت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت مورد توجه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیر تا 200 هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.

وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت مورد نظر طرح سلامت خانواده است؛ بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم و در موضوع سرطان نیز یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه طرح سراج با توجه به ارتقای سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.

مصری بیان کرد: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.

وی خاطرنشان کرد: بین 23 تا 27 رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقای سلامت در شهر شود. اکنون 300 هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به 400 نفر هیأت علمی برسد.

وی افزود: همچنین یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل 400 پرستار، 490 نیروی حوزه سلامت خانواده، 209 کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود.

مصری در ادامه گفت: در سرانه تخت، قم بین استان‌های آخر قرار دارد و تلاش داریم با جایگزینی تخت‌های قدیمی و ایجاد تخت‌های جدید این کمبود را جبران کنیم. در این راستا 250 تخت مادر و کودک در مجموعه بیمارستانی شهید بهشتی احداث خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که به زودی 12 خودرو وارد ناوگان اورژانس 115 می‌شود، اضافه کرد: 35 هزار مترمربع فضای آموزشی کمبود داریم؛ از سوی دیگر نیاز است دانشکده توانبخشی و داروسازی در استان احداث شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

مصری با اشاره به سیاست جوانی جمعیت، گفت: با تلاش مسوولان، شاخص فرزندآوری در سال جاری نسبت به پارسال،‌ نیم‌ واحد در استان قم ارتقا یافت و دلیل آن زیست بوم فرهنگی و مذهبی استان است؛ این رشد شاخص خوبی است و باید ارتقا یابد.

وی تاکید کرد: جوانی جمعیت سلامت‌ساز است و باعث بالندگی اجتماعی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • انتقال مادر باردار از ارتفاعات جیرفت با بالگردبه بیمارستان
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • مراقبت از هزار و ٣١٣ مورد مادر باردار در فریمان