Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، منوچهر فخری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و پاسخ به فرماندهی عملیات بحران استان با بیان‌ اینکه امروز سوختن جنگلهای زاگرس در زبانه های آتش اتفاق ناگواری است که دل هر ایرانی را به درد می آورد بر ‌توجه به بحث پیشگیری از آتش سوزی تاکید کرد و گفت: بیل و کُلنگ در جامعه امروز ما و با توجه به توسعه یافتگی جوامع و ظهور تکنولوژی های روز و فناوری های نوین در بحث حفظ و حراست از جنگلها و مراتع و جلوگیری از آتش سوزی ابزار کارآمد و مناسبی نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این‌ مهم که هیچ منبع اعتباری خسارت های ناشی از آتش سوزی جنگلها، مراتع و از بین رفتن منابع طبیعی را جبران نخواهد کرد افزود: مقوله تامین اعتبار تنها  بهانه ای برای شانه خالی کردن از زیربار ‌مسئولیت مدیران دستگاه های اجرایی است؛ منابع طبیعی، محیط زیست و سایر دستگاه های متولی در این ‌امر سالهاست که حضور دارند و اگر تنها هر سال ۱۰ درصد از این اعتبارات تامین و به درستی هزینه می شد امروز به واقع ما نباید مشکلی در خصوص حفظ و حراست از‌ جنگلها و مراتع می داشتیم.

معاون‌ عمرانی استاندار سمنان در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد:  همه امکاناتی که در اختیار دستگاه های اجرایی، فرمانداران و شهرستان ها وجود دارد باید بروز و آماده شوند و در مواقع بحران و آتش سوزی به صورت ویژه و همه ‌جانبه برای مدیریت بحران پای کار بیایند.

وی اذعان داشت: ما باید بیش از‌ پیش آمادگی داشته باشیم تا در آینده با آتش سوزی در جنگلها و مراتع خود مواجه نشویم و در صورت بروز این‌ مقوله بتوانیم با‌ مدیریت و مقابله و اطفاء حریق از وارد آمدن خسارت جبران ناپدیر جلوگیری کنیم.

فخری در این‌ جلسه بر نقش دهیاری ها و شهرداری ها تاکید نمود و اظهار داشت: شهرداری ها نیز باید در خصوص حفظ و حراست از جنگلها، مراتع و منابع طبیعی استان ‌پای کار باشند و تمامی تجهیزات و امکانات خود را در مواقع بحرانی برای پیشگیری از بروز حوادث و خسارت های جبران ناپدیر وارد عملیات کنند.

وی گفت: نیاز است تا تفاهم نامه ای مابین دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستاها و منابع طبیعی، محیط زیست و سایر دستگاه های متولی انعقاد شود تا در بحث های پیشگیری از آتش سوزی و اتفاقات ناگوار و همچنین نوع مدیریت و برخورد با بحران آموزش های لازم ارائه شود.

وی در ادامه اضافه کرد: دهیاری ها نیز با توجه به اینکه ‌پهنه وسیعی از جنگلها و مراتع در حوزه روستاها قرار دارد می توانند در این خصوص نقش بسزایی را ایفا کنند و امکانات خود را با استفاده از افراد محلی و روستاییان برای پیشگیری و مقابله با بحران به کار گیرند.

فخری با بیان اینکه می توان از محل اعتبارات ماده ۱۸ نیز در این خصوص بهره گیری نمود گفت: تیم های نظارتی و حفاظتی با حضور محیط زیست، منابع طبیعی و سایر دستگاه های متولی امر در مبادی ورودی و خروجی شهرها و مناطقی که‌ جنگل و مرتع وجود دارد مستقر شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان در پایان ضمن توجه جدی به پیشگیری از غرق شدگی هم استانی ها و هموطنان در سدها، استخرها، چاه ها و منابع آبی استان، خاطر نشان کرد: دستگاه های اجرایی متولی امر در خصوص ایمن سازی، نصب فنس، حصار کشی و افزایش ایمنی در سدها، استخرهای ذخیره آب، استخر بوستان ها، چاه ها و منابع آبی تحت مدیریت خود برای پیشگیری از غرق شدگی افزاد اقدام‌کنند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فناوری های نوین مهار آتش در جنگلها جنگلها و مراتع منابع طبیعی آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۵۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی نقدی عصر یکشنبه در اولین جلسه شورای اداری سال جدید ضمن تبریک روز شوراها اظهار کرد: دولت سیزدهم دولتی انقلابی است، مدیران باید با تفکر جهادی برای حل مشکلات مردم گام برداشته و جهادی پای کار باشند.

فرماندار شهرستان شفت با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی شهرستان پیگیر پروژه‌های در دست اجرا باشند، افزودد: مدیران در جذب اعتبارات برای پروژه‌های شهرستان شفت تلاش مضاعف داشته باشند.

نقدی بر لزوم کار جهادی و تلاش شبانه روزی مدیران برای رفع محرومیت از چهره شهرستان تاکید کرد و ادامه داد: برای توسعه شهرستان شفت نیازمند همدلی و همکاری همه دستگاه‌ها هستیم.

فرماندار شفت ادامه داد: خوشبختانه این همدلی در شهرستان بین تمامی دستگاه‌ها وجود دارد و با همکاری و همراهی همه مدیران برای رفع محرومیت از چهره این شهرستان تلاش مضاعف خواهیم کرد.

نقدی اضافه کرد: رعایت نظم و انضباط در ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان شفت به دقت رعایت شود و همه مسؤولان موظفند که نظم و انضباط را در دستور کار خود قرار دهند.

فرماندار شفت با اشاره به اینکه عملکرد هیچ اداره‌ای نباید پنهان بماند، تاکید کرد: روابط عمومی‌ها بایستی با عملکردی هر چه بهتر در راستای شفاف‌سازی جهت اطلاع رسانی اقدام کنند.

خانواده شهدا مایه خیر و برکت نظام و انقلاب هستند

فرماندار شفت گفت: خانواده شهدا مایه خیر و برکت نظام و انقلاب هستند و مسؤولان موظفند تا با سرکشی مداوم به آنان، ضمن رفع مشکلات این خانواده معظم، در مسیر خدمت رسانی به مردم، از والدین شهدا طلب دعای خیر کنند.

وی افزود: خانواده معظم شهدا در دفاع از ارزش‌های اسلامی تمام هستی خود را تقدیم راه خدا کردند و این کمترین وظیفه مسئولان است تا ضمن سرکشی به آنان، از نزدیک با مسائل و مشکلات آن‌ها آشنا شده و با افتخار در صدد رفع مشکلات بر آیند.

فرماندار شفت با اشاره به اینکه آمارها نشان می‌دهد سال زراعی سختی همچون سال گذشته را در پیش خواهیم داشت، بیان کرد: باید برای پیشگیری از وقوع هرگونه بحرانی دستگاه‌ها از اکنون برنامه ریزی و آمادگی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه فصل کشاورزی سال گذشته با چالش‌هایی مواجه بودم تصریح کرد: امسال باید از تمام ظرفیت‌ها برای برطرف کردن مشکلات آب کشاورزی شالیکاران در سطح شهرستان استفاده کنیم.

نقدی بر لزوم استفاده از تجربه موفق سال گذشته در مدیریت منابع آب کشاورزی تاکید کرد و بیان کرد: لایروبی انهار، بهسازی آب بندان ها، رفع نواقص ایستگاه‌های پمپاژ، دریچه سازی در نقاط مورد نیاز، طرح تجهیز و نوسازی اراضی در برخی مناطق از جمله اقداماتی است که در مدت زمان باقی مانده با دقت و سرعت اجرایی شود.

تلاش‌های دولت سیزدهم در کم کردن از دغدغه کشاورزان

نقدی با اشاره به تلاش‌های دولت سیزدهم در کم کردن از دغدغه کشاورزان افزود: ضروری است خود کشاورزان هم با توجه به میانگین کاهشی نزولات جوی و دیگر محدودیت‌های موجود، هر چه سریع‌تر نسبت به بیمه اراضی خود اقدام کنند.

وی با تاکید بر جدی گرفتن بحث بیمه، خواستار اطلاع رسانی مناسب در خصوص مزایای بیمه اراضی کشاورزی شد تا در زمان وقوع حوادث احتمالی، کشاورزان از حمایت‌های قانونی برخوردار شوند.
مسؤولان محلی برای رفع مشکلات آب کشاورزی پای کار باشند

فرماندار شفت با اشاره به اینکه مسئولان محلی به عنوان خدمتگزاران مردم در روستاها هستند، بیان کرد: با توجه به شناختی که از مشکلات روستاها در حوزه آب کشاورزی دارند باید در راستای رفع مشکلات کشاورزان گام بردارند.

کد خبر 6091417

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه
  • آتش سوزی در پتروشیمی آبادان مهار شد
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • تاکید فرماندار ارومیه بر هم‌افزایی با دستگاههای اجرایی برای تحقق شعار سال
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی