Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار تهران با اشاره به مشکلات زیست محیطی در شهرستان ری بر ساماندهی ورود آب‌های سطحی و روان آب‌ها از شمال شهر به سمت شهرری توسط وزارت نیرو تأکید کرد. ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۵ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، حسین توکلی کجانی امروز در نشستی که به مناسبت آغاز هفته محیط زیست برگزار شد با اشاره به اهمیت موضوعات زیست محیطی در کشور اظهار داشت: با توجه به جایگاه محیط زیست در تحقق توسعه پایدار باید تمامی دستگاه‌ها و نهادها در مسیر حفظ محیط زیست برای آیندگان گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سپس با اشاره به معضلات زیست محیطی در شهرستان ری بیان کرد: بارگذاری‌های صنعتی و تولیدی، وجود شهرک بزرگ انرژی، مراکز پردازش زباله در آرادکوه و غیره از جمله چالش‌های شهرستان ری در موضوع محیط زیست است که از سوی شهر تهران به ری تحمیل شده و تمامی بخش‌های شهرستان را تحت‌الشعاع قرار داده است.

معاون استاندار تهران افزود: علاوه بر این شهرستان ری در معرض ورود آب‌های سطحی و روان آب‌هایی قرار دارد که از شمال شهر به سمت شهرری سرازیر می‌شود که به دلیل مخاطرات زیست محیطی این معضل باید توسط وزارت نیرو در اولویت ساماندهی قرار گیرد.

توکلی سپس با بیان اینکه آلودگی خاک در اطراف واحدهای نفتی در حال پیگیری است تصریح کرد: صنایع آلاینده موجود در شهرستان ری از سیستم پایش لحظه‌ای برخوردارند که در شهرک انرژی نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است که وضعیت شرکت‌های آلاینده به صورت لحظه‌ای رصد و پایش می‌شود.

وی همچنین با اشاره به تکمیل ظرفیت پذیرش زباله مجتمع آرادکوه گفت: سازمان حفاظت محیط زیست پیگیر انتقال آرادکوه است و پس از 5 دهه دفن پسماند در آرادکوه و ورود روزانه 8 هزار تن زباله به این مرکز اکنون باید کارهای به روز و علمی‌تری در این مرکز انجام شود.

تهران| تأکید حوزه قضایی بخش خاوران بر تفکیک تمامی زباله‌ها در مرکز پسماند آرادکوه/ 20 تن از سودجویان به دادگاه فراخوانده شدندآرادکوه، مجموعه دام‌گستر و فاضلاب‌های شهری در جنوب تهران متهمان اصلی بوی نامطبوع تهرانانتشار بوی نامطبوع مهمان ناخوانده تهران و ری/ 2 تیم کارشناسی به مرکز پسماند آرادکوه اعزام شد

فرماندار ویژه شهرستان ری ادامه داد: مراکز بازیافت غیرمجاز زباله، پسماندسوزی، چربی‌سوزی، بوی نامطبوع مسیر فرودگاه امام خمینی(ره) و تخریب اراضی ملی از معضلات زیست محیطی شهرستان ری است که با توجه به افتتاح دفتر حفاظت از محیط زیست در بخش فشافویه و وجود بازرسان و ضابطان زیست محیطی امکان جلوگیری از ورود پسماند به شهرستان ری کاهش یافته است.

توکلی در پایان با اشاره به لزوم بروز رسانی اتوبوس‌های شهری دودزا نیز خاطرنشان کرد: یکی از توقفگاه‌های اتوبوس‌های شهری در شهرستان ری قرار دارد و یکی از مطالباتی که همواره از شهرداری تهران داریم بحث برنامه‌ریزی برای ساماندهی این موضوع و بروز رسانی اتوبوس‌های شهری برای کاهش آلودگی هوا است که شهرداری تهران حتماً باید برای جلوگیری از افزایش شاخص آلایندگی در شهرری برنامه ویژه‌ای داشته باشد.

انتهای پیام/220/ش

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان ری زیست محیطی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۶۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: در حدود ۶۰ سال، زباله بهشهر و شهر‌های همجوار در زمینی در مجاورت این شهرستان دفن شده و موجبات اذیت و آزار مردم منطقه را فراهم کرده بود که با تصمیم شورای حفظ حقوق بیت‌المال دادگستری ‌پس از نیم قرن ساماندهی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، عباس پوریانی با بیان اینکه آلودگی‌های ناشی از پسماند و دفع غیر‌اصولی زباله، معضلات زیست محیطی را موجب خواهد شد، اظهار داشت: براساس تصمیم اتخاذ شده در جلسه حفظ حقوق بیت‌المال دادگستری شهرستان در هفته گذشته، با پیگیری مستمر دادستان شهرستان بهشهر، مقرر شد مکان دفن زباله به صورت دائمی از محل فعلی به مکان دیگری در مجاورت کمپوست شهرداری بهشهر منتقل شود.

پوریانی با اشاره به اینکه از امروز کوچک‌ترین زباله‌ای به مکان کنونی دفن زباله بهشهر منتقل نخواهد شد، افزود: به صورت نمادین چند درخت با حضور مسئولین شهرستانی در این محل غرس شد و پس از خاکریزی و نهال کاری کامل، این مکان به فضای سبز تبدیل خواهد شد.

رئیس کل دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: حفظ منابع طبیعی و محیط زیست در استان از مسائل مهمی است که در دستور کار دستگاه قضایی استان قرار دارد.

وی افزود: شهرستان بهشهر از نظر گردشگری و همچنین محیط زیست مورد توجه است و باید با برنامه ریزی مناسب برای بهره‌مندی درست از این مواهب خدادادی ارزشمند تلاش شود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند