Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@20:49:47 GMT

چگونه ترس از"کرونا"را کنترل کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۶۶۶۰

یک روانپزشک گفت: مردم برای مقابله با ترس و فوبیا باید از یک منبع خاص اطلاعات کرونا را دنبال کنند. همچنین افراد باید به جای داشتن استرس که بدلیل تغییر یک موقعیت محیطی ایجاد می شود با شرایط خود را وفق دهند تا کمتر دچار اضطراب شوند. ناطقان: عاطفه قنبری روانپزشک در پاسخ به نگرانی مطرح شده مردم در سامانه 4030 ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و وزارت بهداشت مبنی بر چگونگی مراقبت از سلامت روانی افزود: معمولا افرادی که خانواده خود را به دلیل ویروس کرونا از دست می دهند بدلیل اینکه نمی توانند در دوران کرونا از پشتیبانی و همدردی فامیل و دوستان خود برخوردار باشند و روند سوگ طبیعی را طی کنند نسبت به دیگر افراد جامعه دچار سوگواری بیمار گونه می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه بیماری سوگوار گونه مشکلات زیادی را برای افراد خانواده ایجاد می کند، اظهار داشت: مرگ یک عضو خانواده بر اثر کرونا به صورت غیر منتظره برای دیگر اعضای خانواده اتفاق می افتد و همین موضوع ترس و هراسی برای آنها ایجاد می کند.

این روانپزشک در ادامه تاکید کرد: بیشتر افراد حتی با وجود اینکه عضوی از خانواده خود را بدلیل کرونا از دست نداده‌اند اما دچار نوعی ترس و فوبیا از کرونا می شوند.

قنبری به نکته‌هایی که افراد جامعه باید در دوران کرونا مدنظر بگیرند اشاره کرد و گفت: افراد باید سعی کنند اطلاعات خود را واقع‌گریانه کنند چراکه گاهی شبکه‌های مجازی باعث شده که اطلاعات زیادی از منابع مختلف در اختیار مردم قرار گیرد و صحت این اطلاعات به خوبی مشخص نشود. بمباران خبری منفی در کنار آمارهای غلط می‌تواند اضطراب مردم را افزایش دهد به همین دلیل باید کمتر پیگیر اخبار منفی باشند.

وی ادامه داد: مردم برای مقابله با ترس و فوبیا باید از یک منبع خاص اطلاعات کرونا را دنبال کنند. همچنین افراد باید به جای داشتن استرس که بدلیل تغییر یک موقعیت محیطی ایجاد می شود با شرایط خود را وفق دهند تا کمتر دچار اضطراب شوند.

به گفته این روانپزشک، کرونا یک استرس است و استرس در نوع خود هم می تواند منفی باشد و هم مثبت اما پیامدهای آن می تواند در فرد تغییراتی ایجاد کند. گاهی حتی یک فرد با وجود مبتلا شدن به ویروس کووید 19 سعی می کند با استفاده از امکانات و رعایت نکات بهداشتی این بیماری را شکست دهد.

قنبری اضافه کرد: ممکن است فرد دیگری حتی با وجود مبتلا نشدن به ویروس کووید 19 دچار اضطراب و نگرانی بسیار شود و کنترل زندگی خود را از دست دهد و ترس از دادن عزیزانش مشکلات و درگیری فکری زیادی برای این فرد به وجود بیاورد که منطقی نیست و فرد را از عملکرد مثبت دور می‌کند. منبع: فارس برچسب ها: ترس ، کرونا ، کنترل

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ترس کرونا کنترل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۶۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • مد جدیدی به نام طالع بینی؛ با متولدین این ماه وارد رابطه نشوید!
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!