Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@16:45:31 GMT

پیش بینی میزان شدت بیماری کووید ۱۹ با آزمایش خون

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۸۱۴۹

پیش بینی میزان شدت بیماری کووید ۱۹ با آزمایش خون

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه چریتی آلمان ۲۷ پروتئین را شناسایی کردند که به میزان‌های مختلف و براساس شدت علائم در خون بیماران مبتلا به کووید ۱۹ وجود دارد. شناسایی این الگوی علائم بیولوژیکی، تعیین نوع درمان برای این بیماران آسان‌تر می‌کند. افراد به گونه‌های مختلف به عفونت کروناویروس جدید واکنش نشان می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحالیکه برخی بیماران هیچ علامتی ندارند، برخی دیگر مبتلا به نوع شدید بیماری شده و جان شأن را از دست می‌دهند. از اینرو ضرورت تعیین علائم بیولوژیکی می‌تواند به معنای پیش بینی روند پیشرفت بیماری و شدت آن باشد. دکتر «مارکوس رالسر»، سرپرست تیم تحقیق، در این تحقیق از آخرین و جدیدترین تکنینک های تحلیلی برای تعیین سریع میزان پروتئین‌های گوناگون در پلاسما خون استفاده کرد. این شیوه، محققان را در شناسایی علائم بیولوژیکی پروتئین‌های گوناگون موجود در پلاسما خون بیمار مبتلا به کووید ۱۹ که با شدت بیماری مرتبط است توانمند می‌سازد. محققان با استفاده از این تکنولوژی، نمونه پلاسما خون ۳۱ مرد و زن را که به خاطر بیماری کووید ۱۹ تحت درمان قرار گرفته بودند مورد آنالیز قرار دادند. محققان توانستند ۲۷ پروتئین را در خون شناسایی کنند که میزان شان براساس شدت بیماری متفاوت بود. برخی از این ۲۷ پروتئین شناسایی شده برای پیش بینی شدت بیماری کووید ۱۹ قبلاً با واکنش ایمنی مرتبط شناخته نشده بودند. علائم بیولوژیکی شناسایی شده توسط محققان شامل فاکتورهای لختگی خون و تنظیم کننده‌های التهاب است. تعدادی از این علائم بیولوژیکی شناسایی شده در این مطالعه می‌توانند اهداف مناسبی برای درمان باشند. کد خبر 4942840

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 آزمایش خون ویروس کرونا وزارت بهداشت فاصله گذاری اجتماعی کووید 19 کیانوش جهانپور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سعید نمکی دارو سازمان غذا و دارو علیرضا زالی هفته بدون دخانیات دانشگاه علوم پزشکی تهران بیماری ام اس فشار خون بالا شدت بیماری کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۸۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • پیکر مطهر شهید ۲۵ ساله پس از ۳۸ سال شناسایی شد
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد