Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@10:36:10 GMT

رئیس سازمان بورس: ۶۰ میلیون نفر کد معاملاتی دارند

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۰۱۶۳۵

رئیس سازمان بورس: ۶۰ میلیون نفر کد معاملاتی دارند

خبرگزاری فارس: حسن قالیباف اصل رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۸ خرداد) مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی از فرصت‌های بزرگ در اقتصاد کشور، بازار سرمایه است و با توجه به رونقی که در این بازار وجود دارد و اتفاقات سال‌های گذشته، توجه زیادی به بازار سرمایه شده و فرصت خوبی برای تأمین مالی از طریق بازار سرمایه فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تصویب قانون بازار سرمایه در سال ۸۴ باعث اتفاقات خوبی در این بازار شده است که نهاد‌ها و ابزار‌های زیادی در اختیارمان قرار گرفت، ضمن اینکه ابزار‌های متنوع تأمین مالی و اوراق بهادار در بازار به وجود آمد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تصریح کرد: قانون توسعه نهاد‌ها و ابزار‌های مالی جدید در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی که در سال ۸۸ به تصویب رسیده است، از دیگر اقداماتی بود که توانست به بازار سرمایه کمک کند.

قالیباف اصل اظهار داشت: دو مأموریت مهم از سوی مقام معظم رهبری به بازار سرمایه سپرده شد که این کار باعث ارتقای جایگاه بازار سرمایه شد که این دو مأموریت، اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری شرکت‌های دولتی بود.

وی با بیان اینکه در سال ۸۸ ارزش بازار سرمایه ۴۱ هزار میلیارد تومان بوده است، اما این اکنون به ۵۰۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است، گفت:‌این رقم نشان می‌دهد که ارزش بازار سرمایه نسبت به سال ۸۸ صد برابر شده است که نشان‌دهنده پتانسیل بالای این بازار برای اقتصاد کشور است.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: منبع تأمین مالی در سال گذشته در این بازار ۲۶۰ هزار میلیارد تومان بوده که در سال ۸۸ این عدد به یک‌هزار میلیارد تومان بود که در ۱۰ سال گذشته این مبلغ بیش از ۲۶۰ برابر شده است.

وی گفت: آزادسازی سهام عدالت هم در بازار سرمایه تأثیرات خوبی داشته است و مردم در ۱۰ سال گذشته هم دارایی‌های خود را می‌دیدند و هم آن را آزادسازی کردند، اما اخیراً با موافقت مقام معظم رهبری با آزادسازی سهام عدالت کمک زیادی به بازار سرمایه شده است.

وی گفت: حدود یک‌ونیم درصد مشمولین سهام عدالت، دارایی‌های خود را مدیریت کرده و در بازار فروختند، البته با توجه به ارزش بالای این سهام، تعداد زیادی از مردم سعی کردند آن را نفروشند.

وی خاطرنشان کرد: تعداد کد‌های معاملاتی و حاضرین در آن نسبت به کشور‌های منطقه بی‌نظیر است، این در حالی است که کد‌های معاملاتی بدون درنظر گرفتن کد‌های سهام عدالت، ۱۳ میلیون است. هچنین ۴۹ هزار و ۱۵۰ هزار مشمولین سهام عدالت هم کد معاملاتی دارند که در مجموع بیش از ۶۰ میلیون نفر کد معاملاتی دارند.

وی خاطرنشان کرد: بازار سرمایه می‌تواند مسئولیت بیشتری در اقتصاد کشور بر عهده بگیرد، این در حالی است که در سال جاری هم می‌توانیم تعداد بیشتری از شرکت‌ها را در بازار بورس شاهد باشیم که تسهیلات ویژه‌ای در سال جاری برای همین موضوع درنظر گرفته شده است.

وی گفت: انتشار اوراق از طریق بخش خصوصی در بازار سرمایه بسیار مهم است، این در حالی است که در گذشته دولت از طریق بانک‌ها و بانک مرکزی تأمین مالی می‌کرد، اما این اقدام تورم‌زا بوده و باعث بالا رفتن پایه پولی می‌شد که دولت این رویه را تغییر داده است، به طوری که دولت یکصد هزار میلیارد تومان فروش اوراق را برای تأمین مالی برای سال جاری هدفگذاری کرده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: رئیس سازمان بورس کد معاملاتی بازار بورس هزار میلیارد تومان رئیس سازمان بورس بازار سرمایه اوراق بهادار تأمین مالی سهام عدالت سال ۸۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۱۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، شاخص کل بازار سرمایه امروز (یک شنبه ۹ اردیبهشت) ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحد افت کرد و در کانال دو میلیون ۲۸۴ هزار واحدی ایستاد. بدین ترتیب در این روز شاخص کل بازار سرمایه ۰.۸۷ درصد ریزش کرد.


شاخص هم وزن ۰.۹۸ درصد افت کرد و در کانال ۷۵۷ هزار واحدی قرار گرفت.


در این بازار ۳۳۰ هزار معامله به ارزش ۴۷ هزار میلیارد ریال انجام شد.


در این روز به ترتیب نماد‌های فملی، فولاد، شپنا و وبملت بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بازار سرمایه داشتند و عامل افت بازار سرمایه شدند.


در مقابل نماد‌های حکشتی و وامید بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بازار سهام برجای گذاشتند.


شاخص کل فرابورس افت ۰.۹ درصدی را تجربه و در کانال ۲۵ هزار و ۲۸۹ واحدی ایستاد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت