Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه دانشگاه آزاد اسلامی، احمد حیدری افزود: این دانشگاه از زمان شیوع ویروس کرونا، در تلاش بوده‌ تا این تهدید را به فرصت تبدیل کند. در این راستا با تلاش تمامی مجموعه دانشگاه زیرساخت‌های لازم فراهم شد و کلاس‌های دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی به نحو احسن به صورت مجازی و آنلاین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به جزییات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به شرایط کشور و شیوع ویروس کرونا و گستردگی این دانشگاه در بیش از ۴۰۰ واحد دانشگاهی در کل کشور به خاطر حفظ سلامت دانشجویان مقرر شد، در شهرهایی که وضعیت قرمز دارند، اصل بر این باشد که امتحان حضوری برگزار نشود.

سخنگوی دانشگاه آزاد ادامه داد: البته وضعیت شهرهای مختلف در کشور متفاوت است، از این رو در شهرهایی که بر اساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، وضعیت عادی و سفید است، امتحانات به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.

حیدری افزود: امتحانات نیم سال دوم در چهار هفته از تاریخ ۲۴ خرداد تا ۱۹ تیر برگزار می شود. همچنین به منظور جلوگیری از تراکم دانشجویان، امتحانات در واحدهای دانشگاهی روزانه در چهار نوبت برگزار خواهد شد.

وی با بیان این که این دانشگاه در سراسر کشور از ظرفیت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: به منظور رعایت فاصله گذاری اجتماعی و جلوگیری از تردد دانشجویان و استفاده نکردن از خوابگاه، مقرر شد تمامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بدون نیاز به مراجعه به واحد محل تحصیل برای امتحان پایان ترم نیم سال جاری، در واحد محل سکونت خود امتحان دهند.

سخنگوی دانشگاه آزاد تصریح کرد: این دانشگاه آمادگی دارد که این ظرفیت خود را در اختیار تمامی دانشگاه‌های کشور قرار دهد تا دانشگاه‌هایی که امکان برگزاری امتحانات به صورت حضوری را نداشته و دانشجویان آنها نیاز به خوابگاه دارند، از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کرده و به درخواست دانشجویان امتحانات را در واحدهای محل سکونت دانشجویان خود برگزار کنند. واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهایی که بنا بر اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، «سفید» اعلام شده، می توانند امتحانات دانشگاه‌های دولتی را برگزار کنند.

حیدری تأکید کرد: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تنها برگزارکننده امتحانات دانشگاه‌های دولتی خواهند بود و سوال و زمان امتحان از طرف این دانشگاه‌ها تعیین می شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی پروندهٔ خبری امتحانات پایان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ ؛ مجازی یا حضوری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۲۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های ایسکانیوز از اصفهان، جلسه کمیته علمی این کنگره با حضور اعضای کارگروه‌های علمی این کنگره، بعد از ظهر دوازدهم اردیبهشت در محل مرکز تحقیقات نهج‌البلاغه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

برگزاری شش پیش‌همایش

علی‌اصغر بیگی دبیر اجرایی کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه در ابتدای این نشست ضمن گرامی‌داشت روز معلم، در تشریح برنامه‌های آتی علمی این کنگره اظهار کرد: در خصوص کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه، تاکنون شش پیش‌همایش و ده‌ها نشست علمی با مشارکت هزاران استاد و دانشجو برگزار شده و اکنون در آستانه برگزاری پیش‌همایش‌های خارجی این کنگره هستیم.

دریافت ۳۰۰ مقاله تاکنون

رئیس مرکز تحقیقات نهج‌البلاغه با خبر دادن از برگزاری کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه در تاریخ سوم تیرماه جاری، ادامه داد: در نهایت، برونداد پژوهشی این کنگره به صورت مجموعه مقالات علمی با محور «نهج‌البلاغه و زیست شرافتمندانه» منتشر خواهد شد. تاکنون بیش از ۳۰۰ مقاله توسط دبیرخانه اعلام وصول شده و داوری بسیاری از این مقالات نیز انجام شده است.

بیگی تصریح کرد: در عین حال، باید برونداد علمی تبدیل به محتوای همگانی و همه‌پسند بشود که ارتقای ضریب نفوذ اجتماعی نهج‌البلاغه را نیز شاهد باشیم. پس از تولید محتوای علمی باید در گام رسانه‌ای، مطابق با استانداردهای روز، برونداد پژوهشی کنگره را در جامعه عرضه کنیم.

هم‌گرایی بین‌المللی

در ادامه، مسعود راعی دبیر علمی این کنگره خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های مهم موجود، سطح فعلی هم‌گرایی میان مجموعه‌های مختلف فعال در سطح کشورهای منطقه است. با رویکرد درست در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی، می‌توانیم تلاش‌های مشترک را برای پژوهش‌های علمی افزایش دهیم.

وی افزود: آن‌چه که می‌تواند شاخصه «حبل‌المتینی» [به معنای ریسمان استوار] به نهج‌البلاغه را رقم بزند، نگاه علمی است. نگاه علمی به نهج‌البلاغه نیز با علوم انسانی از جمله فسلفه، روان‌شناسی، اقتصاد، علوم تربیتی، حقوق و غیره پیوستگی دارد. برای مثال در حوزه حقوق بین‌الملل، آن‌چه که امروز در حوزه حقوق بشر جهانی محقق شده، هرگاه که به نامه ۵۳ امام علی (ع) می‌نگریم، می‌بینیم که با شاخصه‌هایی که حضرت برای حکم‌رانان می‌شمارد، قرابت دارد.

وحدت، رسالت جمهوری اسلامی

استاد تمام گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان ادامه داد: جمهوری اسلامی در راستای نقش ام‌القرایی خود، می‌تواند با استفاده از ظرفیت‌های علمی نهج‌البلاغه، نقش وحدت‌آفرین را در جهان اسلام و هم‌چنان فراتر از آن، ایفا کند.

مدل حکمرانی مطلوب

راعی با تأکید بر مرجعیت علمی نهج‌البلاغه در حوزه علوم انسانی، خاطرنشان کرد: در طول دو دوره گذشته برگزاری کنگره، محتوای علمی خوبی تولید شده و فرصت این را داریم که فقر پژوهشی موجود را در سومین کنگره تا حد خوبی برطرف کنیم.

وی با اشاره به لزوم تبادل علمی میان اسلام‌شناسان و نهج‌البلاغه‌پژوهان برای پاسخ به نیازهای فکری و فرهنگی عامه مردم و نخبگان، بیان داشت: هدف‌گذاری نهایی ما «تبیین مدل حکمرانی مطلوب» بر اساس نهج‌البلاغه است تا بتوانیم خروجی علمی خود را از جهات مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، به صورت کاربردی و یکپارچه عرضه کنیم.

شایان ذکر است پس از دو دوره برگزاری کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، آبان‌ماه گذشته با حضور دکتر طهرانچی، مرکز تحقیقات نهج‌البلاغه دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد تا فعالیت‌های علمی دانشگاه آزاد در این زمینه با انسجام بیش‌تری ادامه یابد. برگزاری سومین دوره کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه مقارن با ایام عید غدیر، با هدف تبیین علمی و مدل‌سازی مفهوم «زیست شرافتمندانه» در انطباق با معارف علوی می‌باشد.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229209 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی امامت و مهدویت

دیگر خبرها

  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گچساران در چهاربیشه+ تصاویر
  • سر دادن شعار «شرمت باد» روبروی خانه رئیس دانشگاه کلمبیا
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • اعلام آمادگی دانشگاه قم برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند