Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از بی‌توجهی به نخبه‌های فرهنگی و هنری آموزش و پرورش گلایه کرد و خطاب به معاون علمی رئیس جمهوری گفت: نخبگان فرهنگی هیچ ارتباطی با بنیاد ملی نخبگان ندارند و از هیچ هویتی در این بنیاد برخوردار نیستند.

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی در نشست مشترک وزیر آموزش و پرورش و معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با مدیران استارت آپ‌های آموزشی که در اردوگاه باهنر برگزار شد، با بیان اینکه وظیفه و رسالت اصلی آموزش و پرورش تربیت است، گفت: دانش‌آموزان باید بتوانند خودشان را بشناسند و فعالیت ویژه انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خلائی است که اکنون وجود دارد و آموزش و پرورش نیازمند نرم‌افزارهای خاص و ویژه خودش است.

وی افزود: توجه به فعالیت‌های مکمل آموزش و پرورش در حوزه فرهنگی، تربیتی و قرآنی از سوی استارت آپ‌های آموزشی مورد غفلت قرار گرفته است این در حالیست که به همان میزان که ظرفیت آموزشی داریم، ظرفیت فرهنگی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به ۳۵ رخداد فرهنگی، هنری و قرآنی در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در هرکدام از این رخدادها یک تا ۷ میلیون دانش آموز شرکت می‌کنند.

کاظمی افزود: چهار تشکل رسمی نیز ماموریت‌های ویژه دارند که ۸ میلیون دانش آموز عضو آن هستند. ورود استارت اپ‌ها برای پوشش ظرفیت های این تشکل‌ها لازم و مطلوب است.

وی با بیان اینکه از عدم توجه به نخبه های فرهنگی و هنری آموزش و پرورش گلایه کرد و خطاب به معاون علمی رئیس جمهوری گفت: نخبگان فرهنگی هیچ ارتباطی با بنیاد ملی نخبگان ندارند و از هیچ هویتی در این بنیاد برخوردار نیستند.

کاظمی ادامه داد: هرساله در ۷۰ رشته فرهنگی و هنری افراد برتر را انتخاب می‌کنیم که به جشنواره‌ها می‌آیند اما کاری برای آن‌ها انجام نمی‌شود و رها می‌شوند و انگیزه ندارند. این لینک ایجاد نشده است و ارتباطی با بدنه فرهنگی از سوی بنیاد وجود ندارد بنابراین درخواست می‌کنیم این ارتباط برقرار شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش دانش آموز بنياد ملي نخبگان فرهنگی و هنری آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۲۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد مهدی اعلایی در شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.   وی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد. مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.   نقی سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می دهند.   وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.   سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارایه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح نامید.   استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • ۲۰ هزار جوان قمی عضو جمعیت هلال‌احمر هستند
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود