Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، مهدی خانی مدیرکل مدیریت بحران استان گفت: روند آتش سوزی مراتع در استان در دو سال اخیر نسبت به سال‌های گذشته افزایش داشته است و بیشترین احتمال آتش سوزی در شهرستان‌های قزوین، تاکستان، آبیک و بوئین زهرا وجود دارد.

به گفته مهدی خانی، بیش از ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی استان قزوین مستعد آتش سوزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، عامل انسانی را از اصلی‌ترین عوامل آتش سوزی در سطح استان قزوین ذکر کرد و گفت: رانندگان، باغداران، کشاورزان و گردشگران و چوپانان از جمله عوامل انسانی در بروز آتش سوزی در مراتع استان قزوین محسوب می‌شوند.

مهدی خانی اظهار داشت: آتش سوزی مرگبار سال گذشته در اتوبان قزوین به زنجان که خسارت‌های جانی و مالی فراوانی در پی داشت به علت بی احتیاطی و سهل انگاری بود.

مدیرکل مدیریت بحران استان گفت: یکی از عوامل مهم در آتش سوزی‌ها از سوی کشاورزان است، زیرا کشاورزان بعد از برداشت محصول مبادرت به آتش زدن باقی مانده محصول می‌کنند که این موضوع باعث گسترش حریق در مزارع مجاور می‌شود.

مهدیخانی یادآور شد: ایستگاه‌های آتش نشانی استان روزانه عملیات متعددی در مهار آتش انجام می‌دهند که برخی از این عملیات در یک روز به ۸۲ مأموریت می‌رسد.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: باید در کنار استفاده از ظرفیت دستگاه‌های مختلف از ظرفیت و توان تشکل‌های مردم نهاد در مهار آتش سوزی‌های احتمالی استفاده کرد.

او یادآور شد: با توجه به اینکه محصول زارعی جو و گندم به مرحله برداشت رسیده به کشاورزان توصیه می‌شود با استفاده از ادوات کشاورزی حریم امنی را برای ایجاد فاصله مزارع ایجاد کنند تا در صورت بروز آتش سوزی از سرایت آتش به مزارع کشاورزی جلوگیری شود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آتش سوزی مراتع مدیریت بحران قزوین استان قزوین آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۳۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی مه‌ولات گفت: برای سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۲، ۱۷میلیارد تومان غرامت در بخش کشاورزی مه ولات پرداخت شده است.

هادی ساربان ۱۱ اردیبهشت در جلسه ستاد بیمه محصولات کشاورزی و دام این شهرستان به پرمخاطره بودن بخش کشاورزی و وقوع خشکسالی در سال‌های اخیر و همچنین اهمیت بیمه در بخش کشاورزی اشاره کرد.

وی گفت: در بیمه‌های کشاورزی ۶۵ درصد حق بیمه توسط دولت و کمتر از ۳۵ درصد توسط کشاورز پرداخت می‌شود که در سال گذشته طبق گزارش صندوق بیمه محصولات کشاورزی کل حق بیمه پرداختی توسط کشاورزان ۷.۹ میلیارد تومان بوده در حالی که ۱۷ میلیارد تومان به بیمه‌گذاران غرامت پرداخت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی مه ولات خشکسالی و سرما را از مهمترین عوامل خسارت‌زای سال گذشته دانست و از کشاورزان خواست برای ضمانت، محصولات کشاورزی خود را بیمه کنند.

مدیرعامل صندوق بیمه محصولات کشاورزی در این جلسه اظهار کرد: این صندوق در سال گذشته ۱۵ محصول را تحت پوشش بیمه قرار داده که از این تعداد ۸ محصول در سال گذشته خسارت دیده و در این بین بیشترین غرامت پرداختی مربوط به محصول پسته به مبلغ ۱۲ میلیارد تومان است.

خزاعی در پایان از اقساطی شدن حق بیمه محصولات کشاورزی و تخفیفات ویژه حق بیمه در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در سال زراعی جدید در شهرستان مه ولات تاکنون ۸۱۱ فقره بیمه‌نامه برای ۱۳ محصول صادر شده است که بیشترین تعداد مربوط به محصول پسته ۵۷۱ فقره و به مساحت ۲۴۰۵ هکتار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • احیای ۲۳۰ هکتار از مراتع شیروان
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد