Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، فرنام خجسته‌فر در نشست خبری امروز با بیان اینکه در حال حاضر یکی از مهمترین دغدغه‌ یا مردم و کشور بحث ایمنی ساختمان‌های در حال بهره‌برداری است گفت: در یک سال گذشته شاهد بروز سوانح متعددی بودیم که منجر به خسارت‌های قابل توجهی در بخش ساختمان شد.

وی ادامه داد: مرکز معاینه فنی ساختمان کشور یک تشکل حرفه‌ای است که ساختمان‌های در حال بهره‌برداری را بازرسی و مورد رصد قرار می‌دهد و از آنجایی که از ایمنی ساختمان‌های در حال بهره‌برداری غافل شده‌ایم، به دنبال اجرای سازوکارهایی برای افزایش کیفیت و بهره‌وری ساختمان‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل ستاد معاینه فنی ساختمان کشور با بیان اینکه تا پایان سال نیروهای بازرس این ستاد باید به 10 هزار متخصص برسد، اظهار داشت: در حال حاضر نیروهای ستاد 3250 متخصص و مهندس است و در چهار حوزه بازرسی مهندسی برق، سازه، معماری و شهرسازی و تاسیسات مکانیکی ورود کرده‌ایم.

خجسته‌فر با اشاره به مقاومت پایین ساختمان‌های کشور در برابر سوانح و بلایای طبیعی از جمله سیل و زلزله گفت:‌ زلزله 4 ریشتری سرپل ذهاب 4 سال است که کشور را درگیر خود کرده است و هنوز برخی از خانواده‌ها در این منطقه در کانکس مستقر هستند این در حالی است که کشورمان رتبه یک مهندسی در منطقه را دارد و نباید مردم با زلزله 5 ریشتری بیرون از ساختمان خود بخوابند.

وی با اشاره به اهمیت پیش بینی و پیشگیری از مخاطرات اظهار داشت: بحث بازرسی دوره‌ای از ساختمان‌های در حال بهره‌برداری مغفول مانده و متاسفانه تاکنون مبحث 22 که درباره ایمنی ساختمان است به اجرا نرسیده است.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی ساختمان کشور تاکیدکرد:‌ بحث نظارت و بازرسی ساختمان‌های در حال بهره‌برداری باید به یک فرهنگ تبدیل شود و صدور پلاک معاینه فنی برای ساختمان‌ها به ویژه ساختمان‌های حساس و دولتی الزام باشد تا مردم نگران وضعیت سرپناه خود نباشند.

خجسته فر ادامه داد: ‌مردم در حالی هزینه سنگین  برای خرید مسکن متحمل می‌شوند که از کیفیت آن مطلع نیستند و تاکنون ابزارهایی مانند شناسنامه فنی و ملکی و مبحث 22 نتوانسته به مردم کمک کند.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی ساختمان کشور با بیان اینکه پس از نظارت از ساختمان‌ها تمام اطلاعات آ‌ن به صورت محرمانه در اختیار بهره‌بردار و مالک قرار می‌گیرد گفت:‌ تمام اجزای ساختمان در طی این نظارت‌ها اسکن می‌شود و تمام نواقص و نقاطی که می‌توانند عامل سانحه و یا نقطه ضعف ساختمان در برابر حوادث باشند را شناسایی و اطلاعات آن را در اختیار بهره‌بردار قرار می‌دهیم.

خجسته‌فر با اشاره به تفاهم‌نامه بین ستاد و بانک مسکن اظهار داشت: تفاهم‌نامه‌ای با بانک مسکن در آستانه انعقاد است مبنی بر اینکه ساختمان‌های غیراستاندارد از سوی ستاد به بانک مسکن برای دریافت وام 40 میلیون تومانی تعمیرات معرفی شوند.

وی افزود: بنابراین از این پس مالک ساختمان به طور مستقیم این وام را دریافت نمی‌کند و پس از بررسی بازرسان ما از ساختمان و ارزیابی دقیق میزان تعمیرات تا سقف 40 میلیون تومان درخواست را به بانک مسکن ارائه می‌دهد و این میزان تسهیلات برای انجام تعمیرات به حساب مالک واریز نخواهد شد و مالک اقساط آن را طبق مقررات بانک می‌پردازد.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی ساختمان کشور از بازرسی پنج هزار ساختمان دولتی خبر داد و گفت: تمام نواقص و اطلاعات این ساختمان‌ها به صورت محرمانه به شورای تامین استان ارسال و اعلام شده و اگر نسبت به رفع آن اقدام نشود این اطلاعات به وزارتخانه متبوعه اعلام خواهد شد.

خجسته‌فر با بیان اینکه تابستان امسال 5300 مدرسه در تهران مورد ارزیابی و نظارت قرار می‌گیرد، گفت: متاسفانه مدارس کشور فرسایش بیش از اندازه دارند که بررسی وضعیت آنها بسیار اهمیت دارد پس از بررسی تمام اطلاعات به سازمان نوسازی مدارس اعلام خواهد شد و گزارش ستاد مبنای ردیف اعتباری این مدارس و سازمان نوسازی مدارس قرار خواهد گرفت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خانواده سیل مدرسه مسکن معاینه فنی ساختمان ها بانک مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۳۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد مهدی میرزایی قمی، در توضیح جزئیات خبر واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی گفت: امسال برای نخستین بار در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و تحقق شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» جهت حمایت و بهره‌مندی از ظرفیت و همکاری شهروندان نسبت به افزایش واگذاری راهبری مراکز تحت تملک شهرداری تهران به بخش خصوصی اقدام گردیده است.

وی با اشاره به واگذاری راهبری چهار مرکز معاینه فنی در سال گذشته افزود: امسال تعداد واگذاری مراکز تحت تملک شهرداری تهران افزایش یافته و بزودی پس از طی مراحل قانونی تعداد پنج مرکز معاینه فنی شهید آبشناسان، شقایق، سراج، دماوند و شهید چمران به بخش خصوصی واگذار می‌شود. بدون تردید با توجه به توانایی بخش خصوصی در جذب نیرو و تکمیل نفرات در خطوط معاینه فنی این برنامه‌ریزی می‌تواند در افزایش ظرفیت پذیرش و رضایت‌مندی مشتریان مؤثر باشد.

میرزایی قمی در خصوص اهداف افزایش واگذاری راهبری مراکز معاینه فنی توضیح داد: در سنوات گذشته راهبری تعدادی از مراکز توسط بخش خصوصی انجام می‌گردید که پس از بررسی توزیع مراجعات و نیازسنجی مشتریان تصمیم سازی شد با هدف افزایش بهره‌وری، چابک سازی، ایجاد اشتغال و خدمت رسانی بهتر به شهروندان راهبری مراکز بیشتری به بخش خصوصی واگذار شود.

سرپرست ستاد معاینه فنی در خصوص اقدامات انجام شده در راستای اجرای احکام برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران بر مبنای تحقق عدالت شهری سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ گفت: بر اساس تکالیف و احکام مقرر در این برنامه ستاد معاینه فنی بایستی نسبت به برون سپاری بهره برداری حداقل ۵۰ درصد از مراکز معاینه فنی تحت تملک شهرداری تهران به بخش خصوصی در سال ۱۴۰۳ اقدام شود که در همین راستا با هدف افزایش ظرفیت و ارتقا سطح خدمت رسانی به شهروندان واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی در دستور کار قرار گرفته است.

گفتنی است آگهی مزایده عمومی واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی از روز چهارشنبه مورخ پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از طریق روزنامه همشهری انتشار یافته و متقاضیان فرصت دارند نسبت به تهیه اسناد و اعلام پیشنهاد حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ انتشار آگهی اقدام کنند.

کد خبر 6091830

دیگر خبرها

  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • طراحی پلتفرم آنلاین معاملات مسکن در دستور کار
  • راهنمای کامل دریافت ارز مسافرتی در سال ۱۴۰۳+ فیلم
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی