Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کردستان، آزاد حکمت با اعلام اینکه حدود ٤ هزار کیلومتر فیبرنوری در روستاهای استان اجرا شده است، افزود: هم اکنون ٥٧٩ نقطه روستایی با کابل کشی فیبرنوری به این بستر مجهز شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون با فراهم ساختن زیرساخت‌های لازم، ١١٦ کیلومتر فیبرنوری در روستاهای استان کابل کشی شده است، گفت: این مهم کسب رتبه اول را برای منطقه به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این عملیات بر روی سایت‌های همراه و مراکز روستایی صورت گرفته است، عنوان کرد: این اقدام موجب ارتقا و بهبود کیفیت خدمات مخابراتی قابل ارائه در روستاها شده است.

حکمت اظهار کرد: توسعه و افزایش بستر فیبرنوری موجب ارتقا امنیت ارتباطات مخابراتی و بهره‌مندی مشتریان از جدیدترین تکنولوژی‌های مخابراتی خواهد شد.

وی افزود: توسعه و گسترش این بستر در روستاها موجب برقراری عدالت اجتماعی در ارائه خدمات به جامعه می‌باشد؛ بطوری که مشتریان در دورترین روستاهای استان می‌توانند از همان خدماتی که شهروندان مرکز استان استفاده می‌کنند بهره مند شوند که این مهم گامی در تحقق عدالت اجتماعی محسوب می‌شود.

مدیر مخابرات منطقه کردستان یادآور شد: توسعه زیرساخت‌ها و ارتقا کیفیت محصولات مخابراتی در روستاها از جمله اهداف و استراتژی‌های این منطقه است که برای اجرای دقیق آن برنامه ریزیهای کارشناسی شده تدوین شده است.

حکمت در پایان ضمن تشکر از حمایت‌ها و نگاه ویژه مسئولان ارشد شرکت مخابرات ایران و مسئولان استانی نسبت به مخابرات و همچنین همراهی‌های لازم از سوی همکاران منطقه با در نظر گرفتن حس تعلق سازمانی ابراز داشت: مطمئناً در راستای رسیده به اهداف و برنامه‌های مخابراتی در سطح استان هیچ تلاشی را دریغ نمی‌کنیم.

کد خبر 4943446

منبع: مهر

کلیدواژه: آزاد حکمت مخابرات منطقه کردستان فیبر نوری ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد شیوع کرونا گرگان قزوین ایلام آتش سوزی سالروز ارتحال امام خمینی بیرجند امام خمینی ره آتش سوزی جنگل ها گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۴۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • توسعه فیبرنوری در شهر قره‌ضیاءالدین با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس