Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - پنجاه و هشتمین نشست شورای تسهیلات جهانی محیط زیست برای اولین بار در تاریخ تقریباً سی ساله خود، به صورت آنلاین و با دستور کار انتخاب رییس و مدیر اجرائی جدید ، تصویب پروژه های جدید با اعتباری بالغ بر 700 میلیون دلار در زمینه تغییر اقلیم، تنوع زیستی، حیات وحش، تخریب سرزمین، اقیانوس ها، مواد شیمیایی و پسماند، سازگاری با تغییر اقلیم و همچنین بازبینی برنامه ها و استراتژی های سالانه طی روزهای سیزدهم و چهاردهم خردادماه سال جاری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، این نشست باحضور بیش از 400 نفر از نمایندگان کشورها، متشکل از اعضای شورا، مراجع ملی و نمایندگان حوزه های همکاری با GEF، به دلیل شرایط متاثر از بیماری کوید 19، به صورت مجاری برگزار گردید و نمایندگان در 17 منطقه زمانی، از مکزیک تا نیوزیلند از طریق ویدئو کنفرانس به این برنامه ملحق شدند تا در مورد چگونگی عملکرد شش ماه GEF در پیشبرد اهداف محیط زیستی از جمله توقف فعالیت های مخرب محیط زیست، مبارزه با و آمادگی برای تغییرات آب و هوایی، ضمن اطمینان از استمرار فعالیت ها، طی شیوع بیماری همه گیر ویروس کرونا بحث و تبادل نظر نمایند.
طی این نشست دو روزه، برنامه کاریِ 63 پروژه و 5 برنامه با احتساب منابع 654 میلیون و 400 هزار دلار مورد نیاز برای اجرا به تصویب رسید. 72 کشور دریافت کننده تسهیلات از جمله50 کشور درحال توسعه، 20 کشور کمتر توسعه یافته و 10 کشور جزیره ای کوچک درحال توسعه، از این برنامه از تسهیلات فوق بهره مند خواهند شد.
در این نشست پیش نویس استراتژی مشارکت بخش خصوصی نیز مورد بررسی قرار گرفت و از دبیرخانه خواسته شد تا در ادامه آن را مورد بازنگری و تجدید نظر قرار داده و برنامه عملیاتی آن را در جلسه بعدی شورا که قرار است در ماه دسامبر برگزار شود، ارائه دهد.
شایان ذکر است، سرپرست مرکز اموربین الملل و کنوانسیون ها به عنوان عضو شورای تسهیلات جهانی محیط زیست در نشست دو روزِ اصلی شورا، نشست یک روزِ مشورتی دریافت کنندگان تسهیلات و نشست دو روزِ کمیته بررسی و انتخاب مدیراجرایی و رئیس تسهیلات GEF به نمایندگی از کشورمان شرکت کرد.
توجه بیشتر به بخش خصوصی سبز در شرایط موجود، تأکید بر ضرورت ایجاد بستر و زیرساختهای لازم برای گسترش فعالیت های سبز و سازگار با محیط زیست توسط بخش خصوصی، جلب مشارکت بخش خصوصی در بهبود شرایط پس از کرونا، کمک به حل مشکلات معیشتی کارکنان بخش خصوصی فعال در چارچوب اهداف توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست و همچنین ضرورت اهمیت به جوامع مدنی و بومی و تأمین اعتبارات مرتبط با پروژه های کوچک آنان به منظور افزایش انگیزه و شور همکاری در حفاظت از محیط زیست و دیگر موضوعات مرتبط با برنامه کاری صندوق تسهیلات جهانی و استراتژی مشارکت بخش خصوصی از مهم ترین مباحثی است که توسط نماینده کشورمان در نشست شورای تسهیلات جهانی محیط زیست مطرح شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۵۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: در دهه ۸۰ تنها یک جداسازی پسماند خشک در کارخانه پسماند اصفهان انجام می‌شد، اما امروز به جایی رسیده که می‌توان ادعا کرد یک قطب مدیریت پسماند در کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمدرضا لاهیجان‌زاده امروز_چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در سی‌ودومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: در دهه ۸۰ تنها یک جداسازی پسماند خشک در کارخانه پسماند اصفهان انجام می‌شد و تا حدودی کود کمپوست تولید می‌شد که کیفیت لازم را نداشت، اما امروز به جایی رسیده که می‌توان ادعا کرد یک قطب مدیریت پسماند در کشور است.

وی افزود: سال‌ها پیش ۸۵ هزار میلیارد تومان گردش مالی پسماند مجاز در کشور بود که در حال حاضر بسیار بالاتر رفته است، البته بخشی از اسناد به‌صورت غیر قانونی مدیریت می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان تصریح کرد: مدیریت پسماند یک صنعت در کشور است که می‌تواند علاوه بر حفاظت از محیط زیست در اشتغال نیز مؤثر باشد.

خبر در حال تکمیل است…

کد خبر 751659

دیگر خبرها

  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳
  • جزئیات برگزاری پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع)
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • عدالت برای همه، ظلم به هیچ‌کس؛ محور پنجمین کنگره امام رضا(ع)
  • سازمان محیط زیست عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کرده است
  • پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) برگزار می‌شود
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر