Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@02:26:30 GMT

پیشرفت لاک‌پشتی پروژه سد خرمرود سئوال برانگیز است؟

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۰۷۵۷۳

پیشرفت لاک‌پشتی پروژه سد خرمرود سئوال برانگیز است؟

پروژه سد «خرمرود» تویسرکان اگرچه قرار بود ۳۶ ماهه افتتاح شود بعد از گذشت دوسال از کلنگ‌زنی فقط ۳۰ درصد پیشرفت داشته و معلوم نیست این حرکت لاک‌پشتی به چه دلیل است؟ ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۴ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تویسرکان، خردادماه سال 96 بود که حمید چیت چیان کلنگ آغاز مرحله اجرایی ساخت سد خرمرود در روستای اشتران تویسرکان را به زمین زد و گفت:  پیمانکار این طرح انتخاب و مقرر شده است 300 میلیارد تومان هزینه و سود این سد به این شرکت پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه امید می‌رود ساخت این سد باعث خیر مردم منطقه شود و همگان از برکات ان استفاده کنند تصریح کرد: اگر شرکت پیمانکار ساخت  این پروژه را با هزینه خود تقبل نمی‌کرد  این پروژه با محدودیت‌های بودجه‌ای که دولت با آن مواجه است، تا 10 سال آینده هم انجام نمی‌شد.

6 پروژه نیمه تمام آذربایجان‌غربی با حضور معاون رئیس‌جمهور مورد بررسی قرار گرفت43 پروژه نیمه تمام ورزشی یزد تا شهریور سال آینده افتتاح می‌شوندوجود 750 پروژه نیمه تمام بازآفرینی شهری در کشور

چیت چیان بیان کرد: ساخت این سد 36 ماه طول می‌کشد که در پایان آن هزینه و سود به شرکت سازنده  پرداخت می‌شود.

نماد همدلی مردم و مسئولان

استاندار همدان نیز در بازدید خود از طرح ساخت سد خرمرود تویسرکان، این طرح را نماد همدلی و هم افزایی بین مردم و مسئولان دولت دانست و ساخت این سد توسط بخش خصوصی که موجب سرعت بخشی به روند مراحل اجرایی می شود را از نقاط قوت این طرح عنوان کرد.

این اظهارات در حالی ثبت و منتشر شد که مدیر عامل وقت آب منطقه‌ای همدان در تیرماه سال 98 تاکید کرد: پروژه سد خرم‌رود در گذشته به‌دلیل کاهش اعتبارات عملیات اجرایی تعطیل شده بود که با پیگیری‌های نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی، عملیات اجرایی آن از سر گرفته شد.

منصور ستوده اعلام کرد: هدف از اجرای این سد تأمین آب جهت مصارف صنعتی با 5/1 میلیون مترمکعب در سال، مصارف شرب روستایی با 3/1 میلیون مترمکعب، رهاسازی نیاز زیست‌محیطی با یک میلیون مترمکعب و تأمین مصارف کشاورزی حق‌آبه پایین‌دست به میزان سه میلیون مترمکعب در سال است.

وی تصریح کرد: سد خرم‌رود به‌عنوان یک طرح پایلوت کشوری در حوزه آب به‌صورت فاینانس داخلی با سرمایه‌گذاری 316 میلیارد تومانی بخش خصوصی در شهرستان تویسرکان درحال اجرا است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه عملیات ساخت سد از خردادماه سال 1396 آغاز شده است، اظهارداشت: برآورد هزینه اجرای ساخت این سد 175 میلیارد تومان است که طبق مجوز ماده 56، سرمایه‌گذاری طرح را پیمانکار انجام می‌دهد و بعد از سه سال دوره ساخت، دولت بعد از 6 ماه دوره تنفس اصل و سود 141 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را به پیمانکار می‌پردازد

هچنین مومیوند فرماندار وقت تویسرکان نیز در خردادماه سال 96، زمان اتمام مراحل اجرایی و تکمیل آن را بر اساس اطلاعات رسمی 36 ماهه عنوان کرده بود.

در حالی که اکثر قریب به اتفاق مسوولان مدیریتی از سطح وزیر تا مسئولان ارشد شهرستانی، اجرای طرح ساخت سد خرمرود با استفاده از "فایناس داخلی" یعنی ساخت کامل و با سرعت بالا توسط بخش خصوصی و دریافت هزینه کرد و سود خود در پایان تکمیل طرح را یکی از بزرگترین نقاط قوت این طرح دانستند و قرار بود بعد از آغاز مرحله اجرایی در  خردادماه 96 این طرح 36 ماهه(سه ساله) تکمیل و آماده بهره برداری شود اکنون مشاده می‌کنیم که سد خرمرود تا اردیبهشت ماه سال 99 تنها از 30 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و معلوم نیست چرا بخش خصوصی و پیمانکار این طرح با کندی فزاینده‌ای به روند اجرایی سد خرمرود ادامه می‌دهد.

پس از آنکه ساخت کامل و بهره برداری از سد سرابی تویسرکان به بیش از 11 سال طول کشید، مردم تویسرکان با توجه به اظهارات مسئولان، امیدوار بودند ظرف مدت سه و یا حداکثر 4 ساله شاهد بهره برداری از سد خرمرود باشند اما حالا شاهد حال نه چندان خوب تداوم مراحل اجرایی این سد هستند.

به نظر می رسد نماینده مردم تویسرکان در مجلس و دیگر مسئولان مرتبط کشوری، استانی و ملی باید بیش از پیش روند اجرایی طرح ساخت سد خرمرود را مورد توجه و پیگیری قرار دهند تا بیش از 40 روستای این منطقه همچنان در مشقت های کمبود آب شرب و کشاورزی دست و پا نزنند.

انتهای پیام/749/ی

R41405/P/S6,75/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیون مترمکعب ساخت سد خرمرود ساخت این سد بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی ساخت سیزدهمین محل فرود بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور

 


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس اورژانس پیش بیمارستانی نیشابورگفت: این محل فرود بالگرد با همکاری شهرداری منطقه و پیگیری‌های مسئول اورژانس هوایی نیشابور احداث می شود.

سیدحمید حسینی با اشاره به این که محل فرود بالگرد یکی از مهم‌ترین ملزومات برای ارائه خدمت‌رسانی بهتر و ایمن‌تر اورژانس هوایی به مصدومان وبیماران است، افزود: ساخت این محل فرود بالگرد با عتبار  ۱۰۰ میلیون تومان میسر شد.

 

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۷۰ درصدی ساخت پل عنافچه شهرستان باوی
  • پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی پل سفیدرود
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت سیزدهمین محل فرود بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور
  • پیشرفت ۸ درصدی عملیات اجرایی احداث باغ مشاهیر
  • پیشرفت پروژه‌های شهرداری حمیدیا در قاب تصویر
  • بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از طرح آبرسانی به شهرستان بهمئی
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پروژه آبرسانی شهرستان بهمئی ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است