Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،محسن صالحی نیا مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران که در جلسه بررسی مشکلات شهرک سرمایه گذاری خارجی و بعثت تبریز سخن می‌گفت افزود: درحال حاضر بیش از ۴۵ هزار واحد صنعتی و تولیدی کوچک و متوسط در کشور وجود دارد که حدود ۱۰ هزار واحد از آن‌ها با مشکل تولید مواجه هستند که تلاش می‌شود با برگزاری جلسات مختلف مشکلات این واحد‌ها حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اقدامات انجام شده برای فعال شدن واحد‌های راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در سطح کشور، افزود: از حدود ۱۰ هزار واحد صنعتی راکد مستقر در شهرک‌های صنعتی تا پایان سال گذشته بیش از ۱ هزار و ۳۵۰ واحد دوباره به چرخه تولید باز گشته و امیدواریم تا پایان امسال نیز بیش از ۱ هزار ۵۰۰ واحد صنعتی راکد دوباره به چرخه تولید بازگردند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با وجود این، رصد و پایش واحد‌ها با ظرفیت مناسب کاری همیشگی است و اطلاعات دریافتی در مورد مشکلات این واحد‌ها در مواردی مانند کمبود نقدینگی، قوانین بیمه تأمین اجتماعی و … به کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولیداستان‌ها منعکس و رفع می‌شود.

او نقش واحد‌های صنعتی کوچک و متوسط در اقتصاد کشور بسیار تعیین کننده دانست و بر حمایت همه جانبه ومؤثر متولیان امر از چنین واحد‌ها تاکید کرد.

صالحی نیا با تأکید بر این‌که بخش اقتصادی برای توسعه فعالیت‌ها نیاز به نگاه ویژه مدیران استانی دارد، گفت: غفلت از رونق تولید، هزینه‌های سنگینی را به مردم و کشور تحمیل خواهد کرد و حتماً توانمند سازی واحد‌های صنعتی کوچک و متوسط نیازمند حمایت نظام بانکی، نظام مالیاتی و بیمه‌ها می‌باشد.

مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران همچنین از اختصاص ۲۰ هزار میلیارد ریال به اجرای طرح‌های توسعه شبکه برق رسانی به شهرک‌های صنعتی در کشور اشاره کرد و افزود: تلاش می‌شود در مدت سه سال با اقدامات لازم مشکل واحد‌های تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی مرتفع شود.

او در ادامه این نشست پس از بیان مشکلات واحد‌های صنعتی شهرک سرمایه گذاری خارجی از سوی سرمایه گذاران و مسئولان شهرک صنعتی استان و مدیرکل اوقاف آذربایجان شرقی موضوع وقفی بودن زمین‌های این شهرک صنعتی و شهرک بعثت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

محمد رضا پور محمدی استاندار اذربایجان شرقی نیز با تاکید براینکه مدیریت ارشد استان برای حل مشکل سرمایه گذاران اهتمام جدی دارد گفت: برای رفع موانع موجود سرمایه گذاران این شهرک با هماهنگی و نظر کارشناسان رسمی دادگستری و اداره کل اوقاف و شرکت شهرک صنعتی آذربایجان شرقی قرار شد به جای زمین‌های اوقافی در شهرک سرمایه گذاری خارجی معوض زمین به اداره کل اوقاف استان در شهرک بعثت تبریز داده شود تا ضمن جلب نظر واقف مشکل واحد‌های صنعتی نیز حل شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرک صنعتی سرمایه گذاری خارجی شهرک های صنعتی واحد های صنعتی واحد صنعتی شهرک ها واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۰۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد

وحید آشتیانی ضمن اشاره به لزوم ارتقاء ایمنی شهرک‌های صنعتی میزبان صنایع کوچک و بزرگ در قم گفت: شهرک شکوهیه از جمله مناطق مهم صنعتی استان قم به شمار می‌رود که واحد‌های تولیدی متعددی در رسته‌های مختلف را میزبانی می‌کند به همین دلیل این شهرک نیازمند زیرساخت‌های ایمنی با استاندارد‌های بالای جهانی است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم افزود: هم اینک شهرک شکوهیه دارای ۲ ایستگاه آتش‌نشانی با هشت دستگاه ماشین بوده و در هر لحظه شبانه‌روز، آماده خدمت‌رسانی به واحد‌های صنعتی است.

آشتیانی عنوان کرد: همچنین با توجه به احتمال بروز حریق‌های سنگین در شهرک شکوهیه، مخازن آب این خودرو‌ها نیز متناسب با موارد صنعتی و دارای گنجایش ۱۱ هزار لیتر آب هستند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم با بیان اینکه به روز رسانی و ارتقا کمی و کیفی این ایستگاه‌ها در دستور کار شرکت قرار دارد گفت: ماشین‌های خریداری شده مجهز به مدرن‌ترین و قوی‌ترین پمپ‌های آب‌پاش روز دنیا بوده و تجهیزات مربوط به اطفاء حریق‌های صنعتی شامل مانیتور و فریزر‌های بنزینی در آنها تعبیه شده‌است.

آشتیانی تاکید کرد: وجود این سه دستگاه ماشین آتش نشانی باعث می‌شود اطفا حریق در شهرک صنعتی شکوهیه به‌سرعت انجام پذیرد و از توسعه آتش سوزی بسمت واحد‌های مجاور جلوگیری شود.

استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

شهرک‌های صنعتی قم به دلایل مختلف همچون داشتن امکانات مناسب برای ایجاد واحد تولیدی، نزدیکی به پایتخت و بازار‌های بزرگ ایران و نیز دسترسی به شاهراه‌های ارتباطی کشور همواره مورد توجه سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی برای فعالیت‌های اقتصادی است و به همین دلیل توسعه زیرساخت‌ها در این شهرک‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است.

شهرک صنعتی شکوهیه قم مهمترین کانون انجام فعالیت‌های صنعتی و تولیدی در این استان است که به دلیل موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در مرکز و قلب کشور، بسیاری از صنعتگران و سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت اقتصادی در آن هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل