Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها اتصال به اینترنت یک امری ضروری برای اکثر افراد دنیا است. با پیشرفت فناوری و افزایش اهمیت ارتباطات به صورت روزانه، اشخاص نیاز دارند تا همواره به اینترنت متصل باشند و از این طریق با یکدیگر در سراسر دنیا در ارتباط باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتصال به اینترنت و وجود این فناوری به انسان اجازه فعالیت‌های گسترده در حوزه‌های مخالف را داده و اشخاص به صورت روزانه از این فناوری برای انجام کارهای مختلف خود استفاده می‌کنند. همچنین پیش می‌آید که اشخاص به دلیل شغلشان نیاز به چند دستگاه هوشمند دارند تا فعالیت خود را ادامه دهند.

معمولا این نیاز به وجود می‌آید که تمامی دستگاه‌های هوشمند مانند لپ‌تاپ، گوشی تلفن همراه و تلبت‌ها به اینترنت متصل باشند. در یک دنیای ایده‌آل فرد تمامی دستگاه‌هایش را به یک وای فای وصل می‌کند و به سرعت اتصال لازم را با اینترنت برقرار می‌کند، اما این اتفاق در دنیای واقعی آن جور که باید پیش نمی‌آید. برای مثال ممکن است فرد در هتلی قرار داشته باشد که تنها امکان اتصال یک دستگاه را به مشتریانش داده و یا برای اتصال هر دستگاه اضافه مبلغ بیشتری را از شخص دریافت می‌کند.

حتی اگر فرد هزینه اتصال لپ تاپ و گوشی هوشمندش را پرداخت کند این امکان وجود دارد که همراهان نیز بخواهند از اینترنت استفاده کنند، در نتیجه اشخاص به راهی دیگر برای اتصال دستگاه‌های خود به اینترنت نیاز دارند. اگر شما از افرادی هستید که به هر دلیلی امکان استفاده از قابلیت Hotspot را به وسیله گوشی خود ندارید، می‌توانید به راحتی اینترنت را از طریق لپ‌تاپ با دیگر دستگاه‌ها به اشتراک بگذارید. در این گزارش نحوه به اشتراک گذاشتن اینترنت برای سیستم عامل لپ تاپ‌های مک و همچنین ویندوز ۱۰ آموزش داده شده است تا کاربران از این پس راحت‌تر بتوانند اینترنت وای فای را به اشتراک بگذارند.

ساخت شبکه اتصال Hotspot در سیستم عامل ویندوز ۱۰

اگر افراد نسخه‌ای از سیستم عامل ویندوز ده پس از ارائه بروزرسانی سالگرد معرفی آن را بر روی رایانه شخصی خود دارند از این ویژگی بهره‌مند هستند. ویژگی به اشتراک‌گذاری اینترنت وای فای در این سیستم عامل پس از بروزرسانی مذکور به صورت پیش فرض قرار داده شد و افراد از آن پس قادرند تا اینترنت را بدون نیاز به سیم و کابل‌های اتصال محلی برای یک دیگر به اشتراک بگذارند. برای این کار، شخص نیاز دارد تا به بخش تنظیمات سیستم عامل ویندوز ۱۰ برود و سپس به Network & Internet مراجعه کند. از آنجا فرد می‌بایست تا به بخش Mobile Hotspot رجوع کند.

پس از دسترسی به محل مذکور گزینه‌ای با عنوان Share my Internet connection from دیده می‌شود که به صورت پیش‌فرض شبکه‌ای که از طریق آن به اینترنت متصل است را انتخاب کرده است. اگر فرد از طریق شبکه و یا وای فای به اینترنت متصل است، می‌تواند از این قسمت انتخاب کند که به چه نحوی اینترنت را به اشتراک بگذارد. پس از انتخاب گزینه مورد نظر و به اشتراک‌گذاری از طریق وای فای کاربر باید بر روی گزینه Edit کلیک کند تا بتواند نام و رمز عبور مناسب برای سرویس خود قرار دهد. پس از انجام مراحل مذکور، افراد با روشن کردن گزینه Mobile Hotspot اقدامات لازم را به اتمام می‌رسانند. حالا کاربر می‌تواند تا به راحتی با هر دستگاه دیگری به شبکه ساخته شده خود متصب شود.

گفتنی است که به دلیل انجام این نحو از اتصالات کاربر به احتمال خیلی بالایی از سرعت اینترنت پایی برخوردار خواهد شد. در مجموع باید اظهار داشت که سرعت اینترنت کم از عدم وجود این سرویس بهتر است و کار لازم افراد را به انجام می‌رساند. با این روش دیگر کاربران نیازی به نگرانی در رابطه با محدودیت اتصال دستگاه‌ها و گوشی‌های هوشمند خود نخواهند داشت.

طریقه به اشتراک‌گذاری اینترنت با استفاده از برنامه Connectify در ویندوز

نسخه‌های قدیمی‌تر سیستم عامل ویندوز در واقع به صورت پیش فرض از قابلیت به اشتراک‌گذاری اتصال اینترنت برخوردار هستند اما این قابلیت از سختی‌ها و ظرافت‌های خاص خود برخوردار است. کاربران ویندوز ۷ میتوانند یک شبکه خاص برای خود تولید کنند که برای به اشتراک گذاشتن اتصال شبکه از طریق پای فای با دیگر دستگاه‌ها ساخته شده است. متاسفانه به دلیل سختی در استفاده این قابلیت بیشتر به یک دردسر شباهت دارد تا یک راه حل مناسب برای برطرف کردن ایرادات اتصال به اینترنت، برای همین جایگزین این ویژگی پیش فرض، برنامه Connectify را معرفی کردیم.

نرم افزار کانکتیفای برنامه‌ای مناسب برای تمام سیستم عامل‌های ویندوز ۷، ۸، و ۱۰ است. نه تنها این برنامه به کاربران خود اجازه می‌دهد که با اتصال به وای فای اینترنت را به اشتراک بگذارند، بلکه کانکتیفای این امکان را زمان اتصال دستگاه به وسیله سبم لن هم فراهم می‌سازد. اگر کاربران بخواهند نسخه کامل آن را خریداری و یا دانلود کنند، آن‌ها قادر خواهند بود تا به صورت دلخواه محیط و دسترسی‌های برنامه را شخصی‌سازی کنند.

با این حال نمونه رایگان این برنامه کار اکثر افراد را برای به اشتراک گذاشتن اینترنت را راحت می‌‌سازد و اشخاص را به اهدافشان می‌رساند. این برنامه کاربران خود را به صورت مرحله‌ای راهنمایی می‌کند اما برای اطمینان بیشتر در راهنمایی افراد باید اظهار کرد که افراد نیاز دارند تا از روشن بودن گزینه وای فای هات‌اسپات مطمئن شوند. سپس طریقه اتصالشان را مشخص کنند و بعد بر روی گزینه شروع کلیک کنند.

برنامه کانکتیفای خود به صورت پیش‌ فرض رمز عبور و نام شبکه ساخته شده را برای کاربران تولید می‌کند و اگر کاربر نسخه خریداری شده آن را نصب کرده باشد می‌تواند از امکان شخصی‌سازی این مرحله استفاده کند. پس از دسترسی به اطلاعات تولید شده افراد می‌توانند با وارد کردن داده‌ها درون گوشی هوشمند، تبلت و یا دیگر لپ‌تاپ‌های خود از اتصال به اینترنت برخوردار شوند. گفتنی است که این مراحل و اتصال به اینترنت از طریق Hotspot ممکن است مدتی به طول بیانجامد در نتیجه کاربران نیاز دارند تا کمی صبر پیشه کنند.

با این که این برنامه گاهی دچار ایراداتی می‌شود به صورت خودکار از محیط نرم افزار بیرون می‌آید، اما همچنان بهتر از قابلیت پیش فرض بر روی سیستم عامل‌های قدیمی ویندوز کار می‌کند. اما اگر فردی نیاز دارد تا از این قابلیت به مراتب استفاده کنند بهتر است تا سیستم عامل خود را به ویندوز ده ارتقا دهد و راحتی بیشتری را به جان بخرد.

طریق به اشتراک‌گذاری اینترنت با استفاده از لپ‌تاپ‌های شرکت اپل

شرکت اپل مدت زیادی است که قابلیت مورد نظر را برای لپ‌تاپ‌های خود فراهم کرده و این ویژگی از آسانی خاصی در استفاده برای کاربران برخورار است. افرادی که یکی از لپ‌تاپ‌های شرکت اپل را دارند کافیست تا با مراجعه به بخش System Preferences و سپس Sharing به Internet Sharing در نوار منوی کناری دسترسی پیدا کنند. پس از آن افراد با باز کردن نوار To Computers Using می‌توانند اینترنت خود را از طریق‌های وای فای، بلوتوث، کابل اتصال، Thunderbolt و یا FireWire با دیگر دستگاه‌های مورد نظر به اشتراک بگذارند.

با این حال لازم به ذکر است که افراد نمی‌توانند اینترنت دریافتی خود از یک پروتکل را با همان سرویس به اشتراک بگذارند. یعنی اگر کاربری از طریق وای فای به اینترنت متصل است نمی‌تواند از همین راه اتصال خود را به اشتراک بگذارد.فرد پس از انتخاب گزینه مورد نظر خود باید برای سرویس شبکه خود نام و رمز عبور مشخص کند. سپس باید کلید روشن شدن Internet Sharing را فعال ساخته تا از Hotspot مورد نظر استفاده کنند. پس از انجام این مراحل کاربر باید قادر باشد تا به شبکه مورد نظر متصل شود.

گزارش از امین وصالی

بیشتر بخوانید: عدم پیروی از قانون‌های فدرال در بیش از ۳۱ هزار اتومبیل آمریکایی 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتصال به اینترنت اتصال به کامپیوتر اتصال به شبکه اشتراک بگذارند سیستم عامل ویندوز اتصال به اینترنت اشتراک گذاری اینترنت متصل صورت پیش نیاز دارند لپ تاپ دستگاه ها مورد نظر وای فای پیش فرض بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۲۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در نشست حجت الاسلام و المسلمین شهریاری؛ دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با سیدمرتضی بختیاری؛ رئیس کمیته امداد، تفاهم‌نامه‌ای را برای توسعه فرهنگ خیر و احسان با استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری امضا کردند .

رئیس کمیته امداد در همین نشست از سابقه همکاری‌ دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق سخن گفت و از کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان یاد کرد که توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

بختیاری با تاکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های امت اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

وی ادامه داد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

بختیاری با اشاره به استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، از آمادگی کمیته امداد برای برگزاری دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خبر داد.

وی بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، اجتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد، نوآوری و فناوری تاکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهمنامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

بختیاری تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ را در خارج از کشور ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز با اشاره به خدمات مجمع تقریب در این زمینه ، گفت: ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب نخستین اقدامی را که در این راستا انجام داد، طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه برای کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند.

شهریاری اظهار کرد: در این سامانه پویش هایی برگزار و سقف نیازها بررسی می‌شود و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم. ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومان جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

وی ادامه داد: مردم کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی همچنین از ضرورت فرهنگ سازی در این زمینه سخن گفت و افزود: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد بسیاری هستند که به برخی از پویش ها علاقه دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

شبکه نیکوکاری آی محسن یا طرح خدمت رسانی جهان اسلام ، ۱۸ خدمت ارائه می دهد، خدمات آی محسن در قدم اول شامل خدمات خیریه و مشارکت در فعالیت های نیکوکارانه است و در مراحل بعدی خدماتی مانند گردشگری تقریبی ، آموزش ، فعالیت های فرهنگی ، خدمات بیمه ، خدمات سلامت و درمان ، فعالیت های کسب و کار، حمایت از اشتغال ، خانواده و سایر خدمات مورد نیاز جامعه اسلامی راه اندازی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • اتصال دوباره واحد شماره ۲ بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری