Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@21:56:52 GMT

فریدون عباسی: با «برجام» گشایش اقتصادی ایجاد نشد

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۲۱۴۵

فریدون عباسی: با «برجام» گشایش اقتصادی ایجاد نشد

خبرگزاری مهر: فریدون عباسی با تاکید بر ضرورت تقویت دیپلماسی اقتصادی، اظهار داشت: از ابتدای آغاز به کار این دولت، دولتمردان به ویژه شخص رئیس جمهور و وزیر امور خارجه، اعتقادی به افزایش مناسبات منطقه‌ای نداشتند و به عبارت دقیق‌تر، دیپلماسی اقتصادی برای این دولت معنایی نداشت.

نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این دولت بیشتر تمرکز خود را روی ارتباط با آمریکا و سه کشور اروپایی عضو برجام گذاشت که نتیجه‌ای برای کشور نداشت، گفت: سفر به کشورهایی، چون عراق، سوریه و افغانستان در چهار سال اول دولت روحانی بسیار کم انجام شد و با آغاز دور دوم کاری دولت، آنان مجبور شدند که نگاهی هم به منطقه بیندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: متأسفانه از آنجایی که دولت روحانی همه تخم مرغ‌ها را در سبد برجام نافرجام گذاشت، می‌توان گفت که در چند سال اخیر گشایشی در حوزه اقتصادی ایجاد نشد و ارتباط خوبی هم با کشور‌های منطقه برقرار نکردیم.

عباسی تأکید کرد: توجه به دیپلماسی اقتصادی قطعاً می‌تواند در حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم تأثیرگذار باشد و ما باید در این مسئله به تقویت ارتباط با کشور‌های منطقه توجه بیشتری داشته باشیم و البته این کشور‌ها هم به ارتباط با ما نیاز دارند.

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی یادآور شد: در دولت قبلی، ما با کشور‌های منطقه ارتباطات گسترده‌ای داشتیم و با کشور‌های غربی هم از موضع اقتدار برخورد می‌کردیم و به همین دلیل کشور‌های غربی مجبور بودند که سطح مطالبات خود را کاهش دهند.

نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای مثال در حوزه هسته‌ای که بیشترین بحث مذاکرات ما با طرف‌های مقابل بود، زمانی که آنان دیدند ما توان غنی سازی بالای ۲۰ درصد را داریم، این موضوع را پذیرفتند، در حالی که در گذشته می‌گفتند شما انرژی هسته‌ای برای چه می‌خواهید؟

عباسی تأکید کرد: نتیجه دیپلماسی فعال در آن مقطع آن بود که ما تعیین کننده بسیاری از مسائل بودیم و برای مثال ما تصمیم گرفتیم که مذاکره با گروه ۱+۵ در کاخ صدام و در سوم خرداد برگزار شود که دستاورد بزرگی است. در واقع ما برخلاف دولت فعلی، فقط به ژنو، وین و نیویورک نمی‌رفتیم و منطقه بیشتر مورد توجه ما بود و از آنجایی که طرف مقابل نیاز داشت که با ایران مذاکره کند، به جایی می‌آمدند که ما تعیین می‌کردیم.

وی تصریح کرد: در مقابل، دولت یازدهم و دوازدهم شرایط را تغییر داد و در زمین طرف مقابل و غربی‌ها بازی کرد که نتیجه این نوع نگاه باعث شد که مشکلاتی برای کشور به ویژه در حوزه اقتصادی به وجود آید.

منبع: فردا

کلیدواژه: فریدون عباسی گشایش اقتصادی برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۲۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت

‌به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی شامگاه جمعه در جلسه ستاد بحران گیلان با موضوع آتش سوزی روستای امام زاده ابراهیم شفت با ابراز تأسف از این حادثه اظهار کرد: نباید اجازه دهیم واقعه آتش سوزی که طی سال‌های گذشته تاکنون اتفاق افتاده تکرار شود.

وی با تاکید بر اینکه نقشه و پلاک بندی بلوک‌های آسیب دیده در منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت سریعاً انجام شود، افزود: دستگاه‌های متولی و مسؤولان اجرایی با محوریت فرمانداری در محل حادثه برای این کار حضور فعال داشته باشند.

عباسی با بیان اینکه در ساخت و سازهای جدید فاصله بین بلوک رعایت شده و اولویت با خانواده‌های کم برخوردار باشد، ادامه داد: اسکان و تغذیه خانوارهای آسیب دیده در دستور کار باشد و در صورت لزوم، خانه‌ای به صورت موقت اجاره کنند.

وی با اشاره به اینکه در روستاها متولی ساخت و سازها بنیاد مسکن است و مجوز برای صدور پروانه انجام شود، گفت: همچنین محیط زیست، منابع طبیعی و آب و فاضلاب تعامل مناسبی را با افراد بومی خسارت دیده به منظور تسهیل در ارائه خدمات داشته باشد.

عباسی با تاکید بر اینکه فرمانداری فضاهای مناسب برای اسکان را تعیین و بدون اجازه فرمانداری هیچ گونه چادری نصب نشود، افزود: برآورد خسارت وارده به ساکنان بومی و مستأجران انجام شود و طبق اولویت از تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برخوردار شوند.

وی گفت: وی عنوان کرد: در این راستا خسارت دیدگان تحت پوشش (مددجویان) کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی نیز پایش شوند و تجهیزات مورد نیاز آنها توسط این سازمان‌های حمایتی سریع تهیه و تأمین شود.

عباسی از نیروی انتظامی خواست تا با برقراری امنیت در محل حادثه اجازه ایجاد مزاحمت را از سودجویان سلب کند و گفت: ایستگاهی برای آتش نشانی در این روستا ایجاد شود و دهیاری نسبت به تأمین مالی پرسنل آن اقدامات لازم را انجام دهد.

وی گفت: آواربرداری باید سریع‌تر انجام شود و این روستا بازسازی و متناسب با شرایط مجوزهای ساخت صادر شود و افرادی که شغل و درآمد ثابت آنها از مغازه‌هایی بوده که در آتش به طور کامل سوخته است از سایرین تفکیک شوند و با ایجاد بازارچه موقت برای آنها امکان داد و ستد فراهم شود.

عباسی با بیان اینکه از ظرفیت بنیاد مستضعفان برای ساخت برخی از واحدها استفاده می‌کنیم، بیان کرد: سازمان‌های بیمه‌گر در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کنند تا حق مردم اعمال شود.

کد خبر 6095975

دیگر خبرها

  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی در شفت
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود