Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد طاهری صبح دوشنبه در جلسه شورای معاونین اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران از برگزاری رزمایش مقابله آتش سوزی‌های احتمالی در عرصه‌های منابع طبیعی استان تهران در آینده نزدیک خبر داد و در خصوص اهداف برگزاری این رزمایش اظهار داشت: ارزیابی آمادگی و توانمندی نیروهای منابع طبیعی در ابعاد مختلف و آشنایی بیشتر نیروها با شیوه‌های اطفا حریق از اهداف اصلی این رزمایش می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این رزمایش علاوه بر حضور تیم‌های اطفا حریق منابع طبیعی، دستگاه‌ها و نهادهای خدماتی و امدادی همچون سازمان آتش نشانی، هلال احمر، نیروهای شهرداری و… و همچنین سازمان‌های مردم نهاد و همیاران طبیعت نیز شرکت خواهند داشت.

طاهری بیان داشت: نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی برای مقابله با هرگونه آتش سوزی‌های احتمالی در آماده باش کامل به سر می‌برند اما در این خصوص ضرورت ایجاب می‌کند تا تمامی دستگاه‌های ذی ربط با منابع طبیعی همکاری لازم را داشته باشند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با بیان اینکه ۹۵ درصد آتش سوزی‌ها منشأ انسانی دارد ابراز داشت: با توجه به گرمی هوا و مهیا بودن شرایط برای وقوع هرگونه حریق، کوچک‌ترین بی احتیاطی و سهل انگاری می‌تواند به حادثه بزرگی منجر شده و خسارات جبران ناپذیری متوجه عرصه‌های منابع طبیعی شود.

وی فرهنگ سازی و اطلاع رسانی را در پیشگیری از وقوع آتش سوزی‌های احتمالی در عرصه‌های منابع طبیعی مؤثر دانست و یادآور شد: با عنایت به تأثیرگذاری رسانه‌ها در شکل دهی و جهت دهی افکار عمومی و تغییر نگرش‌ها، اطلاع رسانی از طریق رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی می‌تواند در ارتقا آگاهی عمومی و مشارکت مردمی در پیشگیری از وقوع هرگونه آتش سوزی در عرصه‌های طبیعی تأثیرگذار باشد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران از عموم مردم، گردشگران و مسافران درخواست کرد: هنگام مراجعه به عرصه‌های جنگلی و مرتعی ضمن مراقبت از این سرمایه‌های ملی، از روشن کردن آتش و رها کردن بطری و اجسام شیشه‌ای در طبیعت به جد خودداری کرده و در صورت مشاهده هرگونه آتش سوزی فوراً مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۵۰۴ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.

طاهری در این جلسه بر تداوم اجرای پروژه‌های آبخیزداری در سطح استان تهران تأکید کرد و بیان داشت: اجرای پروژه‌های آبخیزداری امسال هم با رویکرد جامع نگری در حوزه‌های آبخیز و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تداوم خواهد داشت.

کد خبر 4944184

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل منابع طبیعی استان تهران احمد طاهری حریق جنگل ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد شیوع کرونا قزوین گرگان آتش سوزی ایلام سالروز ارتحال امام خمینی بیرجند امام خمینی ره آتش سوزی جنگل ها سانحه تصادف منابع طبیعی استان تهران آتش سوزی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۴۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال

رسول مقسم روز شنبه گفت : سال قبل گلستان از محل تولید نهال‌جنگلی ۳۸۷ هکتار از عرصه‌های جنگلی هیرکانی را با کاشت «بلوط، ون، افرا و خانواده سرو نقره‌ای» احیا کرد یا توسعه داد که شامل ۲۰۰ هکتار در منطقه «قلعه‌قافه» مینودشت، ۱۰۰ هکتار در منطقه «قربان‌دره» مراوه‌تپه، ۵۷ هکتار در منطقه «جوزچال» رامیان و ۳۰ هکتار در مناطق« عربکلو و خسروآباد» گالیکش بود.

طبق گزارش مسوولان حوزه جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، سال قبل در قالب اجرای طرح ملی چهارساله کاشت یک میلیارد درخت، ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال جنگلی برای فضای سبز، زراعت چوب، احیا و توسعه جنگل و مرتع و بیابان با بهره‌گیری از نهالستان‌های دولتی و خصوصی در استان تولید و در اختیار استان‌ها قرار گرفت در حالی که تعهد ایجاد شده برای گلستان در این سال پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نهال بود.

به روزرسانی جنگل‌های هیرکانی نیازمند احیا و توسعه

رییس اداره جنگلکاری، پارک‌ها و تفرجگاه‌های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: مکاتبه با ادارات شهرستانی منابع طبیعی و آبخیزداری برای شناسایی جنگل‌های مخروبه، کم پوشش و فقیر جنگلی انجام شده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

گلستان طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ تعداد یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که اقتصاد اصلی ساکنان آن برپایه کشاورزی استوار است.

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • فیلم | آتش سوزی یک هتل در محدوده میدان ولیعصر تهران
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال