Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام وزارت خارجه آلمان با غیرقابل قبول دانستن تصمیم آمریکا برای خروج نظامیانش از این کشور، اذعان کرد که تنش‌هایی در روابط برلین با واشنگتن وجود دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «پیتر بِیِر» هماهنگ‌کننده روابط فرا آتلانتیک در وزارت خارجه آلمان تصمیم «دونالد ترامپ»‌ رئیس‌جمهور آمریکا برای خارج کردن تعداد زیادی از نظامیان خود از آلمان را «غیرقابل قبول» دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام‌های آمریکایی روز جمعه به وال‌استریت‌ژورنال گفتند «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با صدور دستوری خواستار کاهش ۹۵۰۰ نفری نیروهای آمریکا در آلمان شده است. در حال حاضر ۳۴۵۰۰ نظامی آمریکایی در این کشور اروپایی استقرار دارند.

بِیِر در مصاحبه با شبکه رادیویی «بایرن۲-رادیو وِلت»، گفت: «این کاملا غیرقابل قبول است، مخصوصا با توجه به این مساله که هیچ کسی در واشنگتن حتی به این فکر نکرد که زودتر به آلمان به عنوان متحدش در ناتو، اطلاع دهد».

بر این اساس، وی با اذعان به وجود تنش در روابط آمریکا و آلمان، توضیح داد: «من وقایع را با نگرانی بسیار دنبال می‌کنم. افراد (مقام‌های آلمانی و آمریکایی) برای سال‌ها روی خود را برگردانده و به تنش‌های ساختاری در جامعه آمریکا توجه نکرده‌اند. این موضوع اکنون با جرقه این جنایت خشن علیه جورج فلوید در حال رخ‌نمایی است».

به نوشته وبگاه این شبکه رادیویی، این مقام آلمانی با بیان اینکه روابط با آمریکا در حال حاضر در بهترین سطح خود نیست، اظهار داشت: «البته این موضوع (خروج نظامیان آمریکایی از آلمان) چیز عجیبی نبود، زیرا آگوست سال قبل، سفیر وقت آمریکا تهدید کرده بود نظامیان خود را از آلمان خارج می‌کنند».

بِیِر با طفره رفتن از پاسخ به این سوال که آیا دولت آلمان تمایل دارد شخص دیگری به غیر از ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر امسال پیروز شود، گفت: «واقعا دلتنگ تعاملات کیفی، ارتباط و گفت‌وگو بر سر دستورکارهای جدی هستم».

گفته می‌شود دولت آمریکا، به آلمان درباره تصمیم خود به منظور کاهش سربازان آمریکایی خبر نداده است. به نوشته روزنامه آلمانی «اشپیگل» با توجه به اهمیت این تصمیم، این اقدام می‌تواند تحریک‌آمیز تلقی شود.

پیش از این نیز «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان ضمن ابراز تأسف بابت خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از این کشور گفت روابط دو کشور با مشکلاتی مواجه است و «ما شرکای نزدیکی در اتحاد فرا آتلانتیک هستیم اما [روابط ما] پیچیده است». (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آلمان آمریکا پیتر ب ی ر دونالد ترامپ نظامی ناتو غیرقابل قبول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۷۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سازمان ملل: حمله به رفح «یک تراژدی غیرقابل وصف» است

معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه نسبت به هرگونه حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر «رفح» واقع در جنوب نوار غزه هشدار داد.

به گزارش ایسنا،‌ مارتین گریفیث، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه اعلام کرد حقیقت این است که انجام عملیات زمینی در رفح به سادگی یک تراژدی غیرقابل وصف خواهد بود.

براساس گزارش روسیا الیوم، گریفیث در ادامه افزود هیچ طرح بشردوستانه‌ای نمی‌تواند جوابگوی این واقعیت باشد.

معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده کمک‌های اضطراری، روز سه‌شنبه گفت که علی‌رغم درخواست‌های جهانی از اسرائیل برای حمله نکردن به رفح  «عملیات زمینی در افق نزدیک در حال انجام است.

وی در بیانیه‌ای افزود: اقدامات اسرائیل برای بهبود کمک‌رسانی به غزه «نمی‌تواند برای آماده‌سازی یا توجیه حمله نظامی جامع به رفح استفاده شود»."

پیشتر آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در سخنانی نسبت به حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به «رفح» در جنوب نوار غزه و رخ دادن یک «تراژدی ویرانگر» درصورت چنین اقدامی هشدار داد.

گوترش از آمریکا خواست تا هر کاری که ممکن است را برای جلوگیری از حمله رژیم صهیونیستی به رفح انجام دهد؛ چراکه چنین اقدامی منجر به شهادت هزاران نفر خواهد شد.

رژیم صهیونیستی درحال زمینه‌چینی برای یورش به «رفح» است و در همین راستا، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش این رژیم عصر یکشنبه اعلام کرد که طرح حمله زمینی به رفح را تایید کرده است.

رفح در حال حاضر میزبان بیش از نیمی از جمعیت غزه است که بر اثر جنگ آواره شده‌اند و همچنین مسیر اصلی کمک‌های بشردوستانه به حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است که نیاز مبرمی به این کمک‌ها دارند.

ارتش رژیم صهیونیستی با آغاز حملات به شمال نوار غزه مدعی شد جنوب این منطقه تحت‌ محاصره امن است و ساکنان شمال می‌توانند به این منطقه بروند، اما با ادامه جنگ حملات زمینی و هوایی را نیز به جنوب نوار غزه و به‌ویژه خان یونس انجام داد تا بار دیگر آواره‌های فلسطینی را آواره کند.

این آوارگان پس از حملات به خان یونس در حال حاضر به رفح منتقل شده‌اند و رژیم صهیونیستی درصدد کوچاندن اجباری آنها به خارج سرزمین‌های فلسطین است. در همین رابطه، اخیرا «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل این تهدیدهای مقامات رژیم صهیونیستی را نگران‌کننده ارزیابی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) تانک‌های آلمانی و آمریکایی به مسکو رسیدند
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • مقام سازمان ملل: حمله به رفح «یک تراژدی غیرقابل وصف» است
  • فون درلاین: حمله نظامی اسرائیل به رفح کاملاً غیرقابل‌قبول است
  • افشای گفت‌وگوهای مخفیانه عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه + جزئیات
  • کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به «رفح» غیر قابل قبول است
  • فون درلاین: حمله اسرائیل به رفح غیرقابل قبول است
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • رئیس کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به رفح کاملا غیرقابل قبول است