Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی از صدور ۱۱۳۹ پروانه تولید انفرادی و کارگاهی صنایع دستی در استان طی سال ۹۸ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، احمد حمزه زاده امروز در آستانه روز جهانی صنایع‌دستی به تشریح اقدامات و عملکرد  معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی این اداره کل اظهار داشت: فعالیت مستمر و مؤثر واحدهای تولیدی صنایع‌دستی تأثیر بسزایی در رونق اقتصادی استان داشته است، بطوریکه طی سال ۹۸ شاهد صدور ۱۰۸۳ پروانه تولید انفرادی، ۵۶ پروانه تولید کارگاهی از سوی معاونت صنایع‌دستی استان در راستای فراهم‌سازی بستری مناسب برای ارتقای سطح تولید و رونق اقتصادی استان به دست هنرمندان بودیم، همچنین طی سال گذشته، ۷۰۹ فقره کارت شناسایی هنرمندان صنایع‌دستی نیز صادر و به هنرمندان ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی بابیان اینکه آموزش رایگان صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در این استان طی یک سال اخیر با استقبال قابل‌توجه هنرجویان در سطح تمام شهرستان‌ها و روستاهای استان قرارگرفته است، گفت: طی یک سال اخیر، آذربایجان شرقی دارای ۲۶۹۶ هنرجو حوزه صنایع‌دستی بوده که تحت آموزش رایگان مراکز خصوصی مورد قرارداد با معاونت صنایع‌دستی قرار گرفته‌اند، همچنین در راستای ارتقا سطح دانش هنرمندان صنایع‌دستی تعداد ۲۲۵ نفر از شاغلین در این حوزه در دوره‌های دانش‌افزایی شرکت کردند.

حمزه زاده برپایی جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی را یکی از مهم‌ترین اقدامات در راستای معرفی و همچنین فروش آثار هنرمندان چیره‌دست استان اعلام کرد و گفت: قطعاً معرفی و ایجاد فرصتی مناسب برای عرضه محصولات هنری و صنایع‌دستی هنرمندان استان، از مهم‌ترین اقداماتی است که پس از آموزش در اولویت‌های نخست معاونت صنایع‌دستی استان قرار گرفته است که در این راستا نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های تخصصی مختلفی با حضور هنرمندان استان و کشور برگزار شده که می‌توان به برگزاری نهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تبریز در تیرماه سال ۹۸ و مشارکت در نمایشگاه ملی فرش تبریز با حضور ریاست محترم جمهوری در مردادماه سال ۹۸ که از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی استان بود، اشاره کرد.

وی در ادامه به بخش تسهیلات اعطاء شده در زمینه صنایع‌دستی، اشاره کرد و گفت: یکی از حمایت‌های دولت در بخش هنرهای سنتی و صنایع‌دستی اعطای تسهیلات بانکی برای پشتیبانی از این هنر است که در این راستا مبلغی بالغ‌بر ۱۰ میلیارد ریال برای ایجاد اشتغال در حوزه صنایع‌دستی طی سال ۹۸ به هنرمندان استان اختصاص یافت.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی گفت: طی سال ۹۸، صادرات چمدانی ۴ میلیون و ۹۶۸ هزار تومانی از محصولات تولیدی هنرمندان صنایع‌دستی استان به خارج از کشور صورت گرفته است.

او با اشاره به مستند نگاری و تکمیل پرونده‌های مربوط به حقوق مالکیت معنوی و همچنین اخذ نشان ملی مرغوبیت  توسط هنرمندان استان، گفت: در راستای تکمیل پرونده‌های مربوط به حقوق مالکیت معنوی طی سال ۹۸، تعداد ۳۱ نشان ملی مرغوبیت توسط هنرمندان استان کسب  شد.

حمزه زاده پاسداشت و تجلیل از هنرمندان فعال و پیشکسوت این خطه هنرپرور را از مهم‌ترین برنامه‌های همه‌ساله این اداره کل همزمان با روز جهانی صنایع‌دستی عنوان کرد و گفت: در این راستا سال گذشته همزمان با روز جهانی صنایع‌دستی آیین تجلیل از ۱۲ نفر از هنرمندان و فعالانان حوزه برگزار شد، همچنین در راستای دانش‌افزایی فعالان این عرصه همایش و کارگاه‌های آموزشی برند سازی و بسته‌بندی صنایع‌دستی در آبان ماه سال ۹۸، برگزار شد.

انتهای پیام/60027

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس صادرات تبریز مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی چمدانی عشایر صنایع دستی برندسازی معاونت صنایع دستی آذربایجان شرقی هنرمندان استان پروانه تولید صنایع دستی مهم ترین طی سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۸۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور