Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد حوزوی بحران و حوادث غیرمترقبه، گفت: هزار و ۲۵۰ طلبه جهادی در قم و ۱۷ هزار و ۵۰۰ طلبه جهادی در کشور در چند ماه درگیری با کرونا وارد میدان شدند.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن زمانی در  اجلاسیه مدیران استانی و معاونین و مدیران مدارس علمیه مرکز استان با اعضای شورای عالی حوزه های علمیه، که در سالن آیت الله حائری مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزار شد، عنوان کرد: تلاش هایی که حوزویان در این ایام به عنوان کار جهادی انجام دادند، برگ زرینی در تاریخ روحانیت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی ویروس کرونا وارد کشور شد، اول به ۱۵ استان وارد شد که قم نخستین استان نبود، قم نخستین شهری بود که پزشکان آن افتخار کشف کرونا را داشتند و به جای تشویق، به این شهر تهمت زده شد.

دبیر ستاد حوزوی بحران و حوادث غیرمترقبه با تاکید بر اینکه به محض کشف کرونا، ستاد بحران تشکل شد، بیان کرد: ستاد بحران سه سال گذشته مرکب از ۷ نهاد عالی حوزوی تشکیل شد و در طول این مدت تمامی این ۷ نهاد همکاری جدی در مواجهه با بحران ها داشته اند.

حجت الاسلام والمسلمین زمانی تاکید کرد: برای خدمت به جامعه لازم است انواع خدمات انتخاب شود، تنوع خدمات ما را به سمت ایجاد ۱۰ کمیته تخصصی در قم و برخی استان های دیگر سوق داد.

وی ادامه داد: نخستین کمیته، کمیته عیادت از بیمارستان ها بود که حدود ۷۰۰ طلبه در قم ثبت نام شدند.

مسئول دفتر سیاسی و اجتماعی حوزه های علمیه گفت: هزار و ۲۵۰ طلبه جهادی در قم و ۱۷ هزار و ۵۰۰ طلبه جهادی در کشور در چند ماه اخیر وارد میدان شدند.

حجت الاسلام والمسلمین زمانی یادآور شد: تعدادی از طلاب به جای عیادت، همراهی با بیماران را پذیرفتند، ما برای توجیه طلاب ۵ ساعت دوره آموزش، ۵ ساعت دوره مشاوره و مراقبت و ۳ ساعت دوره اطلاعات پزشکی برای هر طلبه برگزار کردیم.

وی خاطرنشان کرد: ۷۰۰ طلبه ما در قم در این کلاس ها نمره قبولی دریافت کردند و سپس در بیمارستان ها حضور پیدا کردند.

دبیر ستاد حوزوی بحران و حوادث غیرمترقبه بیان کرد: گروه دوم ما گروه تجهیز و تشییع مرحومین کرونا بود، ما در برخی از شهرها مشاهده کردیم که غسال ها حاضر به غسل مومنان نبودند که در این شرایط طلاب وارد میدان شدند.

حجت الاسلام والمسلمین زمانی تاکید کرد: طلاب خواهر نیز در تغسیل جنازه های مومنات به صورت افتخارآمیز حضور پیدا کردند.

وی اضافه کرد: بازدید و تفقد از خانواده های مرحومین نیز در دستور کار قرار گرفت و بنده به مدیران استان ها پیشنهاد می کنم این طرح را دنبال کنند.

دبیر ستاد حوزوی بحران و حوادث غیرمترقبه خاطرنشان کرد: همچنین بررسی خانواده های محروم و امدادرسانی به آن ها نیز از دیگر اقدامات انجام شده بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین زمانی بیان کرد: ارائه خدمات مشاوره ای به بیماران کرونایی در گروه سوم دنبال می شد، برای این منظور ما از دو ظرفیت انجمن روانشناسی حوزه علمیه قم و مراکز روانشناختی و مشاوره ای استفاده کرده و کمیته مشاوره را با ۷۵ عضو تشکیل دادیم که بسیار موثر ظاهر شدند.

وی گفت: با توجه به موفقیت طلاب در امر مشاوره، برخی از روسای بیمارستان ها پیشنهاد کردند که دوره های آموزشی برای مشاوره توسط حوزه برای پرستاران برگزار شود.

دبیر ستاد حوزوی بحران و حوادث غیرمترقبه ابراز کرد: گندزدایی و آفت زدایی برای بیمارستان ها، مدارس، منازل و خیابان ها توسط طلاب انجام شد.

حجت الاسلام والمسلمین زمانی خاطرنشان کرد: کمیته قم ما ۲۰ هزار خانواده محروم که از کرونا متضرر شدند شناسایی کرد، استان ها نیز در شناسایی این خانواده ها اقدام کنند، خیرین تا کنون بسیار خوش درخشیده اند.

وی اظهار داشت: تاکنون ۸ اثر علمی ارائه شده و به طور مثال یک اثر به پاسخ به شبهات موجود علیه اسلام درباره کرونا پرداخته و در حال حاضر این جزوه ۳۰۰ صفحه دارد، اثر دیگر آموزه های معنوی اسلام در مواجهه با بلاها است.

دبیر ستاد حوزوی بحران و حوادث غیرمترقبه یادآور شد: ارتباط با برخی از  کشورهای دوست برای انتقال تجربیات و دیگر کارهای بین المللی انجام شد.

حجت الاسلام والمسلمین زمانی عنوان کرد: طلابی که در امور جهادی شرکت کردند، برای مناصب آینده حوزوی شایسته تر هستند.

وی در پایان ضمن ارائه پیشنهاداتی مطرح کرد: تعمیم روحیه جهادی به طلاب و اساتید، ارسال گزارشی از فعالیت استان ها به مدیریت حوزه و جلب همکاری ۶ نهاد دیگر حوزوی باید به صورت مصمم دنبال شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا حجت الاسلام والمسلمین زمانی طلبه جهادی بیمارستان ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۸۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرفداری از استقلال به پشت‌بام خانه‌ها رسید (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، تمرین امروز استقلالی‌ها در شرایطی برگزار شد که هواداران این تیم مجوز حضور در کمپ مرحوم ناصر حجازی را به دست آوردند و عده زیادی از هواداران با حضور روی سکوهای این ورزشگاه به حمایت از تیم خود پرداختند.

جدا از هوادارانی که وارد کمپ مرحوم حجازی شده بودند تعدادی از استقلالی‌های مشتاق در خانه‌های اطراف کمپ حجازی به پشت‌بام منازل خود رفتند و به حمایت از تیم پرداختند.

خانه‌های اطراف کمپ مرحوم حجازی پر از تماشاگرانی بود که از روی پشت بام یا تراس خانه بالا و پایین می‌پریدند و بازیکنان محبوب خود را پشتیبانی می‌کردند. اتفاقی که روحیه اعضای تیم را در فاصله 5 هفته مانده به پایان بالا برد و به اتحاد و یکدلی نفرات برای کسب عنوان قهرمانی کمک شایانی کرد.

دیگر خبرها

  • خادمان حرم امام رضا (ع) در سوگ شهادت صادق آل عبا به عزاداری پرداختند
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • طرفداری از استقلال به پشت‌بام خانه‌ها رسید (عکس)
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • زمین لرزه فاریاب خسارتی نداشت
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود