Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرزاد لطفی روز دوشنبه در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا افزود: رعایت نکردن اصول بهداشتی فردی و اجتماعی در روزهای اخیر یکی از مهمترین علت های افزایش موارد ابتلا به بیماری است و مردم باید در محیط های عمومی و شلوغ نظیر فروشگاه ها و وسایل نقلیه عمومی از ماسک استفاده کنند.

دکتر لطفی با اشاره بازگشایی مراکز خرید و دیگر صنوف، تنها راه مهار کرونا را رعایت دقیق پروتکل‌ های بهداشتی دانست و از مردم خواست تا در صورت بیرون آمدن از منزل، از ماسک استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه ضمن اعلام انجام دو هزار مورد نمونه آزمایش کرونا طی روز گذشته تاکنون در فارس؛ به بررسی آمار مبتلایان، موارد مرگ و میر، افراد بستری و بهبودیافته، موارد مثبت قطعی و تجمعی مبتلایان در استان، ادامه ثبت داده ها در سامانه CORONA LAB در فارس، روند خدمت رسانی به مبتلایان و موارد مشکوک در مراکز درمانی و عملکرد مراکز آزمایشگاهی تشخیصی کروناویروس پرداخت.

رییس دانشگاه بر تداوم همکاری و همدلی مسوولان استان با مجموعه سلامت برای مدیریت روند مهار کرونا  تاکید کرد و از مردم و دستگاه های اجرایی استان خواست تا پایان شکست کرونا، مجموعه سلامت فارس را تنها نگذارند. 

ستاد مدیریت بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین بر هوشیاری مسوولان دانشگاه در رابطه با ارایه اطلاعات به افراد ناشناس و پیشگیری از هرگونه سواستفاده تاکید کرد.

دکتر  محمد رحمانیان  رییس دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز در این نشست  ضمن ارایه گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده در راستای مقابله با کرونا در این شهرستان، از تلاش و همکاری اعضای ستاد مدیریت بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مجموعه سلامت جهرم در مدیریت این بحران قدردانی کرد.

 در این نشست اعلام شد : توجه به بالا گرفتن شیوع کرونا  و از سر گیری موج دوم این بیماری خطرناک، بسیاری از شهرها و استان های ایران مانند هرمزگان در وضعیت قرمز به سر می برند. از شهروندان جهرمی خواسته شده از سفر های غیر ضروری موکدا بپرهیزند.شهرستان جهرم همچنان در وضعیت زرد قرار دارد و می بایست  از کودکان، سالمندان و افراد با بیماری زمینه ای بیشتر مراقبت شود.

طی ۲۴ ساعت گذشته ۲ هزار و ۴۳ بیمار جدید کرونا در کشور شناسایی شده و مجموع بیماران کرونا در کشور به ۱۷۳ هزار و ۸۳۲ نفر رسیده است. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۰ بیمار کرونا  جان خود را از دست دادند، مجموع جان باختگان این بیماری به ۸ هزار و ۳۵۱ نفر رسید.

برچسب‌ها ویروس کرونا بهداشت و سلامت فارس پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بهداشت و سلامت فارس ویروس کرونا بهداشت و سلامت فارس دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۰۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم