Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: واگذاری شرکت واگن پارس اراک باید با رعایت تمام قوانین و جوانب انجام شود. ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۳ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام سیدعبدالهمدی موسوی عصر امروز در بازدید از شرکت واگن پارس اراک با اشاره به چاره‌اندیشی در راستای مشکلات این شرکت اظهار داشت: وضعیت سختی را پشت می‌گذاریم و شرایط تولید، کار و اشتغال کار آسانی نیست و نگهداری از کار و تولید گران تمام می‌شود و تنها در حال درمان اقتصاد بیمار با نسخه شفابخش هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تصمیم‌گیری در راستای مشکلات شرکت واگن پارس اراک فراتر از جلسات استانی است و حضور بنده در شرکت واگن پارس به معنای دفاع حقوقی و قضائی از کارگران است، کارگران ستون فقرات جهش تولید هستند و افراد همان طور که از حمایت حقوقی و قضائی برخوردار می شوند در صورت اخلال در نظام و امنیت و خلاف قانون محاکمه می‌شوند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی خاطرنشان کرد: فردی که در جهت پیشرفت کشور و شرکت خود قدم‌بردار از حمایت حقوق و قضائی برخوردار می شود و در صورت ایجاد بار منفی قطعا برخورد قضایی و محاکمه می‌شوند.

وزیر صنعت مطرح کرد: جدیدترین تصمیمات از پیگیری مشکلات هپکو، آذرآب و واگن پارسبحران‌ مالی واحدهای صنعتی آذر‌آب، واگن پارس و ماشین‌سازی اراک را پشت سر گذاشتیماراک| شرکت‌های هپکو و واگن پارس دارای معوقات پرداختی هستند

موسوی بیان کرد: برای هر کارخانه و حتی واحد تولیدی کوچک باید کارگروه ویژه تشکیل شود تا مسائل آن شرکت در کارگروه خود بیان شود و خرد جمعی سبب بهبود اوضاع و حل مشکلات آن کارخانه می‌شود.

وی ادامه داد: واگذاری شرکت واگن پارس اراک باید با رعایت چارچوب تمام جوانب حقوقی انجام شود و مشکلات این شرکت باید به صورت محوری حل شود تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی افزود: مشکلات واردات بی‌رویه واگن، سرمایه در گردش، ظرفیت بی‌رویه ایجاد کارخانه واگن، پروژه کوبا و غیره باید در بعد کلان مطرح و پیگیری شود تا بتوانیم در جهت فرمایشات مقام معظم رهبری گام برداریم و باعث پیشرفت کشور شویم.

انتهای پیام/711/ح

R7980/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت واگن پارس اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۲۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در استان داریم.

سیدفرهاد ناصری‌نیا امروز (دهم اردیبهشت ماه) در نشست مدیران عضو شورای هماهنگی، ‌تشکلات کارگری و کارفرمایی و جامعه کار و تولید با نماینده ولی‌ فقیه در لرستان، اظهار کرد: هر پیشرفتی در هر حوزه داریم قطعاً دست کارگر در آن پیداست و براساس قانون، در بیشتر کارگروه‌ها، یک نماینده از کارگر و کارفرما حضور دارد.

وی ادامه داد: در قوانین ما جایگاه و منزلت کارگر دیده شده و تمام هدف این بوده ‌است که مشکلات کارگران با همفکری خودشان حل شود.

او گفت: نگاه ما در وزارت تعاون سه‌جانبه ‌است و اعتقاد ما در قوانین این است که کارگر و کارفرما لازم و ملزوم یکدیگرند.

وی بیان کرد: جامعه کارگری در کشور ۱۴ هزار شهید و در لرستان ۲۰۴ شهید ‌دارد که در حال تآلیف کتاب مربوط به آن هستیم و تلاش داریم تا قبل از کنگره شهدای کارگر، این کتاب چاپ ‌شود.

ناصری‌نیا اظهار کرد: در این هفته، تجلیل از نخبگان کارگری را داریم و دیدار با زنان کارگر ‌نمونه، بازدیدها و همایش‌هایی هم داریم که اگر به برطرف شدن مشکلات کارگری منجر ‌نشود، ابتر خواهد ماند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در استان با ۱۳۸ هزار و ۵۱۷ نفر کارگر داریم، افزود: در حوزه اشتغال‌زایی یکی از مشکلات ما ‌نبود بازار فروش بود که پیشنهاد ما ایجاد یک بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی ‌است. ‌

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • مذاکرات شهرداری قم با چینی‌ها برای خرید ۳ رام واگن مترو 
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • ۵۰ تشکل کارگری خراسان رضوی فعالیتی ندارند
  • برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون و خطا ندارد
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون خطا ندارد