Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،محمدرضا مشایخی معاون استاندار آذربایجان شرقی و فرماندار ویژه شهرستان میانه   روز دوشنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان با حضور معاون نظارت بر امور زیربنایی روستا‌های استان با اشاره به اعتبارات سال گذشته شهرستان، گفت: از تمامی منابع به مبلغ ۹۷۸ میلیارد ریال تا کنون ۳۴۳ میلیارد ریال معادل ۳۰ درصد اعتبارات تخصیص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوبر این اساس از تمامی مدیران عضو کمیته برنامه ریزی شهرستان خواست تا در مدت باقیمانده نسبت به جذب و تکمیل اعتبارات لازم برای اجرای پروژه‌ها اقدام کنند.

او همچنین با بیان اینکه تمامی پروژه‌های اجرا شده در شهرستان بر اساس دستورالعمل‌ها و به صورت استاندارد بوده است و پاسخگوی دستگاه‌های نظارتی استان بوده ایم، اجرای درست پروژه‌ها و مدیریت صحیح را در نهایت سبب رضایتمندی مردم عنوان و تاکید کرد: تمامی پروژه‌ها را با همین رویه اجرا خواهیم کرد.

مشایخی با اشاره به جلسه اخیر برگزار شده در استان با حضور مدیران کل از تصویب اجرای پروژه‌های مهم و اولویت دار برای بهره برداری در سال جاری خبر داد و گفت: در بخش معدن، عملیاتی شدن واگذاری پهنه برای سرمایه گذاری پرلیت در منطقه میانه، حل مشکلات مولیبدن با طرح آن در کارگروه اقتصاد مقاومتی قضایی استان را شاهد خواهیم بود.

او اضافه کرد: در این جلسه مقرر شد پل قوری چای در مدت ۳ ماه از سوی اداره کل راه و شهرسازی با تامین اعتبارات لازم به اتمام و به بهره برداری برسد.

اوتجهیز کارگاه برای شروع عملیات زیرسازی، بهسازی و آسفالت ۶ کیلومتر از راه میانه، هشترود از ماه خرداد، زیرسازی و تثبیت بهسازی، آسفالت میدان دفاع مقدی تا پلیس راه میانه- زنجان که ورودی تهران محسوب می‌شود، ساماندهی، بهسازی و آسفالت چند کیلومتر باقیمانده از محور فیروزآباد، میانه، بهسازی و آسفالت ۴ محور روستایی در ۶ ماهه نخست سال جاری، تکمیل روشنایی میانه از طرف زنجان، ارتقای وضعیت جاده و ارتقای وضعیت موجود محور میانه به سمت ترک تا سه راهی روستا‌های که و زاویه، زیر ترافیک بردن چند کیلومتر از چهارخطه میانه به زنجان را از مهمترین طرح‌های مصوب سالجاری برشمرد.

فرماندار میانه طرح‌های آبخیزداری و آب خوانداری و تکمیل برخی پروژه‌های ناقص بویژه مجموعه ورزشی کارگران را از دیگر طرح‌های مطرح شده و به تصویب رسیده در جلسه استانی عنوان کرد.

معاون نظارت بر امور زیربنایی روستا‌های استان هم در این جلسه با اشاره به تشکیل دهیاری‌ها از سال ۸۲ و تخصیص اعتبار به روستا‌های دارای دهیاری، این امر را موجب اعتراض مردم روستا‌های فاقد دهیاری خواند و اضافه کرد: در قانون برنامه ششم توسعه با پیشنهاد نمایندگان و دولت از محل قانون و الیات بر ارزش افزوده بودجه‌ای برای روستا‌های فاقد دهیاری تخصیص یافت که فرمانداری‌ها موظف به هزینه کرد این مبالغ در روستا‌های فاقد دهیاری هستند.

ایرج مرندی، رعایت قانون و دستورالعمل‌ها را در انجام تمامی امور اثرگذار برشمرد و در اجرای پروژه‌ها بر استاندارد بودن پروژه ها، هزینه کرد بر اساس دستورالعمل‌ها و خرد نکردن اعتبارات برای اثرگذاری بیشتر تاکید کرد.

او آخر تیرماه سال جاری را پایان سال مالی ۹۸ ذکر و تاکید کرد: اگر اعتباری بدون هزینه کرد بماند باید در سریعترین زمان ممکن به پروژه‌ها اختصاص یابد تا به خزانه بازنگردد.

 

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طرح عمرانی سرمایه گذاری خارجی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: رشد اقتصادی استان اردبیل ۳.۷ درصد است که این رقم بالاتر از میانگین کشوری است. - اخبار استانها -

داود شایقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: استان اردبیل در شاخص بهره‌وری نیروی کار رتبه پنج کشور را دارد و نرخ بیکاری در این استان 12.9 درصد است.

وی تصریح کرد: نرخ شهرنشینی در این استان 68 درصد بوده و نرخ روستانشینی نیز 32 درصد محاسبه شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل به جذب صد درصد اعتبارات هزینه‌ای و جبران پرداختی کارکنان اشاره کرد و گفت: با توجه به اعمال فوق‌العاده ویژه کارکنان در سال گذشته، تمام تلاشمان را انجام دادیم تا پایان سال گذشته کمبود اعتبارات را در این زمینه جبران کرده و با پیگیری‌های هفتگی تأمین اعتبار و پرداختی را به حساب کارکنان انجام دهیم.

شایقی در مورد توزیع اعتبارات عمرانی نیز افزود: سال گذشته 2 هزار و 224 میلیارد تومان برای پروژه‌های سفر و پیشران توسعه استان اعتبار اختصاص یافت هر چند که سفر دوم رییس جمهور به استان اردبیل انجام نشده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: از این میزان اعتبار برای راه آهن اردبیل یک‌هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت که 200 درصد بیشتر از رقم پیش‌بینی شده 730 میلیارد تومان بوده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل اضافه کرد: برای باند دوم راه‌‌های استان از پارس‌آباد تا سربند، سربند به سمت مشگین، بیله‌سوار به گرمی، رضی به امیرکندی، سرچم به تونل حیران و سایر طرح‌های توسعه بزرگراهی بیش از 640 میلیارد تومان منابع تخصیص یافته است.

شایقی بیان کرد: برای سدهای معیشتی استان و پروژه‌های زیربنایی بخش کشاورزی 256 میلیارد تومان از محل منابع ملی اختصاص یافت و از اعتبارات استانی نیز 46 میلیارد تومان در نظر گرفته شد تا شاهد تکمیل و بهره‌برداری 46 سد معیشتی در سطح استان باشیم.

وی از اختصاص 124 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان نجف‌زاده خبر داد و یادآور شد: صد درصد اعتبارات این حوزه در نظر گرفته شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل در ادامه سخنان خود تصریح کرد: برای سایر پروژه‌های فرهنگی شامل تکمیل مجتمع‌های فرهنگی، هنری عنبران، هشتجین و سایر پروژه‌های این حوزه امسال 25 میلیارد تومان تخصیص یافته که امیدواریم شاهد تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه‌ها باشیم.

شایقی تکمیل کتابخانه‌ها، مدارس و توسعه فاضلاب‌های شهری را از دیگر پروژه‌های اولویت‌دار استان برشمرد و گفت: در این زمینه نیز تخصیص منابع به صورت ویژه در اولویت برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها قرار گرفته است.

 تحقق شعار سال با تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام 

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اردبیل افزود: در تحقق شعار سال فضای عمومی استان اردبیل، فضای همت و تلاش مضاعف است تا میانگین رشد اقتصادی استان از 3.7 دهم درصد نیز بالاتر برود.

شایقی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: امسال سعی خواهیم کرد تا در کنار جهت‌دهی مناسب به رشد اقتصادی و اشتغال استان زمینه و بستر جهش تولید را با رویکرد مناسب مهیا کنیم.

وی به زیرساخت‌های فراهم شده اعم از تدوین سند آمایش استان، توسعه شهرستان‌ها و اشتغال 330 روستا با نگاه عدالت‌محور اشاره کرد و ادامه داد: همه این اسناد فرصتی را فراهم کرده تا ما بتوانیم فعالیت‌های اقتصادی مؤثر را با نگاه جهش تولید، کاهش نرخ بیکاری و اشتغال مؤثر انجام دهیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل اضافه کرد: در بودجه سال 1403 که به تصویب مجلس رسیده برای استان اردبیل منابع اعتباری خوبی پیش‌بینی شده تا با تلاش مؤثر مدیران، جذب اعتبارات ملی را در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شاهد باشیم.

شایقی بیان کرد: 645 میلیارد تومان اعتبار سال گذشته بین شهرستان‌ها توزیع شده که 14 شاخص مد نظر بوده و فراتر از شاخص جمعیتی سعی کردیم تا جهت‌دهی مناسبی را در تکمیل پروژه‌‌های نیمه‌تمام و مؤثر انجام دهیم.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: با وجود اینکه 50 درصد جمعیت استان اردبیل در شهر اردبیل ساکن هستند اما توزیع اعتبارات به نحوی بوده که تنها 21 درصد اعتبارات سهم شهرستان اردبیل بوده و مابقی در بین سایر شهرستان‌ها با توجه به محرومیت آنها توزیع شده است.

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اردبیل تصریح کرد: در کنار محرومیت، جمعیت بیکار، فاصله از مرکز استان، جمعیت روستایی و کمبود زیرساخت‌های زیربنایی در توزیع اعتبارات مد نظر قرار گرفته تا شاهد جبران برخی عقب‌ماندگی‌ها و عدم توسعه نامتوازن باشیم.

شایقی گفت: در توزیع اعتبارات سال‌جاری نیز سعی ما بر این خواهد بود تا محرومیت در اولویت نگاه توزیع اعتبارات بوده و ممنوعیت آغاز پروژه‌های جدید را نیز مورد توجه قرار دهیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل افزود: سعی ما بر این است تا از خرد شدن اعتبارات جلوگیری کرده و توزیع اعتبارات به نحوی باشد تا پروژه‌های اولویت‌دار و پیشران استان در کوتاه‌ترین زمان به سرانجام برسد.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است
  • اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • توصیه های انتخاباتی رئیسی در جلسه هیات دولت