Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از فارس مقام‌های سازمان جهانی بهداشت امروز دوشنبه اعلام کرده‌اند بیماران بدون علامت عامل انتشار ویروس کرونا نیستند.

وبگاه شبکه خبری «سی‌ان‌بی‌سی» نوشته این اظهارات مقام‌های سازمان جهانی بهداشت در واکنش به نگرانی‌های برخی از پژوهشگرانی مطرح شده که گفته‌اند مهار ویروس کرونا به دلیل وجود مبتلایان بدون عفونت دشوار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در برخی از افراد به خصوص افراد جوان و یا افراد فاقد بیماری‌های زمینه‌ای بعد از ابتلا به عفونت کرونا علامت‌های آن ظاهر نمی‌شود. در برخی دیگر از افراد ظاهر شدن علامت‌ها ممکن است چند روز طول بکشد.

شواهد اولیه درباره این بیماری نشان می‌داد فرق ناقل بدون داشتن علامت‌های بیماری می‌تواند این بیماری را به افراد دیگر منتقل کند. مقام‌های سازمان جهانی بهداشت امروز گفته‌اند با آنکه این ناقلان خاموش بیماری را به دیگران منتقل می‌کنند عامل انتشار آن نیستند.

«ماریا ون کرکوف»، رئیس بخش بیماری‌های اضطراری در سازمان جهانی بهداشت امروز گفت: «بر اساس اطلاعاتی که ما داریم اینکه فرد فاقد علامت بتواند بیماری را به فرد دیگری انتقال دهد نادر است.»

ون‌کرکوف گفت که دولت‌ها باید تمرکز خودشان را روی کشف و قرنطینه مبتلایان دارای علامت قرار دهند.

وی در ادامه گفت برای پاسخگویی به این سوال که آیا ناقلان خاموش عامل انتشار گسترده ویروس کرونا هستند یا خیر به داده‌ها و پژوهش‌های بیشتری نیاز است.

مقام‌های سازمان جهانی بهداشت علاوه بر این امروز دوشنبه گفته‌اند که وضعیت ابتلا به ویروس کرونا در سراسر دنیا بدتر شده است.

ون کرکوف دوشنبه هفته گذشته هم تصریح کرده بود شواهدی از تغییر شدت ویروس کرونا یا روش انتقال آن وجود ندارد.

او گفته که هیچ شواهدی درباره تغییر یافتن ویروس کرونا چه از لحاظ روش انتقال و چه از لحاظ شدت بیماری ناشی از آن وجود ندارد.

او در یک نشست خبری گفت: «این ویروس از لحاظ قابلیت انتقال تغییر نکرده، از لحاظ شدت هم تغییر نکرده است.»

وی اضافه کرد: «چیزی که مهم است این است که تدابیری به کار گرفته‌ایم تا از انتقال آن جلوگیری کنیم.»

کرونای جدید یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود. ۴ گونه از این نوع ویروس‌ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می‌کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری‌های حاد تنفسی می‌شوند که در مواردی به مرگ منجر می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از ۱۲۱ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را «همه‌گیر جهانی» اعلام کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: جلیل سبحانی اکبر طبری علی دیواندری بیژن قاسم زاده سازمان جهانی بهداشت انتشار کرونا بیماران بدون علامت انتشار ویروس کرونا انتقال ویروس کرونا جلیل سبحانی اکبر طبری علی دیواندری بیژن قاسم زاده ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۳۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت