Web Analytics Made Easy - Statcounter

شریعتی از انجام تمهیدات لازم برای آب‌رسانی به روستاهای غیزانیه خبر داد و گفت: تا زمان رفع مشکل روزانه بین ۱۱۰ تا ۱۵۰ سرویس آب‌ به این روستاها ارسال می‌شود که مشکل آب را تا حدود زیادی حل می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «غلامرضا شریعتی» شامگاه (دوشنبه ۱۹ خرداد) در حاشیه بازدید از روستاهای غیزانیه و رامشیر و وضعیت طرح‌های آب‌رسانی در این مناطق اظهار کرد: بیش از ۳۰ روستا از چاه‌های کم توله رامهرمز و شاهراه‌های رامشیر در حال آب گرفتن هستند به همین علت آب کمی به روستا می‌رسد و نوبت‌بندی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار خوزستان افزود: برنامه این است که شاهراه‌ها را جدا کنیم که این کار ظرف یک‌هفته تا ۱۰ روز آینده انجام و به مجتمع آب‌رسانی رامشیر وصل می‌شود و در نتیجه آب کم توله‌ها کامل به مجتمع آب‌رسانی دهلایه ارسال شده و از آنجا به روستاهای شرق غیزانیه می‌رسد.

 

وی با بیان اینکه در نتیجه این کار آب روستاهای بیشتری تامین می‌شود اضافه کرد: انتظار می‌رود پس از جدا شدن شاهراه‌ها وضعیت آب‌رسانی به 30 روستای شرق غیزانیه بهتر شود.

 

شریعتی با ابراز نگرانی نسبت به روستای سودان تصریح کرد: این روستا ارتفاع بیشتری نسبت به روستاهای دیگر دارد و در آخر خط ممکن است به این روستا آب نرسد؛ روستای سودان روستای بزرگی است و در آن ۱۴۰ خانوار زندگی می‌کند.

 

وی ادامه داد: بنا براین است که اگر از این طریق آب به روستا نرسید، در صورت جوابگو بودن مجتمع آب‌رسانی شاهراه‌ها و کافی بودن میزان آب، یک خط پنج تا ۶  کیلومتری بکشیم و هم روستای سودان و هم روستای چای سودان که جزء رامشیر هستند را با این خط آبدار کنیم و مساله این روستاها هم حل شود.

 

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه اگر این امر محقق شود کل غیزانیه آب‌دار شده و مورد خاصی نداریم عنوان کرد: مقرر شد قرارگاه خاتم ۱۴ کیلومتر خط را کار و تمام خط ها را به طور کامل نوسازی کند، پس از نوسازی خط های فرسوده، پِرت آب در این خط ها کمتر می‌شود.

 

وی خاطر نشان کرد: از این شبکه هم می‌توان به روستاهای شرق غیزانیه به کمک چاه‌های کم توله آب‌رسانی کرد و از ۲ مسیر صفیره و نزه و همچنین دهلایه و کم توله روستاهای شرق غیزانیه آب‌دار شود.

 

شریعتی با بیان اینکه تا زمان آب‌دارشدن کل روستاها بین ۵۰ تا ۶۰ تانکر وجود دارد ابراز کرد: روزی بین ۱۱۰ تا ۱۵۰ سرویس آب‌رسانی می‌شود و مشکل را تا حدود زیادی حل می‌کند.

 

وی در پایان با اشاره به اینکه سایر روستاهای استان باید با برنامه‌ریزی، کار جهادی و جمعی با محوریت سازمان آب و فاضلاب استان و کمک سازمان آب و برق خوزستان، آبفا اهواز و استانداری انجام شود یاد آور شد: حداقل باید بیش از ۲۰۰ کیلومتر خط لوله و ۱۰۰ پمپ در بیش از ۵۰۰ روستا کار شود تا روستاها از تنش آبی برای مدت زیادی خارج شوند.

 

پایان پیام/679

منبع: شبستان

کلیدواژه: روستاهای غیزانیه آب رسانی به روستاها غلامرضا شریعتی شاهراه ها آب رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۳۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: آب شرب ۹۰درصد روستاهای مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان وصل شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی اظهار کرد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی افزود: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تأمین شده است.

کد خبر 748016

دیگر خبرها

  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد
  • عمران وآبادانی روستاهای استان در قالب طرح هادی
  • هزینه خسارت سیل به روستاهای سیستان و بلوچستان اعلام شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد