Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن امیری در نشست خبری امروز با بیان اینکه هلدینگ صبا در سال 84 با ماموریت هم‌افزایی با دولت وارد تولید برق کشور شد، گفت: در قالب احداث سه نیروگاه سرمایه‌گذاری کردیم و سه نیروگاه هم از طریق سازمان خصوصی‌سازی خریداری شد که امروز هیچگونه بدهی به سازمان خصوصی‌سازی نداریم.

وی با بیان اینکه دو روز گذشته از پیک 51 هزار و 420 مگاوات مصرف برق عبور کردیم، اظهار داشت: از این مقدار مصرف برق توانستیم 3000 مگاوات را به صورت لحظه‌ای تامین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی صبا با بیان اینکه در حال حاضر نیروگاه‌های متعلق به بنیاد مستضعفان 5 درصد ظرفیت تامین برق کشور را تامین می‌کنند، گفت: با توجه به تعمیرات انجام شده در شرایط کرونا، از ابتدای سال تاکنون آمادگی تامین 5 میلیون و 290 هزار مگاوات ساعت تولید برق را داریم که از این میزان 3 میلیون و 142 هزار مگاوات ساعت را تولید و تحویل شبکه سراسری کشور دادیم.

امیری با اشاره به برنامه پنج ساله هفتم بنیاد مستضعفان در صنعت برق کشور اظهار داشت: برنامه ما سرمایه‌گذاری 14 هزار میلیارد تومانی است و تا پایان سال 1403 حدود 1200 مگاوات به شبکه سراسری کشور برق تزریق می‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه برنامه‌ای برای خرید نیروگاه نداریم، گفت: هیچ نیروگاهی چه از مجموعه دولت و چه خارج از آن را نمی‌خواهیم خریداری کنیم و سرمایه‌گذاری انجام شده بنیاد در جهت محرومیت‌زدایی در مناطق خواهد بود.

مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی صبا با بیان اینکه هدف ما ایجاد ارزش افزوده و استفاده از آن در محرومیت‌زدایی است، افزود: ارزش افزوده ایجاد شده را به خانواده مستضعفان برمی‌گردانیم.

امیری افزود: با راه‌اندازی نیروگاه خرم‌آباد ظرفیت نیروگاهی بنیاد مستضعفان به 3858 مگاوات رسید که از این میزان 3000 مگاوات قابلیت تولید عملی دارد.

وی ادامه داد: دو واحد بخار نیروگاهی چابهار و خرم‌آباد را هم در دستور کار داریم و سرمایه‌گذاری برای این دو واحد بخار انجام خواهد شد.

مدیرعامل هلدینگ صبا در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر برنامه این هلدینگ برای صادرات گفت: تاکنون هیچ‌یک از نیروگاه‌های غیردولتی نتوانستند از پتانسیل صادرات برق استفاده کنند.

امیری تاکید کرد: زمانی که احداث نیروگاه خوزستان مطرح شد، بحث صادرات برق از طریق مرز شلمچه به عراق را دنبال کردیم اما تاکنون این صادرات انجام نشده است البته مجوز کاغذی صادرات برق از این نیروگاه به عراق را از وزارت نیرو گرفته‌ایم.

وی در پاسخ به سوال دیگر ایلنا مبنی بر برنامه هلدینگ صبا جهت افزایش سهم این هلدینگ از تامین برق شبکه سراسری اظهار داشت: با توجه به سرمایه‌گذاری انجام شده برنامه داریم تا سال 1403 حدود 2.5 درصد دیگر به سهم این هلدینگ از تامین برق شبکه سراسری اضافه کنیم. از این رو سهم ما به 7.5 درصد می‌رسد.

ادامه دارد...

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انرژی برق صنعت عراق وزارت نیرو سرمایه گذاری شبکه سراسری صادرات برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۸۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید

ایسنا/هرمزگان مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم گفت: از مسئولان وزارت نیرو انتظار داریم با توجه به بی‌نیازی این جزیره از مصرف برق سراسری و انتقالی برق مازاد تولیدی قشم به شبکه سراسری کشور، برای تشویق صنایع فعال در این‌ منطقه آزاد، عملیات دیسپاچینگ جزیره را حذف کنند.

 مرتضی صابری امروز هشتم اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: برق شهرک‌های صنعتی قشم در فصل تابستان با اجرای سیستماتیک دیسپاچینگ توسط وزارت نیرو قطع می‌شود.

اظهار کرد: بر اساس اعلام وزارت نیرو، اجرای دیسپاچینگ در منطقه آزاد قشم همانند سایر نقاط کشور به‌صورت سیستماتیک و با هدف کنترل وضعیت تولید، انتقال و توزیع برق انجام می‌شود.

وی با اعلام اینکه بخش مهمی از برق تولیدی این منطقه به سرزمین اصلی منتقل می‌شود، افزود: قشم با تولید حدود ۷۰۰ مگاوات برق، به یک منطقه مهم تولید کننده برق کشور تبدیل شده و انتظار داریم صنایع جزیره از شرایط برق ماندگار و بدون قطعی برخوردار باشند.

به گفته مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم، حدود دو ماه از تابستان سال گذشته صنایع فعال در شهرک‌های صنعتی قشم به دلیل قطع برق بین دو تا سه روز در هفته بیش از ۴۰ میلیارد ریال ضرر کردند.

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: در دهه نخست تاسیس منطقه آزاد قشم، ۲۴۰ مگاوات برق مورد نیاز جزیره از طریق شبکه سراسری تامین می‌شد اما در دو دهه گذشته این منطقه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و ایجاد دو نیروگاه بزرگ و دو نیروگاه کوچک، به یک منطقه مهم تولید کننده برق با حدود ۷۰۰ مگاوات تبدیل شده است.

صابری ادامه داد: از مجموع ۷۰۰ مگاوات برق تولیدی قشم، ۳۰۰ مگاوات آن در کل جزیره استفاده و همزمان ۲۴۰ مگاوات برق هم به شبکه سراسری منتقل و در نهایت بخشی از برق تولیدی هم در جزیره ذخیره‌سازی و محبوس می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه از وزارت نیرو درخواست کردیم برای کمک به تقویت برق صنایع قشم مجوز استفاده از برق ذخیره شده و محبوس را صادر کنند، گفت: پاسخ این وزارتخانه با تاکید بر اینکه عملیات دیسپاچینگ سراسری است و باید اجرا شود، منفی بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • اتصال دوباره واحد شماره ۲ بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت و بدون نقص تامین شد
  • پایان نوبت اول کنکور سراسری در گلستان
  • تامین برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت انجام شد