Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴محمد آسایی اردکانی افزود: وضعیت بیماری کووید ۱۹و اپیدمی کرونا در ایران به گونه‌ای است که تعداد بیماران شناسایی شده رو به افزایش است، اما بیشتر موارد بیماری سرپایی و خفیف است و موارد بستری و بیمارستانی چندان اضافه نشده است. علت اصلی افزایش موارد این بیماری در کشور این است که پروتکل‌های بهداشتی به خوبی رعایت نمی‌شود گویی مردم فراموش کرده اند که در اپیدمی کرونا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: مردم باید بدانند که یک تا دو سال آینده با اپیدمی کرونا زندگی کنیم. امیدواریم که مردم همانطور که در فروردین پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردند دوباره حساس شوند و خطر موضوع را جدی بگیرند. ویروس کرونا این طور نیست که یک روز بیاید و فردا برود، به هر حال ویروس کرونا در چرخش است و باید مراقبت‌های لازم و پروتکل‌های بهداشتی از سوی همه مردم رعایت شود.

مشاور وزیر بهداشت گفت: شایعه افزایش موارد بیمارستانی کرونا و بازگشایی بخش‌های تعطیل شده کرونایی درست نیست. نمودار وضعیت اپیدمی کرونا نیز نشان می‌دهد که موارد بستری افزایش نیافته است و حتی بیماران حاد کرونا که در آی سی یو بستری می‌شوند نیز بیشتر نشده است.

وی افزود: علت کاهش موارد شدید و بیمارستانی کرونا برای ما در وزارت بهداشت و شاید برای دنیا ناشناخته است، ولی در هر صورت باید به پروتکل‌های بهداشتی عمل کرد. بازگشایی‌ها باید به تدریج باشد. اگر در جایی تصمیم گرفته می‌شود که بازگشایی صورت بگیرد، بعد از آن باید رصد و بررسی شود که آیا این بازگشایی در افزایش موارد ابتلا به کرونا تاثیر داشته یا نه، چقدر تاثیر داشته است و بازگشایی هر صنف خاص چه تاثیری در اپیدمی کرونا گذاشته است و بعد از آنکه تکلیف اثرات بازگشایی یک صنف مشخص شد، سراغ بازگشایی جای دیگر برویم. اینکه یک دفعه همه جا باز می‌شود حتما در افزایش بیماری موثر است.

آسایی اردکانی در پاسخ به این پرسش که آیا بازگشایی همه اصناف در فاصله کوتاه نگران کننده نیست گفت: به هر حال در این مورد ستاد ملی کرونا تصمیم می‌گیرد و حتما مسائل و ملاحظات اقتصادی را در نظر گرفته اند. اما از بعد و منظر سلامت باید این بازگشایی‌ها تدریجی صورت می‌گرفت. توصیه سازمان بهداشت جهانی این است که بازگشایی‌ها گام به گام و تدریجی انجام شود و وضعیت پایش شود بعد درباره بازگشایی اماکن جدید و فاز بعد تصمیم گیری شود.

مشاور وزیر بهداشت در پاسخ به این پرسش که آیا بازگشایی‌ها باید کندتر انجام می‌شد گفت: نمی‌خواهم در این مورد اظهار نظر کنم و بگویم باید کندتر انجام می‌شد، اما توصیه سازمان بهداشت جهانی که در عملکرد کشور‌های اروپایی هم دیده می‌شود، این است بازگشایی‌ها گام به گام و تدریجی انجام شود و واقعیت این است که ما در ایران سریعتر از اروپا در بازگشایی‌ها عمل کردیم. فکر می‌کردیم وضعیت در حال عادی شدن است در حالی که این طور نبود.
بیشتر بخوانید: موج دوم کرونا در کشور شروع نشده؛ هنوز در موج اول قرارداریموی ادامه داد: در پاییز هم احتمالا آنفلوانزا و کرونا را با هم خواهیم داشت. واقعیت موجود نشان می‌دهد که خیلی نباید روی خاموشی اپیدمی کرونا در تابستان حساب باز کنیم. فرصت سه ماهه تابستان زمانی است که باید برای مقابله با کرونا در پاییز آماده شویم. نکته مهم این است که شبکه بهداشتی و درمانی برای تست کردن بیماران سرپایی اقدام می‌کند. حدود ۱۲۰۰ مرکز بهداشتی، درمانی (مراکز ۱۶ ساعته) به تجهیزات تست کردن مجهز هستند. بسیاری از افراد در جامعه ناقل سالم هستند و علایم بستری ندارند. کمتر از یک سومی که افرادی که ناقل و مبتلا به ویروس کرونا تشخیص داده می‌شوند در بیمارستان بستری می‌شوند.

آسایی اردکانی در پاسخ به این پرسش که آیا در مدیریت کرونا در ایران به اندازه کافی به بیماران خفیف و سرپایی توجه شد، افزود: تمام دنیا و کشور‌هایی که سیستم بهداشتی و درمانی قوی دارند با این مشکل مواجه بودند. مساله ما در ایران این است که ویروس کرونا کمتر شناخته شده و شناحت محدود ما درباره عوارض این ویروس هنوز محدود است.

وی گفت: کم توجهی به موارد سرپایی به علت کمبود امکانات تشخیصی نبود، شاید در اوایل شروع اپیدمی این مساله و کمبود لوازم تشخیصی وجود داشت. البته انجام روزانه حدود ۲۰ هزار تست هنوز کافی نیست و باید بیشتر شود. توان انجام میزان بیشتر تست وجود دارد، اما به هر حال در شرایط تحریم هستیم و هر تست کرونا حدود ۴۰۰ هزار تومان برای دولت تمام می‌شود.

مشاور وزیر بهداشت افزود: گرفتن تست کرونا از افراد نیز اصول و قواعدی دارد، نمی‌شود همین طوری توی خیابان از مردم تست گرفت. باید علایم شک برانگیزی داشته باشد و مهمتر از همه انجام تست از اطرافیان افراد مبتلاست که حتما باید انجام شود. اوایل شروع کرونا اصلا امکانات انجام تست نداشتیم، اما اکنون شرکت‌های دانش بنیان کیت تشخیص تست کرونا را در داخل به صورت انبوه تولید کرده اند و بیشتر هم تولید می‌کنند. وضعیت امروز ایران در انجام تست حتی نسبت به کشور‌های اروپایی در جایگاه خوبی است.

وی درباره احتمال بازگشت دوباره محدودیت‌ها به علت افزایش موارد مبتلایان به ایرنا گفت: این احتمال وجود دارد و قطعا اگر این اتفاق بیفتد باید محدویت‌ها برگردد و حتما وزیر بهداشت و همکارانشان در ستاد ملی کرونا وضعیت کشور را رصد می‌کنند و به تصمیم گیران در دولت اطلاع می‌دهند. من در جلسات ستاد ملی کرونا حضور ندارم و نمی‌دانم چنین تصمیمی گرفته می‌شود یا نه، ولی مطمئن هستم اگر وضعیت بدتر شود قطعا محدودیت‌ها بر می‌گردد و باید این اتفاق بیفتد.

آسایی اردکانی درباره پیشنهاد وزیر بهداشت برای بازگشایی مدارس در تابستان برای پیشگیری از مواجهه همزمان آنفلوانزا و کرونا در پاییز گفت: نمی‌توانم در این مورد اظهار نظر کنم، اما در شرایطی که امروز هستیم و افزایش موارد ابتلا به کرونا را می‌بینیم، باز شدن مدارس به هیچ وجه توصیه نمی‌شود و قطعا همان طور که سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده بازگشایی‌ها باید گام به گام، تدریجی، پس از رصد شرایط و متناسب با وضعیت اپیدمی انجام شود. منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا ویروس کرونا در ایران پروتکل های بهداشتی مشاور وزیر بهداشت افزایش موارد اپیدمی کرونا بازگشایی ها ویروس کرونا انجام شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۸۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق

مدیرعامل شرکت شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: ۲۲ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه به حساب تولیدکنندگان برق پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی سراسری نیروگاه‌های کشور با حضور «علی اکبر محرابیان» وزیر نیرو، «همایون حائری» معاون وزیر در امور برق و انرژی و مدیران نیروگاه‌ها، هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاه‌ها اعلام و خاطرنشان‌کرد: شرکت توانیر همه توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس در ۲ سال اخیر در ۲ نوبت یک‌بار ۲۰ همت و یک نوبت هم ۳۰ همت از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و به‌تازگی هم ۲۱ هزار میلیارد تومان دیگر به حساب تولیدکنندگان برق حرارتی و مقیاس کوچک واریز شد که سهم عمده آن متعلق به نیروگاه‌های خصوصی بود که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران تسویه شد.

مدیرعامل توانیر با اشاره به ابلاغیه وزیر نیرو که باید ۱۰۰ درصد معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، گفت: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویت‌ها به تولیدکنندگان برق و بخش‌های انتقال و توزیع تخصیص می‌یافت.

وی ادامه‌داد: با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچک‌تر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکت‌های توزیع هستیم تا خود شرکت‌ها در قبال وصول مطالبات خود مسؤولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکت‌ها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می‌شود.

رجبی مشهدی، به صفر رساندن مطالبات نیروگاه هادر یک بازه زمانی سه ساله که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با همه قوا آن را دنبال می‌کند.

کد خبر 749965

دیگر خبرها

  • تابستان امسال خاموشی نخواهیم داشت
  • معاون وزیر نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • وزارت نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • امسال خاموشی نداریم | ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق صحت ندارد
  • امسال خاموشی نداریم
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • (ویدیو) نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و ظریف
  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»