Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@23:02:22 GMT

نخستین مرکز نوآوری تخصصی در قزوین آماده افتتاح است

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۲۹۶۶۲

نخستین مرکز نوآوری تخصصی در قزوین آماده افتتاح است

نخستین رئیس پارک علم و فناوری قزوین گفت: ایجاد نخستین مرکز نوآوری تخصصی در محل پارک به بهره برداری رسیده و آماده افتتاح آن در سفر دکتر ستاری به قزوین هستیم و امیدواریم حمایت‌های مالی و معنوی از ایده‌های فناورانه و استارت‌آپ‌ها داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، مصطفی مافی رئیس پارک علم و فناوری قزوین صبح امروز در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که در استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: پارک علم و فناوری قزوین در سال ۹۰ در منطقه شمال غربی قزوین شکل گرفته و ۷۳ شرکت رشدی، ۲۴شرکت رشد یافته  ۱۸۰ محصول فناورانه در داخل پارک عرضه شده است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۷۴ شرکت دانش بنیان در کل استان فعال است که یک درصد شرکت‌های دانش بنیان را تشکیل می‌دهد که محل ثبت این شرکت‌ها در قزوین است که البته با توجه به نزدیکی به تهران، پیش‌بینی می‌شود داخل استان ۱۵۰ شرکت وجود داشته باشد که در آمار تهران و البرز بیان شده است.

رئیس پارک علم و فناوری قزوین ادامه داد: استان قزوین دانشگاهی است که دارای دشت وسیع گیاهان دارویی، ۱۵شهرک و ناحیه صنعتی است و ۱۳ درصد صنایع کوچک استان و یک درصد دانش بنیان کشور در استان مستقر است.

مافی با اشاره به چالش‌های پارک علم و فناوری قزوین اشاره کرد و ادمه داد: فقدان صنایع تبدیلی و فرسوده بودن صنایع، بهره وری پایین در حوزه کشاورزی، عدم مدیریت صحیح منابع آبی و فرسوده بودن بخش قابل توجه صنایع استان از جمله چالش‌ها است.

وی در ادامه به اهم اقدامات پرداخت و تصریح کرد: ایجاد اولین مرکز نوآوری تخصصی در محل پارک به بهره برداری رسیده و آماده افتتاح آن در سفر دکتر ستاریبه قزوین هستیم و امیدواریم حمایت‌های مالی و معنوی از ایده‌های فناورانه و استارت‌آپ‌ها داشته باشیم.

رئیس پارک علم و فناوری قزوین بیان کرد: ایجاد شبکه نوآوری را در استان آغاز کردیم که ۲۰ درصد پیشرفت داشته است که از جمله ویژگی ‌آن می‌توان به ارائه دهنده آمار دقیق از زیست بوم آوری استان در قالب داشبرد مدیریتی اشاره کرد و امیدواریم این شبکه را در اواسط سال‌جاری راه‌اندازی کنیم.

مافی با بیان اینکه تمامی شرکت‌های دانش بنیان در یک درگاه در اختیار کسانی که به استان مراجعه می‌کنند قرار می‌گیرد، یادآور شد: ما موفق شدیم مجوز ایجاد راه‌اندازی چشمه نور را اخذ کنیم و برنامه‌های آن در حال پیگیری است و در صورت تحقق آن شاهد تعاملات بین‌المللی در حوزه علم و فناوری خواهیم بود و سهم دانش بنیان نسبت به سایر استان‌ها بیشتر خواهد بود.

وی اضافه کرد: این چشمه ابزاری برای کشف ناشناخته‌ها استفاده می‌شود، ویروس کرونا ناشناخته است، با رصد چشمه‌های نور دنیا می‌توان مشاهده کرد که تمام پروژه‌ها متوقف شده و به این موضوع توجه شده است؛ با توجه به اینکه در داخل کشور این ابزار را نداریم، نیازمند این هستیم دیگران به این دانش دست یافته و در واقع دانش دست دوم خود را به ما ارائه دهند.

رئیس پارک علم و فناوری قزوین مطرح کرد: در حال حاضر دوساختمان در اختیار پارک قرار دارد و تا به امروز ۱۱۰ واحد فناور در آن مستقر است؛ از ابتدای سال جاری درخواست زیادی برای استقرار واحد فناوری داشته‌ایم که تلاش داریم بتوانیم زیرساخت پارک را برای واگذاری شرکت‌های دانش بنیان انجام دهیم.

مافی خاطرنشان کرد: تلاش داریم تا راه‌اندازی صندوق پژوهش و نوآوری استان را فراهم آوریم چراکه این صندوق ظرفیت خوبی برای استان است که قزوین جزو سه استانی است که فاقد صندوق است.

وی بیان کرد: کانون خلاقیت در شهرستان‌های استان در سال‌جاری تشکیل می‌شود و باتوجه به اینکه از سه هزار ایده خامی که به محصول تبدیل می‌شود باید استان به مرکز ایجاد این ایده‌ها و نوآوری‌ها تبدیل شود.

رئیس پارک علم و فناوری با بیان اینکه اقداماتی در حوزه کرونا نیز انجام شده است، اذعان کرد: پارک علم و فناوری قزوین در تولید محلول های ضدعفونی اول شد و در حال حاضر ۵ محصول ضدعفونی برای کرونا در داخل پارک تولید می‌شود.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پارک علم و فناوری قزوین مافی دانش بنیان اقتصاد مقاومتی رئیس پارک علم و فناوری قزوین دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۹۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • حضور خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد