Web Analytics Made Easy - Statcounter

آژانس اطلاعاتی آرژانتین ادعا کرده که دولت رئیس‌جمهور قبلی «مائوریسیو ماکری» از بیش از ۴۰۰ خبرنگار استفاده جاسوسی کرده و مقامات سندی را منتشر کرده‌اند که به گفته آنها گواهی بر این ادعاست.

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس به نقل از واشنگتن تایمز، مقامات دولت فعلی آرژانتین، دولت پیشین را به جاسوسی از عده کثیری از خبرنگاران متهم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    

 

آژانس اطلاعاتی آرژانتین می گوید دولت رئیس‌جمهور قبلی «مائوریسیو ماکری» از بیش از ۴۰۰ خبرنگار استفاده جاسوسی کرده و مقامات سندی را منتشر کرده‌اند که به گفته آنها گواهی بر این ادعاست.


«مائوریسیو ماکری» رئیس‌جمهور قبلی آرژانتین

ده نفر از این فهرست با اتهام خبرنگار جاسوس کارکنان ثابت یا  آزاد بودند که برای «آسوشیتد پرس» کار می کردند. همچنین در این میان خبرنگاران رسانه‌های بین‌المللی مانند رویترز، بلومبرگ، AFP و سی‌ان‌ان به چشم می‌خورند.

 

در یک فایل اکسل که روز جمعه به دادگاه ها ارائه شد و روز یکشنبه توسط دفتر رئیس جمهور منتشر شد، ۴۰۲ خبرنگار را که ظاهراً برای تأیید مجوز جهت پوشش اجلاس‌های سازمان تجارت جهانی یا گروه «جی ۲۰» به کار گرفته شده بودند، در سال ۲۰۱۸ توسط دولت مکری برنامه‌ریزی شده‌اند.

دولت رئیس‌جمهور قبلی «مائوریسیو ماکری» از بیش از ۴۰۰ خبرنگار استفاده جاسوسی کرده و مقامات سندی را منتشر کرده‌اند که به گفته آنها گواهی بر این ادعاست.

 

این سند حاوی رفرنس‌هایی مختصر با مواضع سیاسی یا اجتماعی از برخی از این خبرنگاران است که بسیاری از آن‌ها از پست‌های رسانه‌های اجتماعی جمع‌آوری شده‌‌اند هرچند اغلب اصلا توضیح خاصی ندارند یا به ندرت ذکر کرده‌اند که شخص خبرنگار برای یک رسانه کوچک خبری کار کرده است.

 

ده نفر از این فهرست با اتهام خبرنگار جاسوس کارکنان ثابت یا  آزاد بودند که برای «آسوشیتد پرس» کار می کردند. همچنین در این میان خبرنگاران رسانه‌های بین‌المللی مانند رویترز، بلومبرگ، AFP و سی‌ان‌ان به چشم می‌خورند.

این سند در حمایت از شکایت دادستان فدرال که رهبر سابق آژانس اطلاعاتی جاسوسی داخلی را بدون دستور قضایی متهم می‌کند،  ارائه شده است.

 

شخصی که سخنگوی ماکری بوده، گفت که دیگر برای او کار نمی‌کند و «پاتریشیا بولریش» سخنگوی حزب وزیر امنیت سابق گفت که وی وظیفه ندارد و در حال حاضر از جنبه کاری معلق است.

دفتر دادستانی اعلام کرد «کریستینا کانامو» رئیس جدید آژانس اطلاعاتی، از یافتن یک هارد رایانه با مدارکی مبنی بر جاسوسی غیرقانونی از ایمیل‌های دانشگاهیان، خبرنگاران و کارکنان بخش‌های اجتماعی و سیاسی در دوره «ماکری» از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ خبر می‌دهد.

 

«کانامو» گفت که فایل‌ها دارای اطلاعاتی ازجمله مواضع خبرنگاران نسبت به دولت و دیگر اطلاعاتی‌ است که تحقیقات بر مبنای آن‌ها پایه‌گذاری شده است.

مجمع خبرنگاران آرژانتین در توییتر اعلام کرد که این پرونده را «با دقت و اهمیت» دنبال می‌کند و گفت: این اقدامات در یک دموکراسی غیرقابل تحمل هستند.

 

در دوره ریاست جمهوری ماکری، مقامات حقوقی تحقیقات زیادی را در مورد ادعای فساد مرتبط با «کریستینا فرناندس کرشنر» رئیس‌جمهور پیشین که هم اکنون معاون رئیس جمهور است، آغاز کردند. پرونده‌هایی که بخاطر مشکلات جلسات استماع قاضی در دوره محدودیت‌های کرونایی به تعلیق درآمدند.

فرناندز در حالی به قدرت خواهد رسید که اقتصاد آرژانتین رو به افول است. تورم به بیش از ۵۰ درصد رسیده و نرخ بیکاری از ۱۰ درصد فراتر رفته است. همچنین یک سوم جمعیت این کشور زیر خط فقر زندگی می‌کنند. 

 

از ماکری همچنین در مورد پرونده رسیدگی به یکی از بدهی‌های دولت مرتبط با یکی از تجارت‌های خانوادگی‌اش، از یک قرارداد مزرعه بادی و تأمین اعتبار کمپین، تحت تحقیقات و بازرسی است.

مائوریسیو ماکری مهندس عمران و سیاست‌مدار آرژانتینی و رئیس جمهور آرژانتین از ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ است. او رئیس سابق بوکا جونیورز، موفق‌ترین باشگاه فوتبال آرژانتین است. او کاندیدای جناح راست میانه در انتخابات ریاست جمهوری آرژانتین در سال ۲۰۱۵ بود که با پیروزی در دور دوم این انتخابات در برابر رقیب خود دنیل سیولی از جناح چپ، به ریاست جمهوری این کشور برگزیده شد. او در تاریخ ۱۰ دسامبر ۲۰۱۵ (۱۹ آذر ۱۳۹۴) به عنوان رئیس جمهور آرژانتین سوگند یاد کرد.

آلبرتو فرناندز نامزد مخالفان در انتخابات ریاست جمهوری آرژانتین موفق شده است در انتخابات سراسری روز یکشنبه بر مائوریسیو ماکری رئیس‌جمهوری کنونی این کشور غلبه کند. پیروزی فرناندز در شرایطی رخ داد که آرژانتین با بحران اقتصادی جدی روبه‌رو است. شمارش آرا نشان می‌دهد که فرناندز موفق به کسب بیش از ۴۸ درصد آرا شده و این مساله مانع از کشیده شدن انتخابات به دور دوم خواهد شد.

فرناندز در حالی به قدرت خواهد رسید که اقتصاد آرژانتین رو به افول است. تورم به بیش از ۵۰ درصد رسیده و نرخ بیکاری از ۱۰ درصد فراتر رفته است. همچنین یک سوم جمعیت این کشور زیر خط فقر زندگی می‌کنند. سرمایه‌گذاران خارجی نیز دیدگاهی منفی نسبت به عملکرد اقتصادی آرژانتین دارند و از همین رو جذب سرمایه در این کشور رو به نزول است. بدهی‌های انباشته شده این کشور نیز یکی دیگر از معضلات جدی پیش رو برای رئیس‌جمهوری جدید بوئنوس آیرس محسوب می‌شود. 

مائوریسیو ماکری رئیس‌جمهوری آرژانتین در دسامبر سال ۲۰۱۵ میلادی روی کار آمد و در اولین گام برای پُر کردن خلأ اطلاعاتی در کشور سازمان آمار و اطلاعات را احیا کرده و مسوولیت تهیه آمارهای دقیق اقتصادی بر عهده این سازمان است. البته این سازمان رسما تعطیل نشده بود، ولی متهم به عددسازی بود.

در حال حاضر غالب تحلیل کارشناسان سیاسی بر این مساله اتفاق نظر دارند که شرایط اقتصادی آرژانتین رو به افول بوده و درصد تورم نیز بخاطر سیاست‌های دولت ماکری در حال افزایش است. حالا اتهام سنگین استفاده از ۴۰۰ خبرنگار به عنوان جاسوس می‌تواند دربرگیرنده چالش‌هایی جدی برای پیکره سیاسی این کشور شده و اعتماد رسانه‌ای اقلا برای مدتی از این کشور آمریکای لاتین رخت بربندد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس مائوریسیو ماکری رئیس جمهور قبلی آژانس اطلاعاتی ۴۰۰ خبرنگار ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۹۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است

به گزارش همشهری آنلاین، در مورد حقوق کارگران، سرانجام اینکه حسین علی رعیتی فرد، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفته است: جمع افزایش تورم در سه سال گذشته ۱۲۶ درصد بوده اما در همین مدت مجموع افزایش دستمزد کارگران به عدد ۱۱۹.۴ درصد رسیده است و تقریبا این ۲ عدد در کنار هم افزایش یافته اند و رویکرد دولت نیز از بین بردن شکاف بین دستمزد و تورم بوده است.

اما داستان تجارت و روابط تجاری و اقتصادی ایران با دنیای خارج، این روزها متفاوت از گذشته شده تا جایی که مهدی ضیغمی، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران از ایجاد یک خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا و افزایش رایزنان بازرگانی در این قاره خبر داده و گفته می‌خواهیم تعداد رایزنها را از ۳ نفر به ۱۴ نفر افزایش دهیم.

محمد صادق قنادزاده معاون این سازمان هم در اظهارنظری با بیان اینکه گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود، گفت: در رابطه با تجارت آزاد با پاکستان منتظر پاسخ طرف پاکستانی هستیم.

اوتصریح کرد: اگر تجارت غیررسمی به تجارت رسمی تبدیل شود، می‌توان گفت همین الان هم تجارت ۵ میلیارد دلاری بین دو کشور محقق شده است.

همزمان داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه که به بانکوک پایتخت تایلند رفته در دیدار با معاون دبیر کل سازمان ملل گفته که با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را داریم البته او این را هم اضافه کرده که ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

با نزدیک شدن به روزهای گرم سال، علی اکبر محرابیان وزیر نیرو با اینکه برنامه تعمیرات اغلب نیروگاه‌های کشور به پایان رسیده است، افزود: تا نیمه اردیبهشت‌ماه با اتمام فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش، تمامی نیروگاه‌های کشور با حداکثر ظرفیت به استقبال روزهای اوج مصرف برق تابستان خواهند رفت. او افزود: با توجه به شروع فصل گرم سال در حال آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید برق پایدار و مطمئن در سراسر کشور هستیم.

کد خبر 847319 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها اقتصاد - تورم کارگران حقوق و دستمزد تجارت خارجی

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح
  • ۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت
  • آیا رئیس جمهور آرژانتین مشکل روانی دارد؟
  • حضور مقامات بین‌المللی در ریاض برای گفتگو پیرامون غزه
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است