Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان از بازسازی و بهسازی ۲۶ مدرسه سنگی، بلوکی و آسیب‌دیده در سیل عنبر آباد خبر داد و گفت: حذف مدارس سنگی و بلوکی در دستور کار است. ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عنبرآباد، سید محمد واعظی‌نژاد صبح امروز و در حاشیه بازدید از مدارس تخریبی شهرستان عنبرآباد با اشاره به آمار بالای مدارس سنگی، بلوکی و آسیب‌دیده در سیل این شهرستان اظهار داشت: پس از برچیده شدن مدارس خشت و گلی حذف مدارس سنگی و بلوکی در دستور کار نوسازی مدارس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌کلاس‌های ‌40 نفره در برخی مدارس کرمان / وضعیت فضاهای آموزشی ‌‌شهر کرمان ‌مناسب‌ نیستوضعیت نامناسب مدارس کرمان؛ تعداد زیادی از دانش‌آموزان در کلاس‌های ناایمن درس می‌خوانند16 مدرسه در حال ساخت شهر کرمان امسال به بهره‌برداری می‌رسد

وی با بیان اینکه در سیل دی‌ماه سال گذشته و سیل فروردین ماه امسال 263 مدرسه دچار آسیب شدند عنوان کرد: از این تعداد 12 مدرسه در شهرستان عنبرآباد آسیب دیدند که این مدارس نیاز به تعمیر و بهسازی دارند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان در ارتباط با جزئیات بهسازی و تعمیر مدارس آسیب‌دیده در  سیل بیان کرد: تعمیر مدارس آسیب‌دیده در سیل به‌صورتی انجام می‌شود که یک مدرسه نوساز با تجهیزات به‌روز تحویل آموزش و پرورش شود.

وی بر برچیده شدن مدارس سنگی و بلوکی نیز تاکید و گفت: 6 مدرسه سنگی با 18 کلاس درس و 8 مدرسه بلوکی با 41 کلاس درس از پروژه‌هایی هستند که به‌زودی در شهرستان عنبرآباد بازسازی می‌شوند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان به پروژه‌های در دست اجرای اداره کل نوسازی مدارس در این شهرستان اشاره کرد و افزود: 15 پروژه با 27 کلاس درس در دست اجرا در شهرستان عنبر آباد داریم که تعدادی از این پروژه‌ها نیازمند حصار و سرویس بهداشتی هم می‌باشد.

انتهای پیام/511/ح

 

R7860/P/S6,67/CT11 واژه های کاربردی مرتبط سازمان نوسازی مدارس سیل

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان نوسازی مدارس سیل سازمان نوسازی مدارس استان کرمان سیل زده سیل نوسازی مدارس آسیب دیده مدارس سنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۰۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است

به گزارش قدس خراسان، مجید فدوی سه شنبه شب در آستانه هفته معلم طی نشست خبری اظهار کرد: با وجود افزایش ۲ برابری سرانه فضاهای آموزشی مدارس گناباد در مقایسه با سطح استانی ولی همچنان حدود ۳۰ درصد از مدارس این شهرستان فرسوده است و باید با مشارکت خیران و از محل اعتبارات دولتی بازسازی شوند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد اضافه کرد: سرانه فضاهای آموزشی آموزش و پرورش به ازای هر دانش آموز در شهرستان گناباد هشت مترمربع است در حالی که این میزان در سطح استانی چهار و سه دهم متر مربع است.

وی ادامه داد: ۴۶۰ میلیارد ریال طی یک سال گذشته برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد تخصیص یافت.

فدوی اضافه کرد: ۲۳۰ میلیارد ریال از این میزان با مشارکت خیران و ۲۳۰ میلیارد ریال و معادل آن هم از محل منابع اعتباری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی تخصیص یافت.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد در ادامه جهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک، توسعه دبیرستان نمونه ذبیحی، احداث و بهسازی دبیرستان و دبستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه ابتدایی بهفر ریابی، ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک، مدرسه خیرساز نوغاب و احداث ۶ چمن مصنوعی را از جمله طرحهایی عنوان کرد که طی یک سال اخیر در گناباد به بهره برداری رسیده است.

وی اظهار کرد: احیا و راه اندازی مرکز تونبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش شهر بیدخت و خانه معلم شهر کاخک از توابع شهرستان گناباد از دیگر اقدامات این اداره طی این مدت به شمار می‌رود.

۶۵ ملک بدون استفاده آموزش و پرورش گناباد

فدوی درآمدزایی، تجاری سازی و به روز رسانی املاک آموزش و پرورش گناباد را دیگر اقدامات این بخش طی یکسال اخیر دانست و از وجود ۶۵ ملک بدون استفاده این بخش در مناطق شهری و روستایی خبر داد.

به گفته رییس اداره آموزش و پرورش گناباد این املاک از سال‌های گذشته بدون دریافت اجاره و یا با اجاره های بسیار ناچیز در اختیار برخی افراد و بخش‌ها قرار داشتند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد یادآورشد: طی جلساتی با حضور افرادی که از سال‌های گذشته در این املاک ساکن بودند و یا از آن‌ها استفاده می‌کردند در خصوص لزوم پرداخت اجاره بها و تجاری سازی آن‌ها بحث و تبادل نظر شد.

وی اظهار کرد: املاک بدون استفاده آموزش و پرورش در مناطق روستایی بیشتر برای انجام فعالیت‌های تولیدی و اشتغالزایی واگذار می‌شوند و در مناطق شهری اخذ اجاره آن‌ها در دستور کار قرار گرفت.

فدوی با اشاره به موفقیت‌های آموزش و پرورش گناباد در ۲ سال گذشته گفت: رتبه این شهرستان در کنکور و رشته علوم انسانی طی همین مدت از نهم به نخست در سطح استانی و در بخش کشوری از چهاردهم به هفتم ارتقاء یافت.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد بیان کرد: رتبه آموزش و پرورش گناباد در کنکور تجربی طی همین مدت در سطح استانی از چهاردهم به رتبه نخست و در کشوری از رتبه ۳۷ به ۲۵ و در رشته ریاضی و فیزیک هم در این بخش‌ها چهار رتبه ارتقا یافت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها