Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@12:45:41 GMT

(عکس) فروش یخچال ۲۵۰ میلیون تومانی در فضای مجازی!

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۳۲۵۷۹

(عکس) فروش یخچال ۲۵۰ میلیون تومانی در فضای مجازی!

۲ سالی می‌شود که واردات لوازم خانگی از جمله یخچال به منظور افزایش توان تولید ممنوع شده است. پس از آن تولید کنندگان لوازم خانگی مشغول تولید لوازم‌های داخلی شدند تا به خودکفایی کامل این محصولات برسیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، در این بین تولید کنندگان به مشکلاتی نیز برخورده اند که یکی از آن‌ها گرانی مواد اولیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممنوعیت واردات و کیفیت پایین برخی از محصولات باعث شد بسیاری به سمت قاچاق محصولات خارجی بروند.

یخچال‌های لاکچری به قیمت یک خودرو!
با چرخی در فضای مجازی می‌توان به راحتی هر وسیله‌ای را با قیمت‌های متفاوت بخریم. اما مسئله‌ای که وجود دارد افزایش سرسام آور قیمت برخی از لوازم هاست که دود را از کله متقاضیان بلند می‌کند. یخچالی با برند خارجی که به قیمت ۱۶۰ تا ۲۵۰میلیون تومان به فروش می‌رسد درست هم قیمت یک خودرو!  
۸۰ درصد لوازم خانگی در بازار قاچاق است
سید مرتضی میری رئیس اتحادیه لوازم خانگی، درباره علت افزایش قیمت نجومی لوازم خانگی در بازار و همچنین فروش یخچال ۲۵۰ میلیون تومانی گفت: بیش از ۲ سال است که واردات لوازم خانگی کاملا ممنوع شده است. اگر لوازمی در بازار موجود است یا قاچاق به شمار می‌رود یا از قبل در انبار موجود بوده است.

به گفته رئیس اتحادیه لوازم خانگی در حال حاضر ۸۰ درصد لوازم خانگی ساخته شده در بازار قاچاق و ۲۰ درصدآن شرکتی است.

این مقام مسئول ادامه داد: مسئله‌ای که وجود دارد قاچاق لوازم خانگی هم رو به کاهش است که همین موضوع می‌تواند باعث افزایش قیمت‌ها شود چرا که دیگر وارد نمی‌شود و وسایلی که در انبار موجود است مانند طلا نایاب می‌شوند و استقبال از آن‌ها افزایش می‌یابد.

میری ادامه داد: مشکلی که وجود دارد گرانی بیش از اندازه برخی لوازم خانگی است به طوری که قبل از عید ماشین ظرفشویی آلمانی ۸ میلیون تومان بود، اما در حال حاضر برند ایرانی این کالا ۱۲ میلیون تومان شده است. نیاز است سازمان حمایت به این موضوع ورود کند تا بتوان قیمت‌ها را کنترل کرد.

تولیدکنندگان لوازم خانگی قیمت‌ها را اعلام کنند
رئیس اتحادیه لوازم خانگی تشریح کرد: در نظر داریم برند‌های ایرانی را سر و سامان دهیم، به فروشندگان لوازم خانگی فرصت داده ایم تا ۲۰ خرداد قیمت محصولات خود را وارد سامانه ۱۲۴ کنند تا قیمت‌ها به یک ثبات نسبی برسد.

کاهش قاچاق عامل گرانی لوازم خانگی در بازار!
حسن حسنی سفیدآبی فراهانی رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی فلزی (آشپزخانه) در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص علت افزایش قیمت لوازم خانگی فلزی، بیان کرد: به ۲ علت لوازم خانگی افزایش قیمت داشته که اصلی‌ترین دلیل آن گرانی مواد اولیه آن است.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی فلزی (آشپزخانه) درخصوص علت‌های افزایش قیمت لوازم خانگی، ادامه داد: از دیگر علت‌های گرانی لوازم خانگی کاهش قاچاق است چرا که قاچاق به شدت کاهش یافته و همین امر باعث گرانی نجومی لوازم خانگی می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: بسیاری از مواد اولیه مانند ورق برنج گران شده که باعث افزایش قیمت محصولات نهایی می‌شود. در حال حاضر تقریبا می‌توان گفت قیمت لوازم خانگی ۲۰ درصد افزایش یافته است. هم اکنون بیشترین مواد اولیه برای تولید لوازم خانگی در داخل کشور تولید می‌شود و مقدار کمی واردات داریم.

او بیان کرد: به طور مثال تمام قطعات جاروبرقی در داخل کشور تولید می‌شود، اما موتور آن وارد می‌شود. واردات رسمی لوازم خانگی بیش از ۲ سال است که ممنوع شده و اگر برندی خارجی در بازار است قاچاق به شمار می‌رود.

افزایش تولید انواع لوازم خانگی در سال گذشته
مهدی صادقی نیارکی معاون امور صنایع وزارت صمت با اشاره به افزایش تولید انواع لوازم خانگی در سال گذشته، اظهار کرد: این در حالی است که در سال گذشته برند خارجی که سهم آن‌ها حدود ۵۰ درصد بازار رسیده بود در کشور حضور نداشتند.

او افزود: بعد از خروج شرکت‌های کره‌ای، بلافاصله شرکت‌های داخلی فعال در این صنعت جایگزین آن‌ها شدند و خلاء بازار را پوشش دادند. در ادامه شرکت‌های همکار برند‌های کره‌ای در نیمه دوم سال وقتی مطمئن شدند که شرکت‌های کره‌ای دیگر در ایران حضور نخواهند داشت به سمت برند‌های ایرانی حرکت کردند. البته می‌توان گفت که در حال حاضر تفاوت عمده‌ای بین تولیدات داخلی با برند‌های ایرانی نسبت به نمونه مشابه خارجی وجود ندارد.

معاون امور صنایع وزارت صمت از افزایش ۱۳ درصدی تولید لوازم خانگی در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۷ خبر داد و تصریح کرد: امسال برای صادرات لوازم خانگی نیز برنامه‌ریزی شده است و پیش بینی می‌شود که در سال جاری ۱۶۰ میلیون دلار لوازم خانگی صادر شود.

به گفته این مقام مسئول تولید یخچال و فریزر در سال گذشته با ۷ درصد رشد به یک میلیون و ۱۶۰ هزار دستگاه رسید که امسال برنامه ریزی شده تولید این وسیله به یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه برسد. همچنین در سال گذشته تولید ماشین لباس‌شویی با ۳۳ درصد رشد به ۷۴۰ هزار دستگاه رسید و امسال به ۹۰۰ هزار دستگاه خواهد رسید. تولید تلویزیون نیز که ابتدای سال گذشته کاهشی بود، در شش ماهه دوم سال افزایش یافته و در مجموع با سه درصد به ۸۲۵ هزار دستگاه رسیده و در سال جاری هم برنامه‌ریزی شده که به یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه برسد.

همچنین به گفته صادقی نیارکی عمق ساخت داخل در زمینه بخاری ۹۰ درصد کولر ۱۰۰ درصد، یخچال و فریزر ۶۰ درصد، آبگرمکن ۷۵ درصد، ماشین لباسشویی ۶۰ درصد، اجاق گاز ۹۰ درصد و تلویزیون ۳۰ درصد است.

او همچنین درباره بازار داخلی لوازم خانگی اظهار کرد: از طرفی با توجه به اینکه جزو لوازم خانگی کالا‌های مصرفی بادوام است، قدرت خرید مردم نقش کلیدی دارد و در این زمینه هم باید برنامه‌ریزی شود.

صادقی نیارکی یکی از برنامه‌های وزارتخانه در سال جاری را تحریک تقاضای کالا‌های مصرفی بادوام در داخل عنوان کرد و گفت: این برنامه نیازمند تامین منابع است و در آن ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات دیده شده که ۶۰ درصد قیمت کالا با استفاده از آن پرداخت می‌شود و باز پرداخت آن به صورت دو ساله و با سود منطقی در نظر گرفته شده است و تقاضا داریم بانک مرکزی برای پرداخت تسهیلات و دولت در زمینه پرداخت یارانه تسهیلات که حدود ۲۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده، همکاری‌های لازم را انجام دهند.

او با اشاره به افزایش نرخ ارز و به تبع آن نهاده‌های تولیدی از جمله فلزات اساسی و محصولات پتروشیمی که با قیمت جهانی در بورس عرضه می‌شود، اظهار کرد: برای ایجاد تعادل بین افزایش قیمت نهاده‌های تولید و توان مردم نیازمند ارائه تسهیلات هستیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: یخچال لوازم خانگی لوازم خانگی رئیس اتحادیه میلیون تومان سال گذشته برنامه ریزی هزار دستگاه افزایش قیمت حال حاضر مواد اولیه قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۲۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر

رئیس پلیس فتای فراجا از دستگیری عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار وحید مجید اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۱۲ هزار صفحه مجازی در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌ها که مشغول به تبلیغ و خرید و فروش انواع اسلحه گرم از کلت گرفته تا کلاشینکف و مسلسل بودند، توسط پلیس فتا شناسایی شدند.

وی افزود: از مجموع این تعداد، روی ۳ هزار مورد تمرکز کردیم و در پس از انجام تحقیقات لازم، در این فرآیند توانستیم ۱۴۰۰ نفر از مالکان و اعضای این تارنماها و صفحات مجازی را شناسایی و دستگیر کنیم و تحویل مراجع قضائی بدهیم.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: این افراد با ایجاد صفحات و کانال‌هایی در شبکه‌های اجتماعی واتس‌آپ، تلگرام و اینستاگرام ادعای خرید و فروش انواع اسلحه داشتند.

سردار مجید گفت: بیشتر این افراد کلاهبردار بودند؛ یعنی در واقع پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه از مشتری، افراد را مسدود می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند، بنابراین خرید و فروشی صورت نمی‌گرفت و اسلحه‌ای در کار نبود.

وی با اشاره به اینکه قدرت‌نمایی و ایجاد ترس نیز برخورد جدی پلیس را در پی خواهد داشت، افزود: همچنین عده‌ای از اراذل و اوباش در جهت ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: بیش از ۹۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد نیز مسدود و ۱۶۰۰ نفر نیز در این رابطه دستگیر شدند.

کد خبر 749033

دیگر خبرها

  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر