Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مجلس دهم گفت: جلسات فراکسیون قرآن مرتب تشکیل می‌شد و برای افرادی که علاقمند بودند، خوب بود اما اکثریت اعضا فعال نبودند و فقط نام آنها در فراکسیون بود، در واقع این افراد در حد همین که در آینده در زمینه تبلیغات از این عضویت استفاده کنند، عضو می‌شدند.

«بشیر خالقی»، نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس دهم شورای اسلامی، در رابطه با تاثیر تعدد فراکسیون‌های گوناگون در مجلس دهم بر عملکرد این مجلس به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: فراکسیون هم مانند کمیسیون‌هاست که هر نماینده بر مبنای تخصصی که دارد، عضو آن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌عنوان مثال در کمیسیون بهداشت و درمان همه اعضا یا پزشک هستند و یا سابقه اجرایی در حوزه بهداشتی و درمانی دارند.

این نماینده سابق مجلس افزود: در کنار بسیاری از مسائلی که در حوزه‌های انتخابیه مطرح است، فراکسیون‌هایی شکل می‌گیرند، به‌عنوان مثال فراکسیون فرش تشکیل شد تا در این حوزه کمک کنیم و یا در نمونه دیگری با توجه به اینکه قرآن در فرهنگ ایران است، فراکسیون قرآن تشکیل شد که با افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند بیشتر آشنا شویم.

خالقی شکل‌گیری فراکسیون‌های مختلف را مفید دانست و تصریح کرد: در مجموع فراکسیون‌هایی از این قبیل، به نوعی تشکل‌هایی هستند که در پیشبرد امور کمک می‎کنند و هم از لحاظ فکری و کاربردی، بسیار موثر هستند، تشکیل انواع و اقسام فراکسیون‌ها آزاد است و هرکسی می‌تواند به فراخور زمان حال، فراکسیون تشکیل دهد، لذا همه فراکسیون‌ها به لحاظ نیاز شرایط موجود شکل گرفتند که در مجموع کارکرد مثبتی داشتند و در آشنایی نمایندگان با بسیاری از مسائل که معمولا با آن مواجه بودند، کمک می‌کرد.

نماینده مردم خلخال و کوثر در پاسخ به اینکه از میان فراکسیون‌های مطرح شده، عملکرد فراکسیون قرآن را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ شکل‌گیری این فراکسیون چه نتیجه‌ای داشت؟ اظهار کرد: این فراکسیون یکی از فراکسیون‌هایی منظمی بود که جلسات آن تشکیل می‌شد و نهایتا از افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کردند و خارج از مجلس بود، دعوت می‌شد، همچنین از بعضی از مسئولین اجرایی هم دعوت می‌شد، و در مجموع عملکرد خوبی داشت و باعث آشنایی با افراد دست اندرکار شد.

خالقی ادامه داد: جلسات این فراکسیون مرتب تشکیل می‌شد و برای افرادی که علاقمند بودند، خوب بود اما اکثریت اعضا فعال نبودند و فقط نام آنها در فراکسیون بود، در واقع این افراد در حد همین که در آینده در زمینه تبلیغات از این عضویت استفاده کنند؛ عضو می‌شدند، چراکه از بیرون که کسی نمی‌داند کار این فراکسیون‌ها چیست، لذا عضو می‌شدند تا در آینده بتوانند به عنوان یک وسیله از این عضویت استفاده کند، بنابراین بیشتر از بابت تبلیغات عضو فراکسیون قرآن می‌شدند.

این نماینده سابق مجلس در پایان ضمن اشاره به تشکیل سایر فراکسیون‌ها در مجلس دهم یادآور شد: در رابطه با موضوع غذا و دارو فراکسیونی در مجلس دهم تشکیل دادیم که این فراکسیون هم اقدامات مناسبی انجام داد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فراکسیون قرآن فراکسیون قرآن فراکسیون ها مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۷۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ دکتر اسدالله عباسی امروز در نشست هم‌اندیشی با منتخبان مردم گیلان در دوازدهم دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب لایحه هفتم توسعه با همکاری مجلس و دولت، گفت: با آغاز لایحه‌ی هفتم توسعه در سال ۱۴۰۳ ضروریست تا مسائل کلان استان و حوزه انتخابیه نمایندگان بررسی و تصمیم گیری شود. 

استاندار گیلان با بیان اینکه برای حل مشکلات استان با همه مسئولان پای کار باشند افزود: مشکلات حوزه کشاورزی، توسعه شهرستان‌ها، گردشگری و زیرساختی با حضور نمایندگان منتخب مردم در مجلس دوازدهم مطرح شد تا برای حل مشکلات در سطح استانی و ملی تلاش شود.

دکتر اسدالله عباسی یکی از راه‌های توسعه گیلان را همدلی میان دولت و مجلس شورای اسلامی دانست و افزود: برای اجرای طرح‌ها ملی در استان باید در سطح کلان رایزنی‌های لازم انجام شود.

وی با اشاره به سفر ریاست محترم جمهوری و رییس محترم قوه قضاییه به گیلان در آینده نزدیک، افزود: باید مشکلات گیلان در حوزه‌های مختلف جمع آوری شده و همزمان با سفر این مسئولان به کشور پیگیر چگونگی برطرف شدن آن‌ها شویم.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان هم در این نشست انسجام میان دولت و مجلس برای پیشبرد اهداف استانی و شهرستانی را از دستاورد‌های این نشست دانست و گفت: با برگزاری این جلسات می‌تواند مشکلات استان را در همه بخش‌ها شناسایی کرده و نزد رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه مطرح کنیم.

ابراهیم نجفی اسپیلی در ادامه، یکی از نگرانی‌های کشاورزان را قیمت پایین برنج دانست و افزود: در روز‌های آینده شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی تشکیل جلسه داده و قیمت تضمینی خرید برنج برای سال ۱۴۰۳ را اعلام کند.

در این نشست همچنین احمدی سنگری نماینده رشت و خمام، دنیامالی نماینده بندرانزلی، علیجانی منتخب رودسر و املش، گودرزوند چگینی نماینده رودبار، لاهوتی منتخب لنگرود، فلاح منتخب رشت و خمام، رحمت زاده منتخب صومعه سرا، زارع منتخب لاهیجان و سیاهکل، معصومی منتخب فومن و شفت و اسلامدوست منتخب شهرستان‌های تالش، رضوانشهر و ماسال هر یک در سخنانی با تاکید بر تداوم همدلی برای توسعه استان، دیدگاه و نظرات خود را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • زمان تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • اعلام زمان تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس
  • زمان تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • زمان تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس مشخص شد
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • تبلیغات داوطلبان مرحله دوم انتخابات؛ یک هفته قبل از زمان رای‌گیری
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • واکنش نماینده دماوند و فیروزکوه به تشکیل استان تهران شرقی
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس برای مصوبه تشکیل سازمان سپند