Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،مهندس سید مجید موسوی،  رئیس سازمان جهاد کشاورزی البرز ضمن تبریک هفته جهاد کشاورزی برجهاد گران و تولید کنندگان و زحمت کشان بخش کشاورزی در خصوص ماموریت های جهاد کشاورزی در زمینه برنامه ها و سیاست های ابلاغی از سوی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در راستای تحقق شعار سال جهش تولیدگفت: انجام تدابیر لازم به منظور حفظ و صیانت از بنگاه های اقتصادی و کسب و کارهای آسیب دیده بخش کشاورزی از شیوع ویروس کرونا، در چارچوب مصوبات ابلاغی دولت - تلاش در جهت ساماندهی واحدهای تولیدی ، از طریق ایجاد کلینیک عارضه یابی با هدف بهره برداری بهینه از ظرفیت ها و ارتقای توان تولید - پیگیری لازم جهت تکمیل طرح های سرمایه گذاری نیمه تمام با اولیت طرح های با پیشرفت فیزیکی بالا - شناسایی ظرفیت بنگاه های اقتصادی دارای توان صادراتی جهت توسعه صادرات غیر نفتی و اتخاذ تدابیر لازم به منظور تکمیل زنجیره تولید و جلوگیری از صادرات محصولات خام، با هدف افزایش ارزش افزوده- تلاش در جهت بازسازی و نوسازی و توسعه واحدهای صنعتی از جمله اموری که این سازمان در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی البرز افزود: مدیریت منابع دولتی،غیر دولتی و تسهیلات بانکی ، در راستای جهش تولید و ایجاد فرصت های شغلی در بخش های مختلف اقتصادی - اتخاذ تدابیر لازم به منظور فراهم نمودن زمینه های جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی ، از جمله ارتقای کار آموزی مراکز خدمات سرمایه گذاری- فراهم نمودن زمینه های توسعه کسب و کارهای دانش بنیان و استارت آپ ها و ایجاد ارتباط موثر شرکت ها و واحدهای تولیدی بزرگ اقتصادی استان با شرکت های دانش بنیان و تلاش و برنامه ریزی جهت توسعه زیر ساخت ها و کسب و کارهای حوزه میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی از دیگر برنامه هاست که مقرر گردیده در سال جهش تولید پیگیری خواهدشد.

مهندس موسوی گفت: با انجام تدابیر لازم ارتقای کیفیت محصولات تولید داخل با هدف توسعه صادرات غیر نفتی و حضور موثر در بازارهای جهانی دنبال گردیده و قوانین و مقررات مزاحم و غیر ضرور ، در فرایند تولید و صدور مجوزها با هدف بهبود فضای کسب و کار، شناسایی خواهد شد.

اوافزود: در همین راستا تلاش می کنیم در جهت توسعه مراودات تجاری و همکاری های اقتصادی ، با کشور های هدف تجاری به ویژه کشور های همسایه و استفاده از ظرفیت بازارچه های مرزی استفاده نمائیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی البرز گفت: حذف واسطه گری های غیر ضرور وکاهش قیمت تمام شده محصولات کشاورزی از دیکر اموری است که این سازمان در سال جاری دنبال خواهد کرد.

مهندس موسوی افزود: رویکرد اصلی برای جهش تولید را کاهش واردات و افزایش صادرات عنوان نمود : در همین راستا تامین سرمایه درگردش طرح های فعال و نیمه فعال ، توسعه صادرات محصولات کشاورزی ، احداث گلخانه و افزایش تولیدات گلخانه ای ، افزایش تولید آبزیان ، افزایش تولید در بخش صنایع ، افزایش بهره وری در مصرف آب و توسعه و تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی از جمله برنامه هایی است که در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام / ر.خ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کسب و کار جهاد کشاورزی کسب و کارهای تدابیر لازم جهش تولید کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۹۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جعفری ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سیل خسارت سنگینی را به کشاورزی خراسان جنوبی وارد کرده است، اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان‌ها، بالغ بر پنج هزار و ۴۴۳ میلیارد ریال برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیربخش‌های کشاورزی استان از جمله قنوات، باغات، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

وی افزود: گروه‌های تعیین و ارزیابی خسارات پس از سیل در سطح مراکز بخش سازماندهی و تمام مناطق خسارت‌دیده نیز فهرست‌برداری شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی عنوان کرد: جبران خسارات سیل به کشاورزی این استان قدری دشوار است و بر اساس برآوردهای اولیه خسارات سیل به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

وی با بیان اینکه اکیپ‌های راهسازی در سطح اکثر مراکز جهاد کشاورزی مستقر بوده و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند، بیان کرد: همکاران مدیریت در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغات استان را انجام می‌دهند.

جعفری گفت: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بندها انجام خواهد شد تا پیش از فصل آبیاری باغات زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

وی گفت: بر اساس گزارش‌های ارسالی، شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت را اعلام نموده که این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه بیشترین خسارت به منابع آبی کشاورزی وارد آمده است، اظهار کرد: طبق گزارش‌های اولیه نشان می‌دهد که سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱ هزار و ۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ رأس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

جعفری گفت: البته تاکید می‌گردد که گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

کد خبر 6090006

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا