Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه تبدیل کشور وارد کننده به صادرکننده و افراد وارد کننده به صادرکننده سخت است ولی در حال اتفاق می‌باشد، گفت: اگر اخبار و تلویزیون پُر از افراد لباس آبی راه‌دار است به خاطر همین جامعه وارداتی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، غلامرضا انصاری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه امروز در دیدار با هیات نمایندگان آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: تحولاتی در داخل کشور ایجاد می‌‌شود که سال‌ها منتظر آن تحولات بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی با بیان اینکه نفت دیگر بخش درآمد کشور نیست در حالیکه از زمان ملی شدن نفت، آن جزو درآمد کشور بود، گفت: ۴۰ سال و قبل از آن کشور وارد کننده بودیم که دیگر باید به کشور صادرکننده تبدیل شویم زیرا تبعات آن درآمد ارزی است.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه با تاکید بر اینکه تبدیل کشور وارد کننده به صادرکننده و افراد وارد کننده به صادرکننده سخت است ولی در حال اتفاق می‌باشد، گفت: اگر اخبار و تلویزیون پُر از افراد لباس آبی راه‌دار است به خاطر همین جامعه وارداتی می‌باشد.

وی افزود: فرهنگ کشور صادراتی بر اساس کیفیت کار، صداقت تعهدات می‌باشد و در کل کشور صادراتی با وارداتی از هر نظر فرق دارد.

انصاری خاطرنشان کرد: همزمانی بحث سال جهش تولید بهترین راه جهش تولید صادرات می‌باشد  و اگر بتوان صادرات خوبی داشته باشیم قطعا جهش تولید خوبی هم خواهیم داشت.

وی اضافه کرد: بازار ۸۰ میلیونی یک بازار خوبی است ولی نمی‌تواند جهش تولید را رقم زند از این‌رو باید بازارهای متنوع جهانی را یافت.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه با تاکید بر اینکه تنوع خوبی در بازارهای جهانی داریم، افزود: علاوه بر کشورهای همسایه بازار خوبی در شرق هم داریم.

وی بیان کرد: با توجه به تحریم‌ها و شرایط ویژه و سخت ایجاد شده، راه‌های جدید را باید یافت و باید صادرات انجام دهیم به طوریکه دیگر واژه "باید" به یک لزوم تبدیل شده و انتخاب نیست.

صادرات ایران به 120 کشور دنیا

انصاری متذکر شد: ما باید صادرات موفق و سالم داشته باشیم که البته در سال‌های تحریم روز به روز در صادرات موفق‌تر بودیم به طوریکه در سال ۹۸ در حدود ۱۲۰ کشور صادرات داشتیم که حضور در آن بازارها خود یک موفقیت بزرگی محسوب می‌شود.

وی با اشاره بر اینکه اینکه عقاید برخی تنگ نظرها در اقتصاد تبدیل به قوانین شده از طبیعت یک کشور واردکننده است، تصریح کرد: ولی تلاش داریم تا این تب وارداتی به صادراتی تبدیل شود از این‌رو باید نگاه وارداتی را به صادرکنده تبدیل کنیم.  

40 سال به کارخانه های خارجی سوبسید دادیم

وی ادامه داد: برخی‌ها از صادراتی شدن نگران هستند و موضوع سوبسید را مطرح می‌کنند در حالیکه ۴۰ سال وارد کرده و سوبسید به کارخانجات خارجی داده‌ایم ولی الان که می‌خواهیم صادرکننده باشیم، نگران سوپزیت هستند.  

انصاری یادآور شد: با اختلاف ارزهای پیش آمده و سوبسید های پرداخت شده، ۴۰ سال هر ایرانی اگر مسافرت خارجی انجام داده است، هتل و بلیط سه شب او به خاطر اختلاف ارزی و یارانه رایگان می‌شد.

وی افزود: ما از هواپیما گرفته تا کشاورز خارجی یارانه پرداخت می‌کنیم در حالیکه اگر روحیه صادرات در کشور را ایجاد کنیم، همه مشکلات حل خواهد شد و حتی سیاست خارجی هم عوض می‌شود.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه ابراز داشت: کشوری که ۷۰ درصد صادرات متکی به واردات دارد باید در سال جدید صادرات و واردات متکی به هوشمندی داشته باشد.  

وی با بیان اینکه  کرونا امسال همه کشورها را درگیر خود کرد و ضرر و زیان زیادی به کشورها وارد کرد، گفت: کرونا منجر شد تا بفهمیم که ما نیاز به صادرات استاندارد داریم زیرا  الان کالای ما از مرز عراق به خاطر عدم سلامت و استاندارد بازگردانده می‌شود.

وی ادامه داد: صادرات لبنیات به روسیه از جمله موفق‌ترین صادرات کشور است ولی دلیل اینکه چرا بعد از کرونا جلوی آن را گرفته‌اند باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: باید کالاهای ما دارای استاندارد و بهداشت و بسته‌‌بندی مطلوب باشد تا اصلا نگرانی بازگردانی هم نداشته باشیم.

عودت سیب زمینی ایران از عراق و جایگزین شدن سیب زمینی پاکستان

انصاری با ابراز تاسف از اینکه سیب زمینی ایران از عراق برگردانده می‌شود ولی سیب زمینی پاکستان از آن طرف آمده و در عراق پذیرفته می‌شود، گفت: بازار منطقه نیز برای ما بازار امن نیست از این‌رو باید به دنبال تنوع بازار هم باشیم.

وی تاکید کرد: آفریقا یک بستر خوبی برای صادرات است ولی باید بازار چین و هند را هم جدی گرفت.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه با بیان اینکه من حرف‌های آقای ژائله را قبول دارم و تاکید دارم که دنیای ما دنیای بده و بستان است، افزود: قطعاً اگر در چرخه تولید قرار نگیریم نمی‌توان موفق شد.

وی متذکر شد: باید با کشورهای دیگر چرخه تولید ایجاد کنیم تا بتوان بده بستان را با شرایط مطلوب پیش برد.

انصاری بل تاکید بر اینکه موقعیت آذربایجان بسیار استثناست، افزود: آذربایجان‌های شرقی و غربی به روسیه، ترکیه، ارمنستان و نخجوان نزدیک بوده و شرایط ویژه‌ای را رقم زدند درحالیکه  آمار بیکاری در این مناطق واقعا جای تعجب دارد.

وی اذعان داشت: تشویق صادرات در مقابل واردات و تهاتر بایدجزو سیاست‌های ما باشد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه با اشاره بر اینکه شرایط کشور در حال تغییر بوده و به سمت صادراتی می‌رود، افزود: از این‌رو باید  خود را هم تغییر داد که وزارت امورخارجه کارهای زیادی از قبیل آموزشی انجام می‌دهد که البته نمایندگان ما هم باید از لحاظ اقتصادی ارزیابی شوند و به فکر اقتصاد و بهبود آن باشند.

وی در خاتمه گفت: نباید خود را با کشور ترکیه مقایسه کنیم زیرا ترکیه کشوری است که به خوبی روحیه صادراتی شدن را ایجاد کرده است و با اینکه گاز ندارد ولی در حال صادرات گاز است.

انتهای پیام/۶۰۰۲۷

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس غلامرضا انصاری دیپلماسی اقتصادی نفت صادرات واردات تاجر اتاق بازرگانی تبریز خبرگزاری فارس عراق روسیه پاکستان اقتصاد چین لبنیات سیب سیب زمینی ترکیه ارمنستان نخجوان جهش تولید سیب زمینی کشور وارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۲۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در بازدید از کارخانه ماشین سازی خرم آباد و در نشست صمیمی مدیران عضو شورای هماهنگی تشکلات کارگری و کارفرمایی و جامعه کار و تولید بر بررسی و رفع موانع تولید در استان تأکیدکرد.

وی با بیان اینکه جامعه کارگری در کنار کارفرما و سرمایه گذار باید همدل باشند، افزود: مسئولان باید در مسیر تولید قدم بردارند.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه همه دستگاه‌های دولتی موظفند از تولید و اشتغال حمایت کنند، گفت: امروز جنگ ما جنگ اقتصادی است و دشمن برنامه ریزی کرده است که در تقابل با بخش اقتصادی کشورمان باشد، بنابراین همه باید برای کاهش مشکلات تولید در استان تلاش کنیم.

 حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با اشاره به اینکه حرکت نظام اسلامی حرکت امیدآفرین و رو به جلو است، افزود: جامعه کارگری به دلیل تعطیلی بسیاری از کارخانه‌ها آسیب‌های زیادی دیده است که جلسات رفع موانع تولید باید برای استان و کاهش بیکاری خروجی داشته باشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • صادرات اقلام فروشگاهی به کوبا/ نوسازی ۱۶۰ کارخانه نیشکر در کوبا
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای تلاش‌ها و تولیدات کارگران عزیز کشور است
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند آماده تحویل
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند/ آورده ۷۰۰ میلیونی متقاضیان
  • بازداشت پناهجویان در انگلیس برای اخراج به روندا
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود