Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@18:39:26 GMT

موانع پیش روی تولید را از میان بردارید

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۴۲۸۸۸

موانع پیش روی تولید را از میان بردارید

ایسنا/هرمزگان رییس اتحادیه آبزیان اتاق بازرگانی بندرعباس گفت: موانع و مشکلات پیش روی تولیدکنندگان را از میان بردارید و این قشر را از پیچ و خم های اداری و فرصت سوزی ها نجات دهید.

مهرداد بازرگان صبح امروز(۲۱ خردادماه) در نشست کارشناسی شورای گفتگو که با حضور معاون استاندار، نمایندگان دستگاه های دولتی و اعضا اتحادیه آبزیان همراه بود، اظهار کرد: امسال سال جهش تولید است اما در عمل تولیدکنندگان با مشکلات فراوانی روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه فرصت سوزی برای فعال اقتصادی به قیمت از دست رفتن سرمایه و دلسردی تمام می شود، افزود: عدم هماهنگی دستگاه ها با یکدیگر، بروکراسی اداری و بسیاری از معضلات دیگر باعث شده که هرمزگان با توجه به ظرفیت های موجود خود نتواند آنطور که باید نیازهای  داخل و خارج از کشور در بخش آبزیان را تامین نماید.

بازرگان با بیان اینکه ویروس کرونا نیز تاثیرات فراوانی بر عرصه تولید گذاشته است، بیان کرد: چرخه تولید در هر شرایطی باید بچرخد و می توان با کنترل و پایش، تولید را در هر شرایطی رشد و توسعه داد.

رییس اتحادیه آبزیان تصریح کرد: با توجه به اینکه بازارهای اروپایی خواهان میگوی استان هرمزگان هستند و بازار برای فروش این محصول فراهم است اتحادیه آبزیان نیازمند همکاری و مساعدت مسوولان برای برداشتن موانع موجود در تولید این محصول است و ایجاد مزارع پرورش میگو بسیاری از جوانان جویای کار در استان را جذب بازار کار می کند.

همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در نشست هم اندیشی با فعالان صنعت آبزی پروری استان عنوان کرد: تقویت و پشتیبانی از بخش آبزی پروری استان راهبرد مهم استانداری هرمزگان در سال جهش تولید است و در مسیر حمایت از فعالان واقعی این بخش از هیچ تلاشی دریغ نخواهد شد.

ایرج حیدری افزود: دغدغه مهم و اساسی کلیه دستگاههای اجرایی و نظارتی در هرمزگان رونق بخش های مختلف تولیدی به ویژه صنعت آبزی پروری است و در این راه آماده همکاری همجانبه با فعالان این بخش برای رفع مشکلات احتمالی هستند.

این مقام مسئول ارز آوری، اشتغال آفرینی و افزایش تولید را از مزیت های مهم صنعت آبزی پروری در هرمزگان عنوان کرد که که سبب اهمیت بیش از پیش این صنعت در اقتصاد ملی شده است.

وی اضافه کرد: از فعالان بخش آبزی پروری در هرمزگان با رفع موانع و مشکلات پیش روی آنها حمایت خواهد شد.

معاون استاندار هرمزگان ادامه داد: سازمان های تابعه وزارت جهاد کشاورزی در هرمزگان به ویژه اداره کل شیلات رسالت خطیری برای رفع مسائل و مشکلات صنعت آبزی پروری در هرمزگان با  انجام برنامه ریزی های عملیاتی دارند.

حیدری افزود: تدوین برنامه مدون و عملیاتی راهگشای حل بسیاری از مشکلات در صنعت آبزی پروری هرمزگان خواهد بود.

وی تصریح کرد: توسعه واحد‌های تولید و تکثیر میگو از نیازهای اساسی این صنعت جهت خودکفایی در تامین لارو میگو در هرمزگان است که رفع موانع پیش روی سرمایه گذاران فعال در این بخش دست یابی به این مهم را سرعت می بخشد.

این مسوول یادآور شد: تکمیل زنجیره تولید آبزیان در هرمزگان موضوع مهمی است که باید در دستور کار فعالان این بخش و دستگاه‌های اجرایی ذیربط قرار گیرد.

وی تصریح کرد: بخش خصوصی نقش پر رنگی در توسعه صنعت آبزی پروری هرمزگان دارد که نیازمند سازماندهی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی قانون رفع موانع تولید صنعت آبزی پروری اتحادیه آبزیان پیش روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۲۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر، معاون اول رییس جمهور در نشست با فعالان صنعت پتروشیمی روز سه شنبه برگزار و مقرر شد قرارگاه حل و پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی و همچنین قرارگاه توسعه این صنعت تشکیل شود.

مخبر در نشست فعالان صنعت پتروشیمی با اشاره به تعامل و رابطه خوب و سازنده دولت سیزدهم و فعالین صنعت پتروشیمی تاکید کرد: باید انتظارات دو طرفه دولت و پتروشیمی برآورده شود که در این راستا قرارگاه پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی در حوزه معاون اول رییس جمهور ایجاد خواهد شد.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: علاوه بر تشکیل قرارگاه رفع مسائل و مشکلات پتروشیمی یک قرارگاه توسعه این صنعت با سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای جهش تولید در بخش پتروشیمی برنامه ریزی و ایجاد شود.

وی ادامه داد: باید طرح‌های کوتاه مدت ظرف یک ماه آینده جمع آوری شود و برنامه ریزی و اقدام لازم برای بهره برداری از طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ پتروشیمی در سال جاری نهایی شود و همچنین در جلسات منظم قرارگاه توسعه برنامه ریزی میان مدت سه ساله با جمع بندی دستگاه‌های مربوطه در راستای تسهیل امور و رفع موانع به صورت مستمر دنبال خواهد شد و اقدامات بلند مدت نیز با توجه به مزیت‌های کشور در این قرارگاه تدوین شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه نفت، گاز و پتروشیمی جزو مزیت‌های جدی کشور است، خاطرنشان کرد: تاکنون سرمایه گذاری لازم در زمینه گاز و پتروشیمی انجام نشده است و نتوانسته‌ایم در صادرات گاز در جهان پیشرو باشیم و انتظار می‌رود در سال جاری با راهبرد جهش تولید و راه حل مشارکت مردمی و همچنین اعتماد بازار سرمایه، فعالان اقتصادی و مردم به صنعت بزرگ پتروشیمی در راستای جهش تولید، شاهد عملکرد بیش از گذشته این بخش در اقتصاد کشور باشیم.

مخبر بر ضرورت تامین انرژی، برق و آب مورد نیاز پتروشیمی‌ها با تکیه بر انرژی‌های تجدید پذیر و همچنین طرح‌های شیرین سازی آب توسط شرکت‌های پتروشیمی تاکید کرد.

معاون اول رییس جمهور تعاملات و دیپلماسی بین المللی دولت سیزدهم را فرصتی بسیار مناسب برای جذب سرمایه گذاری خارجی عنوان و تاکید کرد: جذب سرمایه خارجی و بازار سرمایه باید در اولویت شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد و با توجه به اینکه توسعه زنجیره پایین دستی یکی از مهمترین ظرفیت‌های مشارکت بخش خصوصی است، ضرورت دارد در دستور کار شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد تا زمینه‌های حضور و فعالیت مردم در این بخش از اقتصاد کشور با کمک دولت، تسهیلات بانکی و شرکت‌های پتروشیمی فراهم شود.

وی در پایان با اشاره به لزوم جلوگیری از خام فروشی در صنایع پتروشیمی بر راه اندازی طرح‌های تبدیل متانول به بنزین در پتروشیمی‌ها تاکید کرد.

همچنین در ابتدای این جلسه احمد مهدوی ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گزارشی در خصوص نقش شرکت‌های پتروشیمی در شاخص‌های کلان اقتصاد ملی ارائه کرد که تولید قابل فروش ۵۲,۶ میلیون تنی محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۲، اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری و یک میلیون نفری در صنایع تکمیلی، رشد تولید محصولات صنعت پتروشیمی از ۲۸.۵ درصد برنامه سوم به ۴۰.۶ درصد در برنامه ششم و افزایش صادرات محصولات پتروشیمی از ۶۷ میلیون تن بین سال‌های ۹۷ تا ۹۹ به ۸۲ میلیون تن در دولت سیزدهم ارائه کرد.

همچنین طبق این گزارش ۵۶ طرح در دست اجرا در برنامه هفتم توسعه با میانگین وزنی پیشرفت فیزیکی ۴۴ درصد و ظرفیت اسمی ۳۵ میلیون تنی عملیاتی خواهد شد که ۱۰ طرح بزرگ پتروشیمی در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

در این جلسه همچنین مدیران عامل شرکت‌ها و هلدینگ های پتروشیمی درباره راه حل های رفع مشکلات و مسائل این صنعت در تداوم توسعه صنایع و رشد تولید به بحث و تبادل نظر پرداختند.

کد خبر 6099781 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • دانشگاه آزاد حلقه گمشده جدایی جامعه و دانشگاه را یافته است/ تشریح جایگاه طرح صدرا میان دانشجویان
  • برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • رتبه دوم هرمزگان در تولید نهال مرکبات در کشور
  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا