Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا مرندی با اشاره به نشانه‌های آشکار افول تمدن غرب گفت: آمریکا در آغاز یک بحران جدی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا مرندی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: آمریکا سردمدار و بزرگ کشورهای غربی است و افول آن آغازگر افول غرب است و البته از جهات مختلف شاهد افول و از هم پاشیده شدن آمریکا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه از نظر مسائل اخلاقی، امنیتی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی شاهد افول آمریکا هستیم، افزود: از منظر اقتصادی فقر و نابرابری در آمریکا غوغا می کند و شمار زیادی از افراد در آمریکا بی خانمان هستند که در هیچ جای دنیا چنین آماری دیده نمی شود همچنین بی عدالتی در آمریکا بیداد می کند.

این کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: مسئله کنونی آمریکا تنها نژادپرستی نیست، در واقع پلیس آمریکا حتی باسفیدپوستان هم بسیار بد رفتار می کند و در واقع شاهد آن هستیم که پلیس آمریکا دارای مشکلات روحی و روانی و روحیه شکنجه گری است. همچنین آمریکا بیشترین تعداد زندانیان را در دنیا دارد که در هیچ جای دنیا چنین سابقه‌ای وجود ندارد.

مرندی عنوان کرد: از بعد فرهنگی نیز آمریکا به ابتذال کشیده شده و در واقع بزرگترین نشانه ابتذال فرهنگی آمریکا روی کار آمدن رئیس جمهور بی عقل، بی سواد و بی ادب آمریکا است که نشان می دهد آمریکا به چه اندازه ای افول کرده که چنین فردی رئیس جمهور آن شده است.

وی بیان کرد: وقتی کشوری به این مرحله از ابتذال و خشونت می رسد که این اقدامات سرکوبگرانه را این طور علنی توجیه می‌کند یعنی این کشور در آستانه سقوط قرار دارد البته نه تنها آمریکا بلکه اروپا، استرالیا و کشورهای غربی همه درحال افول هستند.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: آمریکایی ها اشتباه می کنند که اینگونه خشونت را به مردم منعکس می‌کنند و آنها را می ترساند زیرا سبب می شود گروهی از مردم که بی تفاوت هستند نیز حساس شوند.

مرندی با تصریح اینکه آمریکا در یک بحران بسیار جدی قرار دارد که تمام شدنی نیست بلکه نقطه آغاز بحران در آمریکا است، گفت: مشاهده کردیم که با وجود اینکه دو ماه از شیوع کرونا در دنیا گذشته بود که رئیس جمهور آمریکا مانع انجام اقدامات مناسب می شد و اکنون یک سوم تلفات و مبتلایان کرونا در آمریکا مشاهده می شوند و البته فرانسه، انگلیس و... هم که پیشرفته تلقی می‌شدند نیز امروزه جزو بحرانی ترین کشورها هستند.

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: امروزه شاهد افول پزشکی، صنعتی و وضعیت بهداشتی در غرب و آمریکا هستیم حتی مشاهده می شود که پزشکان کوبایی برای کمک به مردم آمریکا به این کشور آمده اند.

وی افزود: در حال حاضر آمریکا نان اقتدار قبلی خود را می خورد اگر به اعتبار امروز او باشد آمریکا دیگر یک ابرقدرت برتر در دنیا نیست بلکه یک ابر قدرت معمولی در حال افول است.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا رژیم صهیونیستی به رفح حمله می‌کند؟

‌به گزارش جام جم آنلاین، جعفر قنادباشی در پاسخ به این پرسش که آیا رژیم صهیونیستی طرح عملیات نظامی زمینی به غزه را اجرایی خواهد کرد؟ افزود: مدت‌هاست که مقامات رژیم صهیونیستی می‌گویند که به رفح حمله زمینی می‌کنند. اما تاکنون به دلایلی این طرح را اجرایی نکرده‌اند.

وی یادآور شد: برای نمونه مدتی پیش آن‌ها ادعا کردند که به دلیل ناتوانی در حمله زمینی اقدام به این کار نخواهند کرد. علاوه بر این فشار‌های بین المللی نیز مانع این اقدام آن‌ها شده بود‌.

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل عنوان کرد: این در حالی است که اکنون این دو عامل جدی‌تر شده و با توجه به شکل گیری موج استعفا در میان نظامیان رژیم صهیونیستی می‌توان گفت نارضایتی در بین آن‌ها بیشتر از قبل شده است.
 
قنادباشی ادامه داد: علاوه بر این اعتراضات جهانی نسبت به کشتار مردم مظلوم غزه نیز افزایش پیدا کرده است و این روز‌ها شاهد اعتراضات دانشجویی گسترده در دانشگاه‌های آمریکا هستیم.

وی درباره اعتراضات دانشجویان و اساتید در دانشگاه‌های آمریکا تاکید کرد: آنچه در دانشگاه‌های آمریکا شاهدش هستیم، نشان می‌دهد که نخبگان در آمریکا نسبت به واقعیت آنچه در غزه می‌گذرد، آگاه شده‌اند.

 وی توضیح داد: بنابراین شرایط برای این اقدام رژیم صهیونیستی دشوارتر شده است و چنانچه اسرائیلی‌ها مرتکب خطای دیگری شوند با سرعت بیشتری به قهقرا خواهند رفت.

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل خاطرنشان کرد:، اما در این بین باید توجه داشت که نمی‌توان از مقامات رژیم صهیونیستی انتظار تصمیم‌گیری درست داشت، زیرا از آن‌ها تاکنون رفتار عاقلانه‌ای ندیده‌ایم.

قنادباشی با اشاره به اینکه بازیگران سیاسی براساس فایده و سود دست به اقدامات لازم می‌زنند، افزود: این در حالی است که به دلیل رفتار‌های روان پریش مقامات رژیم صهیونیست نمی‌توان ارزیابی مناسبی از اقدامات آن‌ها در آینده داشت.
 
وی در پاسخ به این پرسش که آیا در صورت حمله زمینی رژیم صهیونیستی به رفح، آمریکایی‌ها با آن‌ها همراه خواهند شد؟ نیز بیان کرد: نباید فراموش کرد که اصلی‌ترین سیاست آمریکا در خاورمیانه حفظ رژیم صهیونیستی است.

 این تحلیلگر مسائل بین‌الملل ادامه داد: در واقع اسرائیل پایگاه آمریکا در منطقه است و اگر شکست بخورد به معنای شکست آمریکاست. با این حال به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها در صورت حمله زمینی به رفح دوگانه رفتار خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به نهاد دانشگاه و دانشگاهیان است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی کردستان در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار سامانه و سایت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی از ۱۷ اردیبهشت
  • آیا رژیم صهیونیستی به رفح حمله می‌کند؟
  • مونولوگ|استعفای هالیوا، آغاز افول ساختار حاکمیتی اسرائیل است
  • آشکار شدن چهره تزویر آمریکا در حمایت از حقوق بشر
  • واکاوی ریشه‌های اعتراضات ضداسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا
  • آگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران