Web Analytics Made Easy - Statcounter

بریتانیا روز سه شنبه اعلام کرد «اظهارنامه سیاسی برگزیت» که لندن بر سر آن با اتحادیه اروپا توافق کرده است یک «پیمان» نیست و بنابراین اختلاف تفسیر و تعبیرهای مختلف از آن وجود دارد و اتحادیه اروپا نمی‌تواند آن را مبنای خود قرار دهد.

به گزارش عصر ایران به نقل از یورونیوز، بریتانیا و اتحادیه اروپا در اکتبر سال ۲۰۱۹ بر سر اظهارنامه سیاسی ۳۱ صفحه‌ای که جهت گیری آینده مذاکرات برگزیت را مشخص می‌کند توافق کردند، اظهارنامه‌ای که به نوشته رویترز برای طرفین الزام‌آور نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پنی مورداونت»، عضو غیرموظف کابینه بوریس جانسون که در جلسات کابینه حق رای دارد، در پارلمان بریتانیا خطاب به نمایندگان گفت:‌‌ « اظهارنامه سیاسی یک پیمان نیست، اختلاف نظر در تعبیرها نزد هر دو طرف وجود خواهد داشت و نکته‌ای که ما در چند روز گذشته بر آن تأکید کرده‌ایم این است که اتحادیه اروپا نمی تواند در تعبیر کردن‌ها داوری کند.»

خانم مورداونت در پاسخ به سوالی پیرامون حکم دادگاه قانون اساسی آلمان گفت که این حکم تصریح می‌کند بریتانیا کشوری مستقل است و به محض این که اتحادیه اروپا این اصل را پذیرفت، پیشرفت در مذاکرات برکسیت و توافق تجارت آزاد محقق شدنی است.

وی در ادامه افزود دادگاه قانون اساسی آلمان تاکید دارد که ما کشوری مستقل و برابر هستیم و اتحادیه اروپا باید این را بپذیرد و بی‌تردید تصمیم این دادگاه برای اتحادیه اروپا تبعاتی خواهد داشت که می‌بایست آن را در نظر بگیرد.

لینک کوتاه: asriran.com/0034af

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اتحادیه اروپا برگزیت بریتانیا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۵۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره نوشت: دولت ترینیداد و توباگو امروز اعلام کرد که کشور فلسطین را به رسمیت شناخته است.

این کشور حوزه دریای کارائیب با تاکید بر اینکه این اقدام را در راستای اهداف صلح پایدار انجام داده، در بیانیه ای آورده است: به رسمیت شناختن فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه است.

در ادامه این بیانیه آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین بیانگر خواسته های مشروع مردم فلسطین و حمایت از آن است.

جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه گفته بود: بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا قرار است تا پایان ماه مه، فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت بشناسد.

کد خبر 6095728 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • شروطی را که به معنای تسلیم‌شدن ما باشد، نمی‌پذیریم | تسلیم شدن در برابر حماس شکست فاجعه بار برای اسرائیل است
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • قرارداد میلیاردی اتحادیه اروپا با لبنان برای مهار مهاجران
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند